Horoscop. Luna Nouă din Martie te va îndemna să-ți îndeplinești visele

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop. Luna Nouă din Martie te va îndemna să-ți îndeplinești visele
Horoscop. Luna Nouă din Martie te va îndemna să-ți îndeplinești visele

Ultima lună nouă a iernii răsare pe 2 martie și este plină de magie, mister și multă putere de manifestare. Servind drept unul dintre cele mai importante momente ale sezonului Pești, luna nouă din 2022 martie ne va scufunda în apele eterice ale emoțiilor noastre și ne va face să simțim că cele mai înalte vise ale noastre sunt brusc la îndemână.

Lunile noi sunt despre îmbrățișarea noilor începuturi în astrologie, deoarece ne dau startul unui nou ciclu lunar. Deoarece Luna nouă reprezintă un punct de resetare a calendarului, ele sunt considerate o fază ideală pentru a planta noi obiective în viața ta, pentru a lansa noi proiecte sau pentru a stabili noi intenții.

De aceea, ritualurile de manifestare sunt atât de eficiente în timpul acestor perioade cosmice. Luna Nouă din 2022 martie are loc în semnul sensibil al Peștilor, așa că semnificația sa spirituală se referă la a crede în visele tale și la a-ți deschide inima la fluxul mereu schimbător al vieții.

Dacă suntem dispuși să lucrăm cu puterea sa, luna nouă din martie ne poate aduce noroc, creștere și vindecare. Citește mai departe pentru a afla amănunte.

 

2. -imagine fara descriere- (pexels-polina-kovaleva-6945793.jpg)

 

Care este semnificația spirituală a Lunii Noi din martie?

 

Această Lună Nouă dă startul primăverii și pentru astrologia lunii martie 2022. La momentul acestei lunatiuni, vom avea patru planete în Pești - Soarele, Luna, Jupiter și Neptun - formând ceea ce în astrologie se numește stellium.

Această echipă de planete este deosebit de semnificativă, deoarece Jupiter și Neptun sunt planetele guvernatoare tradiționale și moderne pentru Pești. Aceasta este singura dată în viața noastră când aceste două planete vor călători împreună în semnul lor de bază. Soarele și Luna își vor activa prezența, iar această lunatizare va oferi un moment în care ne putem folosi profund de darurile puterii Peștilor.

 

3. -imagine fara descriere- (pexels-rodnae-productions-6806690.jpg)

 

Luna nouă este potrivită pentru timpul de introspecție spirituală 

 

Peștii este un semn de apă concentrat emoțional și este al doisprezecelea și ultimul semn al zodiacului. Energia sa eterică ne inspiră să ne lăsăm purtați de fluxul vieții, să îmbrățișăm întregul spectru al sentimentelor noastre și să ne conectăm cu un sentiment de unitate spirituală.

Acestea fiind spuse, această lună nouă este foarte potrivită pentru timpul de introspecție spirituală. Sapă adânc în inima ta și conectează-te cu sentimentele tale în timp ce îți stabilești intențiile de lună nouă și asigură-te că obiectivele tale actuale sunt aliniate cu vibrația sinelui tău superior.

Este, de asemenea, un moment important pentru a practica empatia față de tine însuți și față de ceilalți, așa că mergi înainte în toate noile demersuri cu un sentiment profund de compasiune. Această lună nouă ne oferă ochelari roz prin care să privim, dar ne oferă și instrumentele de care avem nevoie pentru a purta aceste viziuni roz în realitate.

 

4. -imagine fara descriere- (pexels-polina-kovaleva-6954520.jpg)

 

Luna Peștilor pune accent pe explorarea teritoriului emoțional

 

Deoarece această lună nouă ne lansează în ultimul ciclu lunar al sezonului de iarnă, există, de asemenea, un accent pe explorarea unui nou teritoriu emoțional. Peștii sunt un semn mutabil, așa că energia sa este despre acceptarea schimbării și îmbrățișarea tranzițiilor. Schimbarea vitezelor în viață poate fi dificilă, mai ales atunci când este vorba despre chestiuni de suflet, dar cu planeta norocoasă Jupiter aliniată cu vibrația motivantă a Lunii noi, probabil că ne vom simți idealiști în legătură cu necunoscutele care urmează să vină.

În plus, luna nouă formează un aspect pozitiv de sextil cu planeta imprevizibilă Uranus, ceea ce înseamnă că orice surpriză care ne va fi aruncată în cale va fi probabil mai degrabă utilă și pozitivă decât destabilizatoare. Aveți încredere în univers!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel