HOROSCOP, duminică, 25 martie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Berbec

Iesi din casa oriunde vezi cu ochii, pentru ca azi sunt favorizate calatoriile prin locuri ce au efecte fantastice asupra psihicului tau.

Chiar si o excursie undeva fara tinta s-ar potrivi de minune atmosferei acestei zile, de aceea ar fi bine sa accepti orice invitatie care te-ar putea scoate din casa.

Te vei intoarce acasa cu bateriile reincarcate, pentru ca natura, aerul curat sau atmosfera relaxanta in care petreci cele cateva ore vor avea un rol energizant asupra ta.

TAUR

Tu esti decis sa pui punct aici unei actiuni, dar vine un stimulent suficient de puternic ce te obliga sa te mai gandesti inainte de a spune adio.

Nu te grabi sa renunti, poate mai exista o cale de iesire din impas, iar solutia poate sosi de la persoane mult mai dinamice si mai optimiste decat tine.

Daca motivatia vine, totusi, de undeva, vei reusi sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca acum crezi din nou ca exista o solutie! Nu te opri, chiar daca acum iti lipseste energia si curajul, ci cere ajutorul!

GEMENI

Felul mai sever in care vorbesti celor din jur ii poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridica la nivelul tau intelectual.

Te simti bine in aceasta postura, dar nu prea ai satisfactii daca o faci pe desteptul in fata celor mediocri.

Daca vrei sa-ti masori istetimea cu adevarat, fa-o ci cei de acelasi rang, ca sa isi dai seama cate stii.

Ceilalti oricum nu stiu mai nimic din ceea ce povestesti tu si oricum vei straluci, chiar si prin lucruri marunte.

RAC 

Ai nevoie de ajutor pentru a depasi un moment de slabiciune fizica. Asculta sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare si a depasit cu bine impasul. Foloseste reteta sa de succes si iti vei reveni repede la normal.

Nu pierde vremea cu propriile experimente cand poti aplica mult mai repede ponturile celui care se ofera acum sa te indrume in procesul vindecarii.

Stie bine ce spune si merita sa-i calci pe urme. El se simte bine, in forma, organismul lui degaja sanatate si energie pozitiva, deci de ce nu ai face ca el?

LEU

La gesturile tale de prietenie si de simpatie nu primesti chiar semnalele dorite, de parca ti-ai risipi emotiile pe cine nu merita.

Esti prea generos cu oameni pe care ii indragesti sincer si care nu iti ofera inapoi decat critici, vorbe dure, o stare apasatoare de tensiune si tot felul de reactii pe care nu le sperai de la ei.

Fii mai precaut cand vine vorba sa-ti oferi prietenia, pentru ca nu toata lumea stie sa se bucure de prea plinul tau de bunatate. Unii nu vor face decat sa profite de ce ai tu de oferit, uitand sa ofere si ei ceva bun.

FECIOARĂ

O zi in prezenta celor mai dragi persoane nu poate fi decat un dar divin, deci bucura-te de tot ce ti se ofera cu generozitate pentru fericirea ta.

Ai motive de distractie, de veselie, de buna dispozitie, de parca toate problemele de pana mai ieri au disparut ca prin farmec.

Te comporti ca un copil lipsit de griji si bine faci, pentru ca numai o astfel de atitudine pozitiva iti poate garanta o zi excelenta. Iubirea e si ea motiv de fericire, pentru ca cel drag te rasfata in permanenta cu gesturi tandre si frumoase.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel