Horoscop rune 12-18 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: Berbecii primesc o ofertă de job, iar Vărsătorii o propunere călătorie - Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop rune 12-18 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: Berbecii primesc o ofertă de job, iar Vărsătorii o propunere călătorie - Previziuni complete
Horoscop rune 12-18 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: Berbecii primesc o ofertă de job, iar Vărsătorii o propunere călătorie - Previziuni complete

Horoscop rune 12-18 septembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna viitoare, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3. Atenție, Gemenii vor afla un adevăr care le poate marca viața.

Horoscopul runelor pentru perioada  12-18 septembrie, dezvăluit de numerologul Mihai Voropchievici.

Berbec: Săptămâna următoare pentru Berbec, vine cu o ofertă bună de muncă. Au câștigat pe toate planurile! 

Taur: Taurul stă pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Sfatul runelor este să aibă grijă ce zice, ce face și cum acționează în legătură cu niște lucruri precedente sau actuale. 

Gemeni: Gemenii au chef de scandal și vor să susțină o mică bătălie, pe care o vor câștiga cu siguranță. Sunt cunoscuți pentru disputele verbale, deoarece „vorbesc cu două guri”. Runa spune să-și mențină o stare calmă, pentru că norocul e de partea lor.

Rac: E o certitudine pentru Raci că cineva care se gândește la ei le va trimite un cadou important. 

Leu: Leul trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru că a avut o săptămână precedentă în care i se spunea să aibă tărie, putere și forță. Acum trebuie să-și mobilizeze forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în relație, la muncă. 

Fecioară: Și Fecioarele sunt în așteptarea unui sfat bun. Va da lovitura și se va produce un salt și rapid și calitativ în cariera și în existența lor.

 

Horoscop rune 12-18 septembrie 2021, cu Mihai Voropchievici

 

Balanță: Balanțele sunt sfătuite să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut, să le lase în urmă. Trebuie să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Scorpion: Scorpionul, foarte curând va afla un adevăr extraordinar de important, care îi poate marca viața, dar la fel de bine o poate schimba în mai bine.

Săgetător: Săgetătorul trebuie să schimbe tactica, să abordeze altfel toate problemele. Fiți buni dacă ați fost răi și răi daca ați fost prea buni și cineva nu a apreciat.

Capricorn: Intră în mantia necunoscutului, pun masca peste față și o săptămână nu vor ieși din carapacea lor. Trebuie lăsați în pace când sunt deranjați.

Vărsător: Vărsătorii sunt sfătuiți să-și facă bagajele, să le pregătească pentru că astrele le anunță o călătorie.

Pești: Pe Pești îi așteaptă o suită de schimbări majore, într-un timp foarte scurt și apropiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel