Horoscop special. Mercur iese din retrograd și intră în Capricorn: Viața zodiilor se schimbă! „Cum de nu am înțeles ce se întâmplă?!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. Mercur iese din retrograd și intră în Capricorn: Viața zodiilor se schimbă! „Cum de nu am înțeles ce se întâmplă?!“
Horoscop special. Mercur iese din retrograd și intră în Capricorn: Viața zodiilor se schimbă! „Cum de nu am înțeles ce se întâmplă?!“

Mercur a ieșit în sfârșit din retrogradare și lucrurile au revenit pe drumul cel bun. Din 18 ianuaie, Mercur, a intrat în mers direct sub zodia Capriconului. Astrologii explică ce trebuie să faceți pentru a profita de tranzitul direct al planetei comunicațiilor.

O veste foarte bună, deoarece Mercur nu mai este retrograd, lucru care întotdeauna îngrijorează inițiații într-ale astrologiei.  Chiar și amatorii știu că atunci când Mercur este retrograd, comunicațiile sunt întârziate, sunt perturbări în călătorii, în acte, oamenii nu înțeleg ce spui.

Dar din 18 ianuarie, Mercur, stăpânul Gemenilor și al Fecioarei, intră în mers direct în Capricorn, semn în care va rămâne până pe 11 februarie. Când Mercur nu mai este retrograd, peisajul devine mai clar.

Este ca și cum ai fi privit un cer plin de nori care anunțau o furtună și acum totul este senin, și ai spune "Ce barbarie, cum de nu am înțeles ce se întâmplă?!", dar acum cerul se înseninează în fața ochilor tăi și poți vedea orizontul.

Este urât atunci când ne certăm cu partenerul nostru și simțim că, oricât am încerca, situația nu se îmbunătățește și nu reușim să ne exprimăm cu cordialitate și sinceritate ceea ce ni se întâmplă. 

Este necesar să clarificăm modul în care Mercur direct îți va deschide calea pentru a profita de el. 

Mercur iese din retrograd și intră în Capricorn: Viața zodiilor se schimbă! Previziuni complete

 

Berbec

Vei deschide calea pentru un contract, o afacere, ceva important. Nu lăsați oportunitatea să vă scape pentru că vine cu bani și muncă pentru dumneavoastră.

Taur

Mercur direct îți accentuează constanța. Întotdeauna ți-am spus să faci diferența între perseverență, o calitate bună a semnului tău, și încăpățânare, dorința de a face mereu ce vrei tu.

Gemeni

Veți putea să rezolvați într-un mod direct și eficient, fără multe pauze, întârzieri și temeri tot ceea ce ați crezut imposibil până acum. Fiți pregătiți, vă așteaptă o călătorie, așa că nu o lăsați să vă scape printre degete. Acesta este momentul tău de a-ți trăi noul an de viață. Creșteți-vă capacitatea de uimire, pregătiți-vă pentru o mare surpriză.

Rac

Această energie bună din semnul tău te va ajuta să trăiești intens fiecare zi. Nu dezgropați nimic din trecut dacă vă provoacă durere să îl aduceți în prezent. Amintiți-vă doar momentele fericite, nu aduceți în discuție tristețea.

Mercur direct aduce posibilitatea banilor, a iubirii

 

Leu

Te va ajuta să lămurești o neînțelegere, o situație în care nu ai știut să spui ceea ce ar fi trebuit să spui la momentul potrivit pentru că te-ai lăsat dus de un impuls, dar acum o repari.

Fecioară

Cu energia lui Mercur, vremea ezitărilor, a suspiciunilor, a îndoielilor, a ceea ce credeai că este într-un fel și se dovedește a fi în alt fel, s-a terminat. Respiră ușurat, umple-ți plămânii de energie ca să poți vedea că ceea ce decizi acum se materializează și în ce fel, mai ales în acel plan care te interesează atât de mult.

Balanță

Mercur îți colorează viața cu o aură atât de lină și seducătoare încât îi face pe toți să te iubească din prima clipă. De data aceasta, cum Jupiter este retrograd, balanța se echilibrează și va trebui să fii foarte atent când semnezi orice document despre care nu ai fost bine sfătuit. Nu vă lăsați păcălit de oamenii care vin la dumneavoastră și vă oferă să vă îmbogățiți peste noapte, pentru că ar putea fi o capcană. Urmează-ți al șaselea simț.

Scorpion

Cu Mercur direct îți controlezi limba și asta este un lucru bun, pentru că uneori ești nesăbuit și asta îți cauzează probleme. Va exista o invitație pe care nu trebuie să o respingeți, pentru că aduce posibilitatea banilor, a iubirii.

Tranzitul lui Mercur - un mare învățător pentru Vărsător

 

Săgetător

Mercurul face ca limba să fie complicată. Ești foarte sinceră și spontană și nu-ți plac oamenii care spun un lucru și fac altul, dar uneori tu însăți comiți imprudențe. De acum încolo nu o vei mai face și vei ști foarte bine când să vorbești și când să taci.

Capricorn

Mercur direct repară tot ceea ce era strâmb, ceea ce credeai că îți va lua mult timp să repari, de acum încolo totul va fi altfel. De asemenea, vei putea să-i spui acelei persoane ce ai în suflet.

Vărsător

Ciclul zilei de naștere este pe cale să înceapă și acum vei avea cheia elocvenței. Cuvintele tale vor ajunge la urechi receptive. Spune-i persoanei respective ce simți, vorbește cu șeful tău și nu vei avea probleme. Acum ești sigur de ceea ce îți dorești, iar tranzitul lui Mercur va fi un mare învățător pentru tine.

Pești

Ceea ce credeai că nu vei reuși să rezolvi, cu puțin efort din partea ta o vei face. Nu vă îngrijorați dacă ceva nu merge imediat așa cum vă doriți, deoarece acestea sunt obstacole de moment. Trebuie să vezi totul cu un ton mai optimist.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel