Horoscop special: Trei zodii vor avea noroc în dragoste în luna decembrie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop special. Trei zodii vor avea noroc în dragoste în luna decembrie. Sursa - Pexels
Horoscop special. Trei zodii vor avea noroc în dragoste în luna decembrie. Sursa - Pexels

Decembrie este o perioadă a relațiilor pasionale și a acțiunilor decisive în viața personală, când întâlnirile și despărțirile se vor succeda, iar certurile permanente se vor sfârși în împăcări furtunoase.

Problemele serioase referitoare la relațiile romantice, precum o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie sau, dimpotrivă, un divorț, trebuie rezolvate în prima jumătate a lunii, mai exact - înainte de 13 decembrie, când Mercur începe să se miște în sens invers. Trei zodii vor avea noroc în dragoste în acest moment.

Atractivitatea nativilor TAUR în ochii sexului opus va crește semnificativ, așa că popularitatea lor atunci când li se oferă cadouri, complimente și declarații de dragoste nu ar trebui să-i surprindă. Principalul lucru în acest moment este să profite de situația actuală și să-și aranjeze viața personală. Mai mult, acest lucru se aplică nu numai celor care sunt încă singuri, ci și celor care sunt căsătoriți, deoarece își pot reporni relația. 

Horoscop 02 decembrie. Bani pentru o zodie; Balanțele pun relațiile în prim plan - previziuni complete

RACILOR nu le plac schimbările bruște în viață și, din fericire pentru ei, nimic de genul acesta nu-i așteaptă în acest moment. Dar nici la sfârșitul anului nu vor rămâne fără daruri de la soartă: relația lor cu persoana iubită va trece la un nou nivel. Poate o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie, oficializarea unei relații, vești despre sarcină și nașterea unui copil subliniază ceea ce este necesar. 

Horoscop: Pentru Tauri, iubirea vine cu pași mărunți în această iarnă; Balanțele au parte de momente pline de tandrețe. Previziuni complete

SCORPIONII, a căror atractivitate va deveni cu adevărat magnetică, vor putea fermeca pe oricine, chiar și pe cei care nu le-au acordat anterior atenție. Modul în care reprezentanții semnului își vor folosi puterea depinde atât de circumstanțele din viața lor, cât și de ei înșiși. Cu ajutorul farmecului lor, ei vor putea nu doar să stabilească o relație cu o persoană pe care o simpatizează, ci și să reușească în afaceri.

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

  - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel