Horoscopul lunii martie 2022. TAURII, atrași într-un conflict, iar LEII pot avansa în carieră. Vești bune pentru RACI. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul lunii martie 2022. TAURII, atrași într-un conflict, iar LEII pot avansa în carieră. Vești bune pentru RACI. Previziuni complete
Horoscopul lunii martie 2022. TAURII, atrași într-un conflict, iar LEII pot avansa în carieră. Vești bune pentru RACI. Previziuni complete

Prima jumătate a lunii martie este favorabilă sferei amoroase, iar prima săptămână a lunii este ideală și pentru activități sociale și soluționarea problemelor materiale și financiare. Datoriile vor fi plătite, banii vor intra în conturi, iar împrumuturile vor fi aprobate, spune astrologului Marina Skadi.

BERBEC - Participarea la activitățile publice este foarte importantă pe parcursul lunii, deoarece cei din jur sunt gata să vă asculte și să vă audă. Poate că nu vei avea  suficient timp pentru familie și odihnă. Poziția voastră  de viață activă îi inspiră pe alții. Datorită acestui lucru este posibil să neutralizezi anxietatea partenerilor și a colegilor. Ocupi cu ușurință poziții de conducere, îți promovezi interesele, dar numai dacă sunt coordonate cu echipa. O lună foarte productivă, una dintre cele mai bune din 2022, așa că fă tot posibilul.

TAUR -  Ești în centru atenției, cei din jur îți acordă atenție și tind să te critice. Dușmanii te pot provoca să intri într-un conflict. Atenție la cuvinte și declarații, mai ales în public, pentru că este ușor să intri într-un scandal. Ai grijă la ceea ce ar trebui să rămână secret - acest lucru se aplică relațiilor, banilor, proiectelor. O lună bună pentru treburile de familie, relațiile amoroase, restabilirea bunei vecinătăți.

GEMENI -  Abundența de informații, un număr mare de contacte și călătorii fac luna foarte interesantă și plină de diverse evenimente. Chiar dacă se întâmplă ceva care îți strica starea de spirit sau îți schimbă planurile, nu intra în panică, deoarece situația se va rezolva rapid și fără pierderi pentru tine. Timp favorabil pentru căutarea unui loc de muncă, dezvoltare profesională, parteneriate noi și echilibru. A doua jumătate a lunii martie va fi calmă.

Horoscop 25 februarie pentru toate zodiile: Peștii vor ieși în evidență. Fecioară, ai o minte excepțională

 

RAC - Sunt asimilate lecțiile învățate, sunt analizate evenimentele trecute, acțiunile proprii și ale altora - ca urmare, se realizează armonia. La locul de muncă este o atmosferă calmă, șefii îți sunt loiali și fac concesii, așa că poți folosi această perioadă pentru a-ți îmbunătăți condițiile de muncă. Aproape că vă reușește tot ce vă propuneți, la fel și proiectele care se aflau într-o stare de stagnare. Dacă sunteți angajat în activități creative, martie este o perioadă foarte productivă.

LEU -  O perioadă activă atât pentru relațiile personale, cât și pentru cele de afaceri. Poate fi vorba despre o avansare  mult așteptată în carieră, realizarea proiectelor, obținerea unor acte de care aveți nevoie. Este o lună de inspirație, activitate creativă, creștere spirituală. Ar trebui să vă ascultați cu atenție vocea interioară, intuiția va vă va ajuta să ajungeți la o concluzie logică. Va fi interesant aproape în fiecare zi, fiți pregătiți pentru tot felul de surprize.

 

Horoscopul lunii martie 2022. TAURII, atrași într-un conflict, iar LEII pot avansa în carieră. Vești bune pentru RACI. Previziuni complete

 

FECIOARĂ - Până pe 10 martie este un moment foarte bun pentru cele mai îndrăznețe proiecte și lucruri importante. În a doua jumătate a lunii martie pot apărea situații conflictuale care vor interfera cu îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Tot ceea ce ține de viața personală, situațiile ambigue din relații, se va clarifica și finaliza cu succes până la sfârșitul lunii. Ai grijă cum cheltuiești bani: sub influența primului impuls poți cumpăra ceva care este absolut inutil.

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

 

BALANȚĂ -  O lună de inspirație și idei uimitoare, sensibilitate sporită față de mediu, față de gândurile și emoțiile altor oameni. Majoritatea problemelor legate de probleme sociale vor fi rezolvate cu succes. Mai multă comunicare cu prietenii și cu oameni apropiați. Veți găsi indiciile necesare drept răspuns la cele mai dificile întrebări. Sunt dezvăluite adevăratele cauze ale evenimentelor, se găsesc răspunsuri la probleme nerezolvate de multă vreme.

SCORPION - Circumstanțe neobișnuite, care contribuie la creșterea contactelor sociale și a popularității. Apariția unor informații importante ar putea să vă afecteze. Timp favorabil pentru a face față problemelor legate de bani, achiziții mari, asigurări, impozite, testamente, resurse comune. Există un interes tot mai mare pentru misticism, secrete, vindecare, parapsihologie, religie și filozofie. În legătură cu aceste subiecte, veți descoperi noi posibilități.

SĂGETĂTOR - O lună bună pentru evenimente de dezvoltare personală, călătorii în străinătate. Creativitate și gânduri care parca vin din subconștient. Deseori ești abordat pentru sfaturi, îți crește autoritatea. Martie este favorabilă pentru planificarea pe termen lung, implementarea diverselor inovații. Indiferent ce s-ar întâmpla, reușești să ieși din orice situație cu profit și beneficii pentru tine.

Horoscop. Trei semne zodiacale care se vor întoarce la fostul iubit în timpul Lunii în Săgetător, în perioada 23 - 25 februarie 2022

 

CAPRICORN -  Certitudinea vine în relațiile personale, contradicțiile cu partenerii de afaceri dispar. Perioadă de cercetare, obținerea  răspunsurilor la întrebări, activitate intelectuală fructuoasă. Tot ce ține de călătorii, obținerea de documente, permise, devina mai rapid. Relațiile cu rudele sunt active, există dorința de a dobândi cunoștințe noi, de a cunoaște oameni care au aceleași idei, de a participa la conferințe și diverse evenimente sociale.

VĂRSĂTOR -  În relații, apar discuții legate de anumite probleme din trecut, care v-au afectat. Poate că mulți Vărsători vor decide să se mute împreună cu  partenerul sau poate să oficializeze o relație. Martie este marcată de noi parteneriate și contracte pe termen lung. Apare prudență, dar o oarecare lentoare în luarea deciziilor.  Totuși, erorile sunt practic excluse, așa că putem spune că martie este o lună favorabilă.

PEȘTI - Este posibil să puneți afacerile în ordine, apare perseverența pentru muncă și  studiu, dar și încrederea în forțele proprii. Este posibil să doriți conexiuni noi. În același timp, există un risc mare de a face o alegere greșită, din cauza căreia puteți pierde relațiile existente. Abilitatea de a vă renaște, de a vă restabili puterea, precum și tendința de a lua decizii cu voință puternică este îmbunătățită.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel