Horoscop, joi 30 ianuarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Partenerul Capricornilor  cere ca aceștia să mai mai stea și pe acasă
Partenerul Capricornilor cere ca aceștia să mai mai stea și pe acasă

Horoscop. Lenea e cucoană mare și Leii vor insista că nu sunt în stare de nimic astăzi pentru a pleca mai repede de la serviciu.

Berbec

Din dorința de a face multe și pe repede înainte, te vei autosabota când îți va fi lumea mai dragă. Încearcă să te calmezi.

Taur

Este clar că vrei o schimbare în modul de a-ți gestiona sarcinile cotidiene. Vei cere ajutor, însă de data asta doar tu poți face ceva pentru tine.

Gemeni

Confuzia care planează în jurul acțiunilor partenerului îți dăunează pe durata întregii zile. Recomandabil ar fi să îi ceri în mod direct lămuriri.

Rac

Deși dai ordine clare colegilor, tot nu vor reuși să își termine eficient sarcinile. Vei rămâne cu un gust amar după o serie de încurcături din cauza lor.

Leu

Lenea e cucoană mare și vei insista că nu ești în stare de nimic astăzi pentru a pleca mai repede de la serviciu. Vei fi tentat să te contrazici cu partenerul.

Fecioară

Te preocupă bârfele de la locul de muncă. Nu este nimic greșit în a le asculta, dar verifică de două ori informația înainte de a o crede.

Balanță

Te strofoci să fii cât mai drăguț cu ceilalți pentru că știi că ai de prezentat un proiect important care necesită multă atenție și aprobări.

Scorpion

Ți s-au trasat prea multe sarcini la serviciu și nu ești deloc de acord cu unele. Pare că ți se impune o anumită conduită total neacceptabilă.

Săgetător

De ce ți-e frică, de aia nu scapi! Ai o sumedenie de planuri de petrecere a timpului liber, însă ce să vezi? Familia te obligă să le amâni.

Capricorn

Partenerul îți cere să mai stai și pe acasă. S-a săturat să te aștepte când faci ore suplimentare la serviciu și să se ocupe singur de treburile casei.

Vărsător

Discuțiile cu apropiații te vor enerva până peste măsură. Tu vrei să cauți soluții pentru o problemă, ei sunt dornici de a găsi vinovații.

Pești

Sfatul astrelor este să stai cât mai departe de magazine astăzi dacă vrei să îți păstrezi bugetul intact. Riscul de cheltuieli inutile este foarte ridicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel