Horoscop, vineri 13 decembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Vărsătorii ar vrea să se izoleze pentru câteva momente, dar nu vor reuși
Vărsătorii ar vrea să se izoleze pentru câteva momente, dar nu vor reuși

Horoscop. Opoziția Lunii, guvernatorul Racilor, cu Jupiter le aduce oportunități prin intermediul oamenilor apropiați.

Berbec

Nu prea îți plac glumele colegilor și cu greu te adaptezi la atmosfera de sărbătoare de la birou. Devii bănuitor și crezi că ți se pregătesc suprize neplăcute.

Taur

Devii radical așa dintr-o dată și îi sperii pe cei din jurul tău. Dacă altădată erai tolerant și aveai răbdare, astăzi nu ești dispus să faci compromisuri.

Gemeni

Te agiți mult și fără rost. Vrei să îi ajuți pe ceilalți, să te implici în rezolvarea problemelor de la locul de muncă, dar exact atunci când îți este lumea mai dragă, exact atunci partenerul are nevoie de tine.

Rac

Opoziția Lunii, guvernatorul tău, cu Jupiter îți aduce oportunități prin intermediul oamenilor apropiați. Dacă ești optimist, le vei putea fructifica.

Leu

Un coleg are câteva replici acide și tăioase la adresa ta, iar tu nu găsești puterea necesară să îl contraataci.

Te vei posomorî și cu greu vei putea să îți termini proiectele.

Fecioară

Copiii îți reproșează că nu le-ai oferit atenție suficientă și se vor comporta într-un mod neplăcut. În plus, trebuie să te ții de unele promisiuni făcute prietenilor.

Balanță

Dispoziția ta va depinde astăzi de o discuție cu unul dintre părinți. Din păcate, acesta va fi pesimist și te va indispune serios. Încearcă să te relaxezi.

Scorpion

Ai mare grijă la ce spui astăzi, la ce comunici colegilor și autorităților, la ce gesturi ai față de partener. Lumea va interpreta greșit orice vei face și vei spune.

Săgetător

Poți face o investiție la un raport calitat-preț foarte bun. De asemenea, este o zi excepțională pentru negocieri sau pentru a recupera banii împrumutați.

Capricorn

Orice decizie pe care o vei lua azi va fi una care își va pune amprenta pe viața celor apropiați. Poți fi radical, dar și foarte dornic de a face bine altora.

Vărsător

Ai vrea să te izolezi pentru câteva momente, dar nu vei reuși. Te enervează gălăgia, nu mai suporți freamătul colegilor și devii arțăgos și nepoliticos.

Pești

Îți vei da seama cine îți este prieten cu adevărat sau nu. Din nefericire, persoanele de la care aveai așteptări te vor dezamăgi și acest lucru te va indispune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel