Horoscop, sâmbătă, 15 iunie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Riscurile de accidente sunt crescute astăzi pentru Raci
Riscurile de accidente sunt crescute astăzi pentru Raci

Horoscop. Berbecii vor avea o zi calmă, fără evenimente majore, însă plină de dragoste și romantism, iar  Taurii au zeci de idei ce par a fi sclipitoare, însă practica lasă de dorit.

Berbec

Berbecii vor avea o zi calmă, fără evenimente majore, însă plină de dragoste și romantism. Problemele îi vor ocoli complet pe nativii din această zodie, motiv pentru care toată atenția va fi concentrată pe persoana iubită. E momentul ideal pentru a face planuri de viitor și pentru a pune la cale următorii pași din relație. Dacă ai anumite gânduri pe suflet, nu ezita să le mărturisești.

Taur

Taurii au zeci de idei ce par a fi sclipitoare, însă practica lasă de dorit. Un prim pas e necesar pentru a pune lucrurile în mișcare, iar pentru asta nu se cer planuri și strategii perfecte. Fixează o țintă și nu te abate de la ea, indiferent de obstacolele apărute. Vei observa că toate se vor așeza la locul lor, mai repede decât îți imaginezi.

Gemeni

Gemenii care au probleme în relația de cuplu sunt hotărâți să rezolve situația, chiar dacă asta prespune un "adio" dureros. Înainte de a începe o astfel de discuție, încearcă să identifici cu precizie care sunt probleme reale, ce pot fi clarificate, și care sunt diferențele de caracter. Acestea din urmă nu pot fi eliminate, chiar dacă discuția se întinde pe ani întregi. Totodată, se recomandă prudență în alegerea cuvintelor. Ascultă cu atenție ce ți se comunică, ai putea afla lucruri interesante.

Rac

Racii sunt copleșiți de emoții și preferă să ascundă adevăratele probleme sub preș. Suferința este doar un simptom, nu cauza. Poate că există anumite dorințe pe care le-ai neglijat sau oameni pe care i-ai dezamăgit. Lucrurile se pot îndrepta rapid, dacă identifici corect ce se întâmplă. Câteva ore petrecute în liniște ar putea da multe răspunsuri. Ascultă-ți instinctul, îți va spune cu precizie când faci ceva greșit sau nu.

Leu

Riscurile de accidente sunt crescute astăzi. Nu uita de asta dacă pleci în călătorie, sau te apuci de o muncă fizică în gospodărie. E recomandat să acţionezi moderat, alternând momentele de efort cu odihna. Seara ai parte de surprize plăcute din partea celor dragi. E posibil să primeşti veşti despre o moştenire neaşteptată.

Fecioară

E timpul să începi să îţi educi auto-controlul. Astfel cresc şansele tale de a ajunge printre cei puternici. Vei face o impresie puternică, demonstrezi o educaţie bună, dar ai grijă să te abţii de la orice fel de linguşeală. Nu strică să urmăreşti persoane care au reuşit şi care pot fi un bun exemplu pentru tine, astăzi.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel