Horoscop, joi, 7 februarie, 2019

StiriDiaspora Team / 7 feb 2019, 08:43 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Pentru Berbeci, e o plăcere să lucreze într-un mediu stimulativ, în care ideile lor sunt îmbrăţişate imediat, în care lumea e de acord cu aceștia. Gemenii nu sunt în apele lor, dar nu pentru că ar avea vreo problemă, ci pentru că sunt  influenţați de necazurile altei persoane.

Berbec

E o plăcere să lucrezi într-un mediu stimulativ, în care ideile tale sunt îmbrăţişate imediat, în care lumea e de acord cu tine! Azi ai parte de un astfel de anturaj binevoitor, tonic, ce te încurajează să-ţi exprimi punctele de vedere şi te susţine să le şi pui în aplicare. Primeşti de la ei aprobări, confirmări, idei suplimentare, încât ţi-e mai mare dragul să colaborezi cu asemenea oameni. Nu se simte nicio urmă de competiţie în preajmă şi cât timp se menţine această atmosferă pozitivă şi primitoare, toate lucrurile merg ca pe roate. 

Taur

Cu tovarăşul potrivit alături, eşti gata să dai startul unui proiect nou, entuziasmant, care va implica mari resurse de energie şi ambiţie din partea amândurora. Împreună, totul va merge excelent, pentru că fiecare investeşte ce are mai bun şi ce ştie mai bine! Vă completaţi perfect unul pe altul, vă susţineţi reciproc, vă sfătuiţi în permanenţă, iar această bună colaborare se va lăsa cu succese de care veţi beneficia laolaltă. Singuri, fiecare, separat, nu aţi avea aceleaşi rezultate, dar în tandem totul evoluează mult mai uşor!

Gemeni

Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru că eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile şi ai vrea să găseşti o soluţie pentru a i le rezolva. Singur va depăşi impasul, nu prelua pe umerii tăi griji care nu îţi aparţin. Ajunge doar suportul moral, ca să ştie că este cineva alături, dar nu insista să duci tu tot greul în locul său! El nu ar face la fel pentru tine.

Rac

Te simţi ciudat azi în pielea ta, parcă toată lumea te ocoleşte, parcă nimeni nu te înţelege sau nici măcar nu observă că exişti, ceea ce naşte o stare emoţională negativă în inima ta. Abordezi o atitudine care, de obicei, nu te reprezintă, tocmai de aceea lumea preferă să nu te bage în seamă, poate aşa îţi trece. Totuşi, tu eşti cel contradictoriu: vrei să te retragi în lumea ta şi să stai pe margine, dar în acelaşi timp suferi că lumea te ignoră, că nu eşti primit în societate cu braţele deschise.

Leu

Oamenii pe care îi atragi azi alături de tine nu sunt compania cea mai potrivită pentru ce ţi-ai propus. Sunt pesimişti, negativişti, neputincioşi, îl iau pe nu în braţe şi se plâng întruna, încât asocierea cu ei mai degrabă te ţine pe loc, decât să te ajute. Mult mai bine te-ai descurca fără ajutorul lor, pentru că ai să vezi că, în loc să pună umărul la planul comun, îţi iei pe umeri şi sarcinile lor, pentru că vezi că nu ştiu ce să facă sau nu au curaj să acţioneze. Decât cu asemenea ajutoare care te ţin blocat pe loc, mai bine singur. 

Fecioara

În loc să stai şi să analizezi pe toate feţele o problemă, mai bine ai pune mâna pe unelte să rezolvi acea situaţie, pentru că e o chestiune care cere acţiune, nu analiză. Nu face nici un fel de presupuneri, ci treci direct la fapte, fără să mai aştepţi confirmări de la alţii. Stă numai în puterea ta să rezolvi totul ca la carte, pentru că ai şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie ca să te apuci serios de treabă şi să ajungi la un rezultat demn de laudă. 

Citeste mai multe pe jurnalul.ro


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy