Horoscop. Zodii care își găsesc iubirea în luna aprilie

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Acestă lună aduce aspecte plăcute în plan sentimental. Nativii din trei zodii își găsesc dragostea în luna aprilie și au parte de un nou început. 

Berbec

 Nativii din acestă zodie vor avea parte de noi începuturi în ceea ce privește relația pe care o au deja, dar și în legătură cu personalitatea lor. Aceștia vor vedea că relația cu persoana iubită se îmbunătățește și vor putea să își facă și planuri de viitor împreună.

Cei care sunt siguri vor avea parte de o nouă șansă de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul. 

 

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de noi începuturi în dragoste. Mai mult decât atât, nativii din această zodie se folosesc de atuul pe care îl au, comunicarea, pentru a rezolva problemele de cuplu. În timp ce persoanele singure pot să înceapă o nouă poveste de dragoste, cei care au deja o relație de lungă durată ar putea fi ceruți în căsătorie. 

 

Săgetator

Nativii din Săgetător trebuie să profite de prima parte a acestei lui pentru a avea succes în dragoste. Vor putea avea parte de un nou început în zona sentimentală, iar cei carre au o relație de durată vor putea să aducă pe lume un copil ori ar putea planifica conceperea sa. După această perioadă ar putea să aibă parte numai de obstacole. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel