Horoscop, joi, 25 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Ceea ce ar fi trebuit să meargă ca pe roate, influenţat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealaltă pentru Vărsători. Balanțele sunt preocupate  de un eveniment important pentru reputaţia sau cariera lor, de aceea nu pot sta fără să mai studieze un pic, fără să mai adune ceva informaţie pentru ceea ce se apropie.

Horoscop, 25 octombrie 2018, BALANȚĂ

Eşti preocupat de un eveniment important pentru reputaţia sau cariera ta, de aceea nu poţi sta fără să mai studiezi un pic, fără să mai aduni ceva informaţie pentru ceea ce se apropie.

Studiul este foarte important pentru tine şi merge de minune, dând dovadă de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal dacă ţi-ai dedica ziua unor activităţi intelectuale de care depinde viitoarea ta reuşită, pentru că mintea îţi merge brici şi orice produs al gândirii, al memoriei, al studiului sunt demne de laudă!

Citeşte, învaţă, vorbeşte!

Horoscop, 25 octombrie 2018, SCORPION

Nu eşti chiar în apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiaţi care simt ce se petrece cu tine şi te susţin din umbră cu încurajări şi vorbe bune.

Descoperi cât de important e să ai pe cineva cu adevărat alături de tine, pentru că starea de slăbiciune cu care începi ziua dispare după câteva ore petrecute alături de oameni cu tonus mai bun decât al tău.

Aceştia reuşesc să te atragă în activităţi interesante, dinamice, pozitive în afara casei, şi te scot astfel din starea neplăcută care te copleşise. De animaţie ai nevoie, nu de repaus!

Horoscop, 25 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Eşti pretenţios şi nu te mulţumeşti cu puţin, ca atare ai putea refuza diverse oferte dacă nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale actuale. Simţi că ar fi bine să mai aştepţi o vreme, decât să accepţi ceva din lipsă de variante mai bune.

Consideri că merită să mai stai pe tuşă, să se mai adune soluţii profitabile, şi să nu te opreşti la prima care se iveşte. Răbdarea de care dai dovadă acum va fi răsplătită cândva cu rezultate de zile mari care îţi vor demonstra că nu trebuie să faci compromisuri şi să te mulţumeşti cu ce ţi se oferă.

Mai aşteaptă, mai acumulează informaţii!

Horoscop, 25 octombrie 2018, CAPRICORN

Ai tendinţa de a te juca prea mult cu lucruri importante în care alţii chiar cred. Nu râde de visele lor, pentru că nici ţie nu ţi-ar plăcea ca alţii să te dezarmeze atunci când lupţi pentru un scop major.

Mai bine l-ai ajuta pe cel care-ţi împărtăşeşte ce-şi doreşte cel mai mult de la viaţă, pentru că stă cumva în puterea ta să-l stimulezi cu o vorbă bună. Dacă-i întorci toate spusele pe dos şi faci glume nesărate pe seama planurilor sale, rişti să pierzi încrederea sa.

Nici ironia şi nici criticile nu sunt soluţia de a-l ajuta pe cel care doreşte să-şi împlinească un vis.

Horoscop, 25 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Ceea ce ar fi trebuit să meargă ca pe roate, influenţat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealaltă. O răsturnare de situaţie neaşteptată schimbă complet cursul lucrurilor şi, în loc să ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie în plus pentru a repara situaţia.

Cineva intervine în problemele tale considerând că-ţi este de ajutor, dar faptele sale mai degrabă te încurcă şi mai bine nu te foloseşti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, când ceea ce trebuia să ajungă la succes tinde spre direcţia diametral opusă.

Horoscop, 25 octombrie 2018, PEȘTI

De dragul familiei eşti capabil de orice, fiind convins că şi ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriză foarte neplăcută când vei vedea realitatea.

Cândva ai făcut ceva important pentru cineva drag iar acum, când ar fi momentul potrivit să-ţi întoarcă serviciile, descoperi că ori nu e de găsit, ori caută scuze ca să scape de responsabilitate, ba chiar încearcă tot el să profite de tine, pentru că cerşeşte milă şi ajutor.

Nu pici tu din nou în această plasă, dar te poţi trezi la realitate ca să cunoşti astfel cum e omul atunci când ai avea nevoie de el.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel