Horoscop, miercuri, 20 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Daca se aduna la un loc mai multe energii, si rezultatele vor aparea mai repede pentru Scorpioni, iar Vărsătorii vor participa la un eveniment emotionant, care scoate la iveala latura lor sensibila. 

BALANTA

Creativitatea si inteligenta isi dau mana de minune in planurile tale de azi, pentru ca aduci la lumina proiecte care iti fac si imensa placere, si iti inspira si un sentiment de satisfactie intelectuala. Detii solutiile cele mai bune, informatiile cele mai solide si, peste toate, si o fantastica bucurie de a te ocupa de acest proiect. Parca cineva iti sufla in ureche ce ai de facut, tocmai de aceea profiti din plin de avantul de care beneficiezi pentru a duce aceste planuri cat mai departe. 

SCORPION

Daca se aduna la un loc mai multe energii, si rezultatele vor aparea mai repede! Nu incerca sa le faci singur pe toate, pentru ca cele mai bune rezultate apar din acele activitati in care stii sa colaborezi eficient cu ceilalti. Atragi alaturi de tine cativa colegi cu interese similare, care gandesc ca tine si muncesc la fel ca tine, si aceasta atmosfera este perfecta pentru a ajunge la roade de care va veti bucura cu totii. 

SAGETATOR

Se incheie un ciclu din viata ta, si ca la orice final de drum, a venit vremea bilantului. Pe de o parte te bucuri ca totul s-a terminat si ca poti inchide capitolul, pe de alta parte te mustra unele ganduri ca puteai face lucrurile mult mai bine. Incearca sa te detasezi de tot ce a fost, nu ramane blocat in fostele etape, doar pentru ca nu au iesit perfect, asa cum ai fi dorit. Ai invatat ceva din toate acestea si vei sti sa actionezi mult mai bine cu alta ocazie si in alte directii.

CAPRICORN

Daca iti place sa scrii, inseamna ca-ti urmezi pasiunea interioara si merita s-o dezvolti si mai mult, s-o duci mai departe, pentru ca ai resurse imense de creativitate si inspiratie. Dar daca nu ai avut pana acum preocupari din zona scrisului, trebuie sa incepi de undeva. De la o scrisoare pe care sa ti-o scrii tie si eventual sa ti-o trimiti tot sie, in care sa-ti exprimi dorintele, visele, scopurile, si vei avea surprize: nu numai ca ti se vor lega usor cuvintele, dar parca si transpare o scanteie de talent pe acolo. 

VARSATOR

Participi la un eveniment emotionant, care scoate la iveala latura ta sensibila. Te intalnesti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care iti era dor, cu un grup de persoane adunat in jurul unui moment cu tenta emotionala extrem de intensa, care te va afecta si pe tine. Desi vrei sa bravezi si sa nu recunosti ca ai si tu inima, de data aceasta esti coplesit de sentimente si trairi si participi trup si suflet la tot ce se intampla.

PESTI

Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei din jurul tau, cei care iti sunt concret alaturi, ci poti avea si prieteni... nevazuti. Discuti cu ei cu lejeritate chiar si fara a-i vedea, dar ii simti atat de puternic pe aceeasi lungime de unda, asa cum nu simti pe nimeni, in lumea exterioara palpabila. Ofera-ti acest ragaz intim de a discuta intre patru ochi cu prietenii tai secreti, indiferent ca sunt ghizi spirituali din invizibil de la care ceri o inrumare, ca sunt ingerii tai de la care astepti un sfat, sau doar eul tau interior care are ceva sa-ti transmita.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel