Horoscopul financiar pentru anul 2022. Berbecii se vor îmbogăți, dar trebuie să aibă grijă de bani, iar Balanțele sunt obligate „să strângă de curea”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Venitul de cetățenie, folost ca escrocherie: cum a spălat un bărbat suma de 213 mii de euro, cu cardul RDC
Italia. Venitul de cetățenie, folost ca escrocherie: cum a spălat un bărbat suma de 213 mii de euro, cu cardul RDC

Prognoza astrologică financiară pentru anul 2022 este în general pozitivă. Singurul lucru la care trebuie să fim atenți este modul în care ne investim timpul și energia.

Iată care sunt datele astrologice importante din 2022. Anul începe în timpul retrogradării lui Venus în Capricorn. Planeta banilor va începe să funcționeze în mod normal pe 29 ianuarie și ne va spori fluxul de numerar. Primul punct stelar Venus din 2022 - când Soarele, Pământul și Venus se aliniază pe cer - are loc pe 8 ianuarie în Capricorn. Cel de-al doilea are loc pe 22 octombrie în Balanță. În aceste perioade, ne putem aștepta la un impuls financiar care să vină spre noi.

 

Berbec

 

Acesta este anul în care vei câștiga cel mai mult, Berbecule! Când Steaua Destinului intră în Taur pe 18 ianuarie, vei începe să simți abundența în jurul tău. Planificarea financiară pe care ai făcut-o în 2021 începe să dea roade în timpul conexiunii dintre Venus și Marte, care are loc pe 12 martie în Vărsător. De asemenea, eclipsa de soare din 30 aprilie și eclipsa de lună din 8 noiembrie în Taur pregătesc terenul pentru o răsplată majoră pentru toată munca grea pe care ai depus-o în cariera ta magnifică. Cu alte cuvinte, mărirea de salariu pe care o așteptai este pe drum. În plus, un câștig neașteptat se îndreaptă spre tine în timpul alinierii electrice a lui Uranus cu Steaua Destinului în Taur. Bucură-te de bogăția muncii tale!

 

Taur

 

O cunoștință vă poate cere un împrumut în timpul alinierii lui Jupiter și Neptun din 12 aprilie. Chiar dacă doriți să faceți bine și să îi ajutați, nu ar trebui să vă puneți într-o situație financiară dificilă. Făcând acest lucru, contul tău bancar se va diminua în timpul mersului înapoi al lui Mercur din 10 mai până pe 3 iunie. În plus, îți va înrăutăți relația cu ei în timpul eclipsei de Lună din 16 mai și a eclipsei de Soare din 25 octombrie din Scorpion. Dacă vei împrumuta bani, fă-o cu ochii larg deschiși. Șansele ca ei să-ți returneze banii sunt aproape nule, iar dacă o vor face, atunci nu va fi în timp util. Să-ți păstrezi limitele și să nu-ți împarți averea ar putea fi cel mai bun lucru de făcut în 2022, pentru a te asigura că nu vei suferi pierderi monetare în timpul retrogradării lui Marte din 30 octombrie până în 12 ianuarie 2023.

 

Gemeni

 

Anul 2022 începe cu Venus și Mercur retrograd, aducând toate datoriile din trecut în prim-planul listei tale de rezolvat. Îngrijirea facturilor restante în timpul Punctului Stelar Venus din 8 ianuarie și a conexiunii Venus-Marte din 12 februarie vă va conduce spre o situație financiară mai bună pe măsură ce anul avansează. Veți dori să riscați impetuos un plan de "îmbogățire rapidă" despre care vă vorbește un prieten în timpul Punctului Stelar Venus din 22 octombrie. Nu face nicio mișcare și nu semna nicio hârtie până când o persoană specializată nu se uită peste contracte și nu te asigură că afacerea este bună. În caz contrar, s-ar putea să vă regretați deciziile luate în timp ce atât Marte, cât și Mercur sunt în retrograd, de la sfârșitul acestui an și până la începutul anului 2023.

 

2. Horoscopul... (ibrahim-rifath-oaphds2yegq-unsplash.jpg)

 

Rac

 

Șansele ca tu să îți permiți vreodată să te afli într-o situație financiară dificilă sunt mici. Acest lucru se datorează faptului că ai o „plasă de siguranță” în permanență. Eclipsele din 2022 te fac să te ferești de o oportunitate de investiție proastă. În schimb, vei ține strâns de bani mai ales în timpul eclipsei de Lună din 16 mai și a eclipsei de Soare din 25 octombrie din Scorpion. Chiar și așa, inima ta tandră va fi influențată să dăruiască o parte din câștiguri unei organizații de caritate sau unei cauze în care crezi în timpul eclipsei de soare din 30 aprilie și a eclipsei de lună din 8 noiembrie în Taur. Dăruirea va aduce bucurie în sufletul tău și îți va permite să simți că banii tăi au fost bine cheltuiți.

 

Leu

 

Să fim realiști. Îți place să trăiești o viață frumoasă și să-ți etalezi bogăția. 2022 nu îți va sparge banca, dar asta doar dacă îți stăpânești apetitul feroce de a cheltui. Alinierea dintre Jupiter și Neptun din 12 aprilie ar putea să vă aducă lacrimi în ochi când vă uitați la soldul contului bancar. Acest lucru nu va fi ușor de depășit, cu excepția cazului în care ești dispus să renunți la orgoliul tău și să ceri familiei și prietenilor ajutor sau sfaturi pentru a naviga în situația ta financiară turbulentă. Până când va sosi data de 31 iulie, veți descoperi că tăierea cupoanelor și vânzările de cumpărături dau roade. Vă puteți menține o situație financiară excelentă - dar va trebui să renunțați la mesele fastuoase și la achiziționarea de haine de firmă în timpul în care Luna intră în Mercur din 9 septembrie până pe 2 octombrie.

 

Fecioară

 

Când Venus și Marte se conectează pe 12 februarie și 12 martie, este momentul să dobândești o perspectivă asupra planurilor de investiții pe termen lung. Vei fi prins între decizia de a dedica economiile unui cont sau a investi în Bitcoin. Întreabă în jur pentru a înțelege cel mai bine modul corect de a vă spori activele cu un risc minim. S-ar putea să constatați că piața bursieră este o modalitate ideală de a vă mări capitalul. Nu fiți cheltuitori și faceți cercetări. În mod real, cel mai bine este să vă economisiți banii pentru zile negre și să nu faceți achiziții impulsive. Cu toate acestea, dacă există ceva fără de care nu poți trăi și pe care trebuie să îl ai, atunci punctul stelar al lui Venus din 22 octombrie în Balanță este un moment bun pentru a te răsfăța.

 

3. Horoscopul... (jason-leung-sayzxus1o3m-unsplash.jpg)

 

Balanță

 

S-ar putea să vă aflați într-o încurcătură financiară până când reversul lui Venus se încheie pe 29 ianuarie. Pe măsură ce anul avansează, însă, vei observa că 12 februarie și 12 martie (când Venus și Marte se aliniază în Capricorn și Vărsător) adaugă mai multă explozie în portofel. Atâta timp cât vă concentrați pe economisire în timpul eclipsei lunare din 16 mai și a eclipsei solare din 25 octombrie din Scorpion, atunci veți putea lucra mai inteligent, nu mai greu pe tot parcursul anului. Investește în tine atunci când Uranus și Steaua Destinului se aliniază în Taur pe 31 iulie și în timpul Punctului stelar Venus din 22 octombrie care se aliniază cu Soarele tău. Vei sfârși prin a te simți extraordinar.

 

Scorpion

 

Legătura dintre Jupiter și Neptun în Pești, care are loc pe 12 aprilie, poate accentua temerile pe care le aveți în a juca la bursă. Dacă te bazezi pe latura ta intuitivă ascuțită și vei opta pentru companii și acțiuni care ți se par potrivite, atunci vei putea câștiga mult. Ai încredere în intuiția ta de la începutul anului până pe 10 mai și de la 28 octombrie până pe 20 decembrie, când Jupiter retrograd se află în Pești. De asemenea, merită reținut: Luna lui Mercur din 10 mai până pe 3 iunie vă oferă șansa de a consolida facturile și împrumuturile. Vei conveni un plan de plată mai bun cu compania la care ești îndatorat în timpul retrogradării lui Marte, care are loc între 30 octombrie și 12 ianuarie 2023. Până la finalul retrogradării, însă, cel mai bine este să lași cărțile de credit deoparte.

 

Săgetător

 

Deși Venus și Mercur vor fi amândoi retrograzi în casa afacerilor financiare la începutul anului 2022, punctul stelar Venus din 8 ianuarie va aduce bani în plus în calea ta. Nu lăsa această prognoză să te streseze, Săgetătorule! Restul anului este orice, numai de rău augur nu, pentru contul tău bancar. Când Jupiter se va muta în Berbec, din 10 mai până în 28 octombrie și apoi din nou din 20 decembrie până în 16 mai 2023, vei face să plouă cu bani. Dar ia în considerare încetinirea cheltuielilor în timpul retrogradării lui Mercur din 29 decembrie până în 18 ianuarie 2023. Sfat: Nu faceți o petrecere de Revelion exagerată anul viitor.

 

Capricorn

 

Anul 2022 începe cu Venus și Mercur retrograd care se aliniază cu Soarele. Primele săptămâni ale anului nu sunt un moment bun pentru a stimula fluxul de numerar, cu excepția unui scurt moment de noroc pe 8 ianuarie, în timpul Punctului stelar al lui Venus. Vestea interesantă este că Steaua Destinului se mută în Taur pe 18 ianuarie, ceea ce te va face să iei în considerare să-ți nivelezi contul bancar cu investiții. Vei primi un cec de dividende neașteptat (unul care promite fericire și bucurie) pe 31 iulie, când Uranus și Nodul Nord al Destinului se conectează în Taur, ceea ce îți va spori și înălța poziția financiară pe tot parcursul restului anului.

 

4. Horoscopul... (visual-stories-micheile-lz_4npfkcv8-unsplash.jpg)

 

Vărsător

 

Relația pe care o ai cu banii este în continuă schimbare, Vărsătorule. Anul 2021 te-a făcut cinic față de lumea materială, în timp ce 2022 te readuce în domeniul de care ai încercat să scapi. Frumoasa conjuncție dintre Jupiter și Neptun din 12 aprilie în Pești te îndeamnă să îți extinzi și să îți lărgești averea și te poate motiva să te răsfeți cu câteva obiecte noi pe care ai pus ochii. Atâta timp cât nu cumpărați lucruri scumpe care nu sunt utile, atunci veți putea prospera din punct de vedere financiar în timpul plimbării planetare a lui Mercur pe lună, care durează între 9 septembrie și 2 octombrie în Balanță și Fecioară. Ținând cont de acest lucru, când Marte este în Gemeni din 30 octombrie până la 12 ianuarie 2023, este cu siguranță un moment în care trebuie să te relaxezi în privința investițiilor și a cheltuielilor exagerate cu cadourile de sărbători.

 

Pești

 

Datorită planetei Jupiter, în cea mai mare parte a anului 2022, fluxul tău de bani va avea o expansiune incredibilă. 12 februarie vă oferă tăria de a vă alinia și de a vă investi banii cu alții, datorită conexiunii planetare dintre Venus și Marte în Capricorn. O lună mai târziu, pe 12 martie, aceste planete se leagă din nou în Vărsător. Discută cu un prieten de încredere, un consilier sau un membru al familiei despre viitoarele investiții pe care abia aștepți să acționezi. Când guvernatorul tău planetar, Jupiter, se va muta în Berbec, între 10 mai și 28 octombrie, apoi din nou între 20 decembrie și 16 mai 2023, vei fi pregătit să faci pariuri calculate și să câștigi mult prin investițiile tale. Ai grijă la aventurile riscante în timpul retrogradării lui Marte, între 30 octombrie și 12 ianuarie 2023, pentru a te asigura că va rămâne de aur contul tău.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel