Horoscop, marți, 2 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii să spună  cu încredere ce gândesc, pentru că există în jurul lor oameni care chiar au nevoile de părerile sau informaţiile acestora. Emoţiile Vărsătorilor  cresc la cote maxime pentru că trăiesc un eveniment intim care are un efect major asupra stării psihice.

Horoscop, 2 octombrie 2018, BALANȚĂ

Stai pe loc, nu insista să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţi că orice ai face, tot nu iese, dar poate îţi vei permite o zi de pauză.

Horoscop 28 septembrie 2018. Două zodii, pregătite să o ia în altă direcție
Azi oricum nu înaintează nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activă ca tine, dar un impas poate avea şi o latură pozitivă: aceea că te poţi odihni, fără să mai depui atâtea eforturi. Când vor fi din nou întrunite condiţiile unei evoluţii bune, te vei apuca din nou de treabă, dar azi... mai stai şi tu un pic!

Horoscop, 2 octombrie 2018, SCORPION

Spune cu încredere ce gândeşti, pentru că există în jurul tău oameni care chiar au nevoile de părerile sau informaţiile tale. Vorbeşte răspicat, argumentează-ţi opiniile şi nu te lăsa influenţat de ceilalţi care cred că numai ei au dreptate.

Tu ştii foarte bine ce spui şi pe ce te bazezi, pentru că ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfază. Unii chiar ţin cont de ceea ce le transmiţi, ca atare exprimă-te cu atenţie, oferind toate detaliile ca să fii corect înţeles.

Nu ţi-ar plăcea ca cineva să facă ceva pornind de la datele transmise de tine şi să descoperi că nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos şi în detalii, dacă tot îi oferi atâtea sfaturi bune.

Horoscop, 2 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Dacă atragi alături de tine oamenii potriviţi, vei vedea că totul se rezolvă ca prin farmec spre un scop de care veţi beneficia cu toţii, ca atare cel mai greu aspect al reuşitei de azi e legat de anturaj.

Adună aproape oameni optimişti, veseli, tonici, dinamici, pentru că şi tu eşti în aceeaşi pasă şi când oameni care se aseamănă vâslesc în acelaşi sens, nu se poate vorbi decât de un succes de proporţii.

Faci paşi mari spre un ţel la care visaţi cu toţii şi nici nu-ţi vine a crede ce bine se aşează toate datorită implicării entuziaste din partea tuturor.

Horoscop, 2 octombrie 2018, CAPRICORN

Profită de o zi de linişte pentru a-ţi aduna forţele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns într-un proiect de anvergură. Ai muncit mult până aici şi eşti în punctul în care poţi spune destul de clar încotro te îndrepţi şi ce ai realizat.

Chiar dacă azi nu se mai mişcă nimic, e bine să mai stai un pic, pentru că o zi de pauză îţi este de folos pentru a privi detaşat situaţia. Vei descoperi ceea ce te ţine pe loc, ba chiar ai putea primi informaţii sau sfaturi salvatoare care te vor duce într-o direcţie promiţătoare. Permite-ţi deci să stai departe de miezul acţiunii începute.

Horoscop, 2 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Emoţiile tale cresc la cote maxime pentru că trăieşti un eveniment intim care are un efect major asupra stării tale psihice. Spui că parcă un vis ţi s-a împlinit, că rugăciunile ţi-au fost ascultate, că cineva acolo sus te-a auzit, pentru că este exact ceea ce inima ta dorea şi sufletul tău aştepta.

Bucură-te de aceste momente superbe în care inima ta e răsfăţată cu senzaţii atât de plăcute, dar nu le împărtăşi încă nimănui. E nevoie de un pic de discreţie, ţine-le doar pentru tine, ca să fii şi tu sigur că ceea ce simţi acum e real şi are viitor. Dacă începi să spui la toată lumea, magia se risipeşte!

Horoscop, 2 octombrie 2018, PEȘTI

A venit un moment în care trebuie să pui faţă în faţă două lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri că nu poţi duce mai departe decât pe unul dintre ele. Recunoaşte că, dacă ai încerca să te ocupi de amândouă în acelaşi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua şi nu ai face decât să te oboseşti peste măsură.

Poate nu e o renunţare, ci doar o amânare a unuia din aceste proiecte, cu gândul de a te apuca de el altădată. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru tine în momentul de faţă. Cel mai greu moment este acesta de a pune în balanţă argumentele pentru a te decide totuşi la una din căile propuse.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel