HOROSCOP, joi, 3 mai, 2018

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Balanță

Visezi la momentul în care vei culege roadele unui proces îndelungat la care îţi aduci contribuţia. Eşti sigur că vei ajunge la capăt, pentru că investeşti tot ce ai mai bun în tine pentru aceste rezultate. Cere ajutor divin, în situaţia în care te afli, pentru că ai să vezi că şi de acolo vor veni o serie de informaţii ajutătoare, de coincidenţe fericite sau de împrejurări benefice care să te ducă mai repede spre scopul cel mare.

Sigur că poţi şi de unul singur, deţii toate resursele necesare unui succes deplin, dar simţi că dacă îţi legi dorinţele şi de un plan spiritual înalt, lucrurile vor evolua mult mai repede şi mult mai sigur spore împlinirea visului tău. Aşa e, deci cere de sus!

Scorpion 

O vreme, te-ai putut baza pe colaborarea unui prieten, dar brusc, acesta îşi retrage ajutorul şi pleacă. Poate atât a fost rolul lui în viaţa ta, poate nu mai are ce oferi sau are interese în altă direcţie, ca atare trebuie să te obişnuieşti cu ideea că nu vei mai avea la cine apela de acum înainte, ci trebuie să te descurci şi singur.

Poate ai ajuns la finalul unui proiect colectiv sau de contract de colaborare, dar e posibilă şi separarea de un prieten sau o persoană care a jucat un rol important în inima ta o perioadă, dar de acum fiecare o luaţi pe alte căi, separate.

 Săgetător 

Nu pune la suflet conflictele care mai apar în mediile prin care treci. Dacă te laşi păcălit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reacţiona şi mai dur, şi nu are rost să torni gaz pe foc în acest mod. Ia-o şi tu în glumă, răspunde ironic ori de câte ori vezi pe cineva nervos, pentru că aşa vei dezamorsa mult mai repede orice situaţie conflictuală.

A intra şi tu în capcana nervilor, nu ajută pe nimeni, pentru că tu ai putea fi şi mai agresiv în manifestare, ca atare tu trebuie să fii cel care stă departe de ispita certurilor aprinse!

Capricorn 

Şi liniştea se exersează, ca atare nu te opri din acel continuu antrenament de calmare a sufletului tău extenuat. Ai nevoie de ceva care să-ţi inspire linişte, pace, o zonă de refugiu în care să îţi auzi gândurile cele mai profunde. Câteva clipe de rugăciune, de meditaţie, de somn sau de visare cu ochii deschişi ar avea exact acest rol: de domolire a zbuciumului interior.

Adu-ţi aminte de una din activităţile care îţi face plăcere, pentru că efectele sale vor fi ideale pentru starea emoţională în care te afli. Dacă îţi place să faci sport, să cânţi la un instrument, să citeşti poezii sau să faci puzzle, foloseşte-te cele câteva clipe libere pe care le găseşti pe parcursul zilei, pentru că te vor relaxa ca prin farmec.

Vărsător 

Eşti sensibil la poveştile de viaţă ale celor din jurul tău, încât nu te poţi abţine să nu te pui în pielea lor. Îţi dai seama că şi tu ai trecut prin astfel de situaţii care te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depăşit cu brio şi cu o nouă lecţie învăţată.

Poţi împărtăşi din experienţa ta bogată de viaţă, le spui celor care acum nu-şi găsesc calea de ieşire din impas că şi tu ai fost ca ei, cândva, şi ai reuşit să rezolvi totul cu brio. Priveşti spre trecut cu înţelepciunea celui care le-a depăşit pe toate şi acum ştii ce să-i sfătuieşti. Reţeta ta a funcţionat atunci, pe tine însuţi şi, dacă ar fi ascultată de cei din faţa ta, ar da roade din nou, ca atare vorbeşte-le de tine.

Pești

SUCCES e cuvântul de ordine în tot ce se petrece azi în jurul tău, fie că eşti simplu participant la sărbătoarea altora, fie că tu eşti actor principal într-o reuşită de zile mari. E loc de petrecere, chiar, şi aduni lumea în preajma ta pentru o zi de milioane, generatoare de zâmbete, de felicitări, de laude, de distracţie.

Dacă altul e în centrul atenţiei azi, ca cel care transmite lumii o veste minunată, fii darnic în vorbe bune, în complimente, descoperind ce miracole face o apreciere sinceră. Ştii cum se spune: vorba dulce mult aduce, deci foloseşte-te de tonul cald pentru a ajunge la inima oricui. Replicile care se vor întoarce la tine vor fi de zece ori mai amabile!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel