Horoscop, joi 23 mai, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Gemenii au parte de o zi liniştită, poate prea liniştită faţă de cum sunt ei obişnuiţi, iar Nativii din Leu îşi vor găsi, astăzi, un nou hobby sau o nouă modalitate de a scăpa de plictiseală.

Berbec

Berbecii sunt nevoiţi să ţină cont de starea lor de sănătatea, uşor neglijată în ultima vreme. Evitaţi zonele aglomerate, îmbrăcaţi-vă în conformitate cu vremea şi lăsaţi îngheţata ori sucurile reci pentru alte dăţi. În caz contrat, riscaţi să răciţi. Mai bien fiţi precauţi pentru că nimic nu e mai rău atunci când e frumos afară să ai parte de o răceală.

Taur

Dragostea pluteşte în aer pentru Tauri. Cei care au deja o relaţie serioasă ar putea trece la următorul pas. Care să fie acela? Poate nunta? Dacă tot v-aţi găsit sufletul pereche nu mai trageţi de timp şi uniţi-vă destinul. Cei singuri au şanse mari să fie invitaţi la o întâlnire romantică.

Gemeni

Gemenii au parte de o zi liniştită, poate prea liniştită faţă de cum sunt ei obişnuiţi. Rutina vă creează o stare de oboseală, motiv pentru care încercaţi să faceţi ceva în timpul liber. Ieşiţi în parc, citiţi o carte, mergeţi la o petrecere cu prietenii, dar nu staţi neapărat în casă. Profitaţi de aceste clipe pentrua vă reîncărca bateriile.

Rac

Nativii din Rac vor intra, astăzi, în rolul de profesor. Cineva foarte apropiat vă va cere ajutorul într-o anumită situaţie şi doar voi sunteţi în stare să explicaţi calm şi pe înţelesul tuturor. Fiţi răbdători cu cei din jur, la fel cum aţi fi cu voi înşivă. Faceţi ceea ce vă place, bucuraţi-vă de timpul liber, odihniţi-vă şi plimbaţi-vă în aer liber. Aveţi nevoie de relaxare ca de aer. Nu vă suprasolicitaţi! Nimic din această lume nu merită să vă pierdeţi sănătatea.

Leu

Nativii din Leu îşi vor găsi, astăzi, un nou hobby sau o nouă modalitate de a scăpa de plictiseală. Veţi descoperi că vă face mare plăcere să practicaţi acest nou hobby, chiar dacă în trecut îl priveaţi cu scepticism. Touşi, fiţi foarte atenţi la bugetul pe care îl cheltuiţi pentru această activitate. Există riscul să vă consumaţi resursele pe care le-aţi pus deoparte pentru vacanţă. Dacă aveţi nevoie de ajutor, fiţi siguri că îl cereţi doar acelor persoane în care aveţi foarte mare încredere.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor avea parte, astăzi, de noroc cu carul. Oriunde veţi fi, veţi avea noroc şi chiar veţi realiza acest lucru. Fie că vorbim de un lucru mărunt, fie că vorbim despre ceva uriaş, astrele sunt de partea voastră şi doar de voi depinde cum profitaţi de această şansă unică. Puteţi să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel