Horoscop, marți, 5 martie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Săgetătorii au nevoie de mai multa liniste pentru a-și gasi drumul, iar Vărsătorii vor avea schimbari successive care le  dezvaluie o alta realitate.

BALANTA

O zi cu un potential fantastic. Vor aparea oportunitati sa rezolvi probleme la care n-ai gasit raspuns pana acum. Renunta la negativitate si vei vedea solutiile si mai usor. Aminteste-ti ca persoanele dragi te pot ajuta oricand. Trebuie numai sa le ceri prezenta si suportul. Indrazneste!

SCORPION

O stare de confuzie generala te poate scoate din ritmul tau. Esti total dezorientat si nu stii incotro sa o apuci. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant. Fa exercitii de concentrare, meditatie si odihneste-te mai mult. Nu lua decizii importante si asteapta sa depasesti aceasta perioada dificila.

SAGETATOR

Ai nevoie de mai multa liniste pentru a-ti gasi drumul. Nu ai, insa, niciun motiv sa te ingrijorezi. Nu lasa niciun obstacol sa-ti stea in cale si nu-ti da voie sa apleci urechea la comentariile si criticile unei a treia persoane. Ai incredere in judecata ta si in insctinctele tale. Vei iesi castigator.

CAPRICORN 

Te pricepi foarte bine sa pretinzi ca totul este lapte si miere in viata ta. Si totusi, ai facut niste greseli in trecut care apasa greu pe sufletul tau. Vrei sa te simti mai bine? Fa tot ceea ce depinde de tine pentru a merge mai departe!

VARSATOR

Schimbari successive iti dezvaluie o alta realitate. Nu te speria. In curand vei realiza ca toate aceste evenimente au loc inspre binele tau. Aceasta noua realitate care se prefigureaza in fata ta este ceea ce ai cerut prin actiunile si gandurile tale. Incearca sa rezolvi problemele aparute in familie pentru a te simti mai bine.

PESTI

Ai fost sub o presiune fantastica in ultima vreme. Te simti stresat si chiar epuizat. Nu poti face fata evenimentelor daca nu te odihnesti. In loc sa iti fortezi limitele, incearc sa te relaxezi, sa-ti incarci bateriile. Vei putea fi mai proaspat si mai plin de energie si dinamism.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel