Horoscop rune 25 aprilie - 01 mai 2022, cu Mihai Voropchievici: A ieșit Vunjo pentru Gemeni! Săgetător, pregătește-te de o schimbare majoră

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop rune 25 aprilie - 01 mai 2022, cu Mihai Voropchievici
Horoscop rune 25 aprilie - 01 mai 2022, cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune 25 aprilie - 01 mai 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale. 

Horoscopul runelor pentru toate zodiile.

Berbec

Berbecii vor da lovitura şi se va produce un uriaș salt calitativ în existenţa lor. Parcă l-au prins pe Dumnezeu de picior. Toate lucrurile bune vin spre ei. Saltul ăsta calitativ e pe toate domeniile: sănătate, dragoste, bani, familie, tot.  

Taur

Sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte, foarte subţire. Aveţi grijă cum acţionaţi şi modalitatea de a-i trata pe cei din jur. Orice vorbă poate fi considerată un afront. Cu cât vorbiţi mai puţin, treceţi mai uşor. 

Gemeni

E Vunjo pentru Gemeni. Ce îşi doreşte fiecare zodie şi nu are parte decât rar? Vunjo. Au de câştigat pe toate planurile, mai ceva decât Berbecii.

Rac

Racul trebuie să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. 

Leu

Leii au două variante: să schimbe locul de muncă sau, pur şi simplu, dacă nu vor să schimbe jobul, să facă o deplasare undeva. 

Fecioară

Fecioarele primesc un dublu sfat. În primul rând, să nu se mai agite, să se relaxeze total. Al doilea sfat este legat de starea de sănătate a unei persoane. Femeile Fecioară sunt ipohondre, se agită foarte mult. Să nu mai exagereze. Persoana pe care o suspectaţi că are o stare de sănătate neplăcută are o stare de sănătate fantastic de bună, dar vă aşteaptă pe voi în vizită.

Horoscop rune 25 aprilie - 01 mai 2022

 

Balanţă

E o săptămână anevoioasă. Că mai poate încerca o durere de cap, de umăr. Pentru că e o săptămână cu încărcătură fantastic de mare, mai bine ar fi să nu vă scăpaţi prea mult la masa de Paşte ca să nu aveţi probleme cu sistemul digestiv. 

Scorpion

Veţi avea nevoie de baterie full, sută la sută. Aveți treabă. Că e vorbit, că e scris, o să vă săturaţi de asta. Veţi vorbi pentru un an de zile! 

Săgetator

Săgetătorii pot afla un adevăr important care poate veni cu marcaj în viaţa lor sau cu o schimbare. E un lucru fantastic de important. 

Capricorn

A ieșit simbolul dragostei. O dragoste nouă, pasională. Fără număr, cum se zice. 

Vărsător

Pentru cei care îşi doresc, Iisus vine cu o veste bună - fertilitate şi belşug. Toate visele se vor împlini. 

Peşti

Peştii au câteodată nişte dorinţe, vor nişte lucruri, dar acele lucruri pe care le anticipam noi pentru luna mai. Acum vor primi în plan personal, financiar, etc, toate lucrurile bune, dar trebuie să aibă răbdare. Să nu forţeze mâna norocului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel