Horoscop. Pluto și Jupiter aduc noroc neașteptat pentru trei zodii: „Posibilitatea unor achiziții și investiții mari“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Pluto și Jupiter aduce noroc neașteptat pentru trei zodii: „Posibilitatea unor achiziții și investiții mari“
Horoscop. Pluto și Jupiter aduce noroc neașteptat pentru trei zodii: „Posibilitatea unor achiziții și investiții mari“

Horoscop special: Pluto și Jupiter și pozițiile lor față de alte semne aduce noroc neașteptat pentru zodiile de aer. Astrologii spun că pentru semnele de foc există „Posibilitatea unor achiziții și investiții mari“.

Prima săptămână de la luna plină, între 23 și 29 august, poate veni cu noutăți neașteptate. Mercur va trece mai întâi printr-o opoziție conspirativă cu Neptun  -  din seara zilei de 23 până la jumătatea celei de-a 25-a zile poate exista o lipsă de informații necesare și în timp util, pot exista încălcări ale programelor și modurilor de operare, aspectul însoțește adesea probleme în centrele de transport și comunicații și perturbări de contact.

În harta lunii noi, este evidențiat aspectul opoziției lui Mercur față de Jupiter, care oferă conflicte bazate pe ideologie și perspectivă asupra vieții „Singurul aspect pozitiv este construit între Venus în Fecioară și Pluto în Capricorn, promițând o nouă experiență senzorială, dorințe sporite, pofta de plăcere, posibilitatea unor achiziții și investiții mari”, explică astrologul Olga Pushnova.

Mercur în „trigonul inteligenței” cu Pluto

 

Pe 26 august, Mercur se află în „trigonul inteligenței” cu Pluto și pe tranzitul activ al Lunii în Berbec. Cu siguranță va aduce retorică militantă și polemici ascuțite la diferite niveluri de comunicare și contacte. Crește probabilitatea unor știri neașteptate legate de structurile de putere.

Transformările active pe care semnele de pământ Taur, Fecioară și Capricorn trebuie să le facă pentru a-și îmbunătăți calitățile, atitudinile și comportamentele vor fi foarte bine întărite de trigonul dintre Pluton în Capricorn și Marte în Fecioară.

Acest lucru va genera o atenție și o dedicare deosebită pentru a exersa procese de transformare pozitivă care, pentru cei care, prin muncă și efort, vor putea obține îmbunătățiri incredibile în ei înșiși.

Această zonă oarecum întunecată și profundă, care se conectează cu cele mai subtile și spirituale dintre semnele de Apă: Rac, Scorpion și Pești, va putea să se conecteze foarte bine cu procesele de transformare interioară datorită sextilului lui Neptun în Pești cu Pluton în Capricorn.

Soarele din Fecioară aduce noroc zodiilor de Foc

 

Această energie permite recunoașterea favorabilă a acelor activități care sunt dăunătoare pentru aceste semne în domeniul emoțional și spiritual, pentru a le aduce, prin efort și disciplină, într-o zonă de lumină și claritate interioară.

Soarele din zodia Fecioară generează o puternică Opoziție cu Planeta Jupiter din zodia Vărsător; acest lucru va face ca vitalitatea și energia de lumină a astrului rege să se combine și să fie în favoarea expansiunii și norocului pe care Jupiter le poate oferi semnelor de Aer: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Din acest motiv, poate fi o zi cu multă energie, dar care nu poate fi concentrată spre ceva care să genereze îmbunătățiri sau creșteri pozitive în anumite domenii ale vieții tale.

Soarele din zodia Fecioarei va reprezenta pentru semnele de Foc: Berbec, Leu și Capricorn, că toată energia și atenția lor va fi concentrată pe o muncă disciplinată și atentă, pentru că trebuie să canalizeze toată această energie vitală și energetică spre procesele lor de elaborare materială și de lucru pentru a oferi servicii de primă clasă și produse de înaltă calitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel