Horoscop, sâmbătă, 6 aprilie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Peştii se vor simţi, astăzi, invincibil
Peştii se vor simţi, astăzi, invincibil

Horoscop. Vărsătorii sunt sfătuiţi, astăzi, să se bucure de micile bucurii ale vieţii şi să nu caute motive de supărare, iar Nativii din Capricorn se vor simţi, astăzi, în al nouălea cer.

Balanţă

E ziu în care vei lua decizii cruciale şi vei face schimbări drastice. Asta ar putea însemna inclusiv o schimbare totală stilistică şi de look. Dar şi modificarea vieţii personale. E indicat să calculezi riscurile potenţiale ale schimbării, în cele mai mici detalii. Dacă ai o relaţie, aşteptările tale astăzi să fii răsfăţat şi complimentat sunt imense.

Scorpion

Eşti greu de rupt de la munca ta, dar e sfârşit de săptămână şi persoana dragă ţie se va simţi jignită dacă îţi dedici tot timpul liber ca să lucrezi. Aşa că sunt posibile mici dispute în familie până la sfârşitul zilei, sau conflicte cu vecinii. Renunţă la atitudinea frivolă, consecinţele sunt negative dacă nu o faci.

Săgetător

Săgetătorii vor avea, astăzi, un motiv pentru a se simţi mândri. Există posibilitatea să câştigaţi un concurs sau o întrecere ori pur şi simplu să încheiaţi un proiect şi să obţineţi rezultate uriaşe. În mediul online veţi avea parte, de asemenea, de un succes răsunător. Veţi deveni celebri dacă veţi şti să vă jucaţi corect cartea. Pe parte sentimentală, veţi întâlni o persoană cu care vă veţi potrivi în proporţie de 100%. Doar să nu fiți într-o altă relație, pentru că lucrurile se vor complica rapid...

Capricorn

Nativii din Capricorn se vor simţi, astăzi, în al nouălea cer. Astrele vor fi de partea voastră şi veţi afla ce înseamnă cu adevărat fericirea absolută. Înconjuraţi de prieteni sau de familie, veţi petrece o sâmbătă de neuitat, iar în timpul unei ieşiri, fie în oraş, fie undeva în natură, vă veţi simţi minunat. De altfel, voi veţi fi în centrul atenţiei, iar toată lumea vă va face pe plac pentru ca voi să vă simţiţi bine. Bucuraţi-vă de aceste momente!

Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiţi, astăzi, să se bucure de micile bucurii ale vieţii şi să nu caute motive de supărare. Abia când veţi reuşi să priviţi partea plină a paharului, să vă dezvoltaţi optimismul şi să vă bucuraţi de ceea ce aveţi, veţi realiza că sunteţi norocoşi. Priviţi în jur şi bucuraţi-vă de moment. Nu încercaţi să schimbaţi nimic şi aveţi mare grijă de sănătatea voastră. Există o mică şansă să vă îmbolnăviţi.

Peşti

Peştii se vor simţi, astăzi, invincibili. Încă de dimineaţă veţi simţi că puteţi muta munţii din loc. Veţi fi foarte odihniţi şi dornici să faceţi schimbări importante în ceea ce priveşte locul de muncă. Există o uşoară posibilitate ca cei din jurul vostru, respectiv colegii sau şefii, să nu fie la fel de energici ca voi, iar acest lucru vă va descuraja. Nu vă pierdeţi încrederea pentru că de voi depinde viitorul strălucit la companiei.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel