Horoscop egiptean. Semnele zodiacale şi destinele lor în funcţie de data naşterii

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop egiptean (sursa foto: pixabay)
Horoscop egiptean (sursa foto: pixabay)

În antichitate, egiptenii erau foarte interesați de esoterism și, mai ales, de clarviziune și astrologie. Cu mii de ani în urmă au consultat oracole pentru a obține viziuni despre viitor și au invocat zeul potrivit pentru a rezolva problema corespunzătoare.

Vechii egipteni credeau că personalitatea și viața lor erau determinate de semnul în care s-au născut și au apărat credința că există un destin prestabilit, care este scris în prealabil.

 

Semnele horoscopului egiptean

 

Dacă ne concentrăm asupra horoscopului egiptean, acesta oferă indicații foarte clare despre caracteristicile personalității și misiunea semnelor în funcție de data nașterii dvs. și este împărțit în douăsprezece semne cu numele zeilor.

Bastet (16 ianuarie - 15 februarie)

Oamenii din această zodie caută relații echilibrate și armonioase. Știu cum să-i protejeze pe cei dragi și vor să-și petreacă timpul cu ei. Au o putere interioară și abilități care îi ajută să-și recunoască dușmanii ascunși și să-i învingă.

Potrivit horoscopului egiptean, au personalități fermecătoare și le place să se bucure de viață. Se înconjoară de lucruri care le plac și caută fericirea și bucuria în viața lor și sunt inspirați de muzică și arte.

Selket (16 februarie - 15 martie)

Nativii acestei zodii sunt inteligenți, înțelepți, elocvenți și optimiști. Capacitatea lor de iubire este extraordinară și aceasta este probabil cheia exprimării întregii lor energii de foc și sunt lideri excelenți, nobili cu har.

Frumusețea lor misterioasă vine probabil din interiorul lor și își tratează prietenii cu bucurie și îi ajută să-și depășească problemele. Sunt inteligenți și înțelepți, elocvenți și optimiști și pot fi mari sportivi dacă îşi propun.

Apep (16 martie - 15 aprilie)

Flexibili și metodici, copiii lui Apep, zeul care este reprezentat cu un șarpe, sunt minunați la rezolvarea problemelor. Ei pot stăpâni o căutare artistică dacă își pun mintea la contribuţie.

Au un talent special atât pentru scris, cât și pentru a conduce. Au multă creativitate, știu să improvizeze și să-i motiveze pe cei din jur și, uneori, pot fi cam egoişti.

Ptah (16 aprilie - 15 mai)

Cei născuți în această perioadă caută să se schimbe și să experimenteze multe aventuri înainte de a-și putea direcționa puterile interne puternice. Sunt persoane care învață ușor din greșelile lor și posedă o tenacitate interesantă în provocările lor.

Esența lui Ptah este că el este întotdeauna dispus să primească noi cunoștințe și idei. Energic și perspicace, personalitatea sa este destinată să deschidă drumul către aceste dimensiuni neexplorate și le place să ajungă la punctul problemelor.

Atum (16 mai - 15 iunie)

Oamenii care aparțin acestui semn sunt diplomaţi și tactici și aduc înțelepciune. În plus, sunt atenți la sentimentele altora și la nevoile lor, deși pot suferi izbucniri egoiste. Sunt prietenii animalelor, nu renunță niciodată și uneori au nevoie de sprijin spiritual.

Copiii lui Atum se simt adesea fascinați atunci când călătoresc și se conectează cu oameni din diferite locuri. În viață trebuie să învețe să nu fie influențați cu ușurință, iar cea mai mare virtute a lor este capacitatea lor de angajament.

Isis (16 iunie - 15 iulie)

Onorabil, încrezător în sine și activ; așa vede societatea oamenii din acest semn. Dacă ești nativ al acestei zeițe, ai o mare dragoste față de onoare și o viziune minunat de idealistă asupra lumii. Starea ta de spirit, încrederea și bunătatea te fac să fii o persoană populară printre prieteni.

Îți place să fii activ; exemplul tău îi încurajează și pe alții să fie activi. Când vremurile sunt dificile, îți place să petreci timpul singur și să gândești.

Amon Ra (16 iulie - 15 august)

Zeul Soarelui aduce protejaților săi un mare potențial energetic și excelent; ei sunt lideri naturali prin inspirație și dorințele lor sunt chiar îndeplinite fără a le spune oamenilor ce să facă. În ceea ce privește proiectele școlare sau de afaceri și sporturile de echipă, toată lumea vrea să fie partenerul tău!

Prietenii și rudele lui Amon Ra vin deseori la el pentru sfaturi, știind că este un lider puternic, încrezător, bun și posedat de o voință hotărâtă.

Horus (16 august - 15 septembrie)

Zeul cu cap de șoim îi face pe nativii săi să lupte cu vitejie pentru ceea ce cred. Sunt oameni care reușesc să strălucească ca soarele în sine, luminând viețile prietenilor și familiei tale.

Are o înțelepciune rafinată care îi permite să știe ce luptă trebuie să ducă și pe care să o evite. Sunt ființe optimiste, sociabile, motivate și curajoase conform tradiției Horoscopului egiptean.

Maat (16 septembrie - 15 octombrie)

Copiii acestui zeu al înțelepciunii și dreptății sunt rapizi, inteligenți și pricepuți. Foarte inventivi, sunt vorbitori capabili să câștige oameni cu spirit și farmec care nu permit un eșec în a-i descuraja.

Nu sunt impresionați de succesul altora, sunt buni critici și sunt capabili să găsească soluții viabile pentru a evita eșecul. Romantici și abili în seducție, sunt întotdeauna dispuși să se bucure de intimitate.

Osiris (16 octombrie - 15 noiembrie)

Dacă ești originar din acest semn, te naști cu un talent incredibil. Îți place să transformi vechiul în ceva nou și incitant; de fapt, prietenilor și familiei tale le place să fie aproape de stilul tău pentru a stabili tendințe.

Îți plac comparaţiile „înainte și după”, mai ales pentru a ajuta oamenii să găsească stiluri noi. Cei născuți sub semnul lui Osiris sunt energici, generoși, ingenioși și curioși.

Hathor (16 noiembrie - 15 decembrie)

Cei născuți sub semnul lui Hathor sunt ființe înclinate în secret spre melancolie. Sunt plini de ironie și sunt frustrați de seducția datorită timidității lor, care poate fi atât de mare încât dă dovadă de toxicitate.

Au o bogăție internă enormă, deoarece știu cum să-și atingă obiectivele direct în toate relațiile lor umane.

Anubis (16 decembrie - 15 ianuarie)

Cei protejați de zeul Anubis sunt respectați în rândul prietenilor și familiei lor; ating acest statut pentru că îndeplinesc cu adevărat ceea ce promit să facă, pentru că au o mare determinare și capacitate de a termina ceea ce încep.

Ei sunt oameni care se bazează pe propriile cunoștințe interioare pentru a descoperi adevăruri despre ceilalți și despre lumea din jurul lor și atunci când lucrurile din jurul lor par să se destrame, este Anubis care îi ține împreună datorită sensibilității sale, a forței lor și a modului lor de încurajare insuflantă. .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel