Horoscop de weekend, 28 - 30 mai 2021. Berbec trece prin decizii complicate, iar Racul va primi o mărire. Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop de weekend, 28 - 30 mai 2021. Berbec trece prin decizii complicate, iar Racul va primi o mărire. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop de weekend, 28 - 30 mai 2021. Berbec trece prin decizii complicate, iar Racul va primi o mărire. Previziuni pentru toate zodiile

Descoperiți în horoscopul acestui ultim weekend de mai, 28 - 30 mai 2021, care este cartea de tarot care vă va domina semnul.

Acest ultim weekend din luna mai vă va aduce decizii complicate, noi locuri de muncă sau bonusuri/măriri. Urmărește previziunile pentru fiecare semn în parte.

Vezi și Horoscop CHINEZESC IUNIE 2021. Tigrul, în pragul unui dezastru financiar, iar Porcul își găsește jumătatea. Previziuni pentru toate zodiile

 

Horoscop weekend 28 - 30 mai 2021

 

Berbec

În horoscopul de tarot ai primit „Asul Sabiilor” și înseamnă că semnul tău trece prin decizii complicate și trebuie să te confrunți pentru a schimba destinul. Recomandarea este să nu vă fie frică, deoarece forța spirituală va fi de partea voastră în orice moment pentru a depăși orice dificultăți care apar. Cartea de tarot vă spune că este timpul să câștigați mai multă forță la locul de muncă și să începeți acel proiect pe care îl aveți la ușă. În ceea ce privește dragostea, veți rămâne foarte stabil cu partenerul dvs. O iubire din trecut te caută, dar trebuie să-i închizi ciclul ca să te simți bine. 

Taur

Cartea „Judecății” indică faptul că vei continua să speri în toate modurile și îți vei da seama că momentele de control în cele mai dificile situații te-au făcut să fii o persoană mai bună. Vi se ivește un alt loc de muncă mai bine plătit, încercați să aplicați vineri, astfel încât norocul să continue de partea voastră. Tarotul îți amintește că trebuie să ai deja o relație mai formală și să renunți la ieșirea cu mai mulți oameni în același timp. Fii atent la căderile de pe stradă, fii mai precaut. 

Gemeni

„Asul Pentacolelor” îți spune că vei continua cu fâșia ta bună din punct de vedere financiar și că vei avea răbdare pentru că răsplata ta va veni pentru cât de mult efort ai depus. Purtați niște argint pentru a elimina toate energiile negative. Cartea de tarot indică faptul că trebuie să începeți acea afacere pe care o aveți la ușă sau să vă schimbați locul de muncă, deoarece va fi în bine. Nu-ți neglija relația pentru că este baza vieții tale. Ești invitat la o petrecere în acest weekend, te vei distra mult. Cumpărați haine sau schimbați-vă aspectul. 

Rac

„Steaua” a ieșit în tarot și înseamnă că ar trebui să dai prioritate la tot ce ai în planurile tale și să nu te lași înfrânt de niciun comentariu pe care îl face cineva despre tine. Cartea înseamnă că este timpul să aveți mari realizări în viața personală și profesională, că tot ceea ce faci va fi bun pentru tine și că zilele rele vor fi în spatele tău. Trebuie să injectați mai multă forță în munca dvs. și veți vedea că veți avansa. Primești un bonus sau o mărire. Iubirea va veni la ușa voastră pentru a vă formaliza, nu ratați că este timpul să trăiți în cuplu. 

Leu

„Luna” îți amintește că este timpul să lași în urmă acea iubire nocivă sau prietenii care au avut doar interes pentru tine. Această carte de tarot indică, de asemenea, că vei avea suficientă putere pentru a face față tuturor temerilor tale și a ieși din orice situație.  În dragoste, cineva va veni cu multă lumină în viața ta care te va umple de pace și pe care trebuie să-l prețuiești. Căutați-vă familia, are nevoie de voi. 

Fecioară

Te vei descurca bine în toate jocurile de noroc, iar banii vor proveni dintr-o datorie din trecut. Cartea „El Sol” vă avertizează că este timpul să vă preluați viața în acest weekend. Există o schimbare foarte pozitivă, mai ales la locul de muncă, așa că profitați de această serie bună pentru a începe o afacere sau pentru a căuta o promovare. Tarotul indică, de asemenea, că vei avea ajutorul divin de la cineva care este deja cu Dumnezeu, întreabă și ți se va da. 

Balanță

Cartea ta de tarot pentru acest weekend este „Lumea”, asta înseamnă că puterea ta se va ridica la maximum în aceste zile și că vei putea lua deciziile corecte în viața ta personală pentru a avansa în dragoste și muncă. Încearcă doar să nu vorbești despre planurile tale, astfel încât acestea să nu se desprindă. Fii discret cu privire la problemele de sănătate. Efectuați plăți din trecut și vă vindecați finanțele. Nu vă temeți de acea iubire din trecut, dacă vă caută este pentru că încă vă dorește. Faceți modificări în casa dvs. sau cumpărați mobilier. 

Scorpion

„Forța” este cartea ta din acest weekend, care anunță o nouă etapă în viața ta amoroasă. Scorpionii care sunt singuri vin cu o dragoste foarte formală, nu uitați să luați totul cu calm și să nu vă concentrați asupra părții sexuale a relației. Este timpul să vă faceți mai mulți prieteni, vă recomand să vă alăturați unui club pentru a întâlni oameni cu interese similare cu ale voastre. În probleme de muncă, veți avea întâlniri de ultimă oră pentru schimbarea personalului, așa că încercați să fiți 100% în performanța dvs. Acum este rândul tău să obții o promoție sau un bonus.

Săgetător

În tarotul pe care l-ai primit cartea „Morții”, înseamnă că acestea sunt vremuri de schimbări în modul tău de gândire, trebuie să lași acele ranchiuni în urmă, astfel încât să te poți bucura de viața ta. Dacă treceți printr-o criză de relație sau divorț, vă recomand să cereți sfaturi înainte de a lua o decizie sau de a semna orice document legal. Primești un bonus la locul de muncă sau primești o datorie din trecut. Încercați să luați vitamine, astfel încât să nu vă simțiți atât de obosiți, dar nu uitați să consultați mai întâi un medic. 

Capricorn

Cartea ta în horoscopul de tarot este „Diavolul” și te avertizează că ar trebui să iei mai în serios problemele care apar. O schimbare a muncii va veni în viața ta în acest weekend, așa că ar trebui să profiți de ea. Nu te mai implica cu oameni atât de toxici încât îți afectează doar caracterul bun. Vă recomand să vă luați timp pentru dvs. sau să mergeți într-o călătorie pentru a vă reînnoi energia. În casa ta vei avea situații conflictuale din motive economice, încearcă să nu-i dai atât de multă importanță și mergi mai departe. O iubire se va îndepărta de viața ta în acest weekend. 

Vărsător

În horoscopul de tarot ai primit cartea „Magicianul”, aceasta înseamnă că lumina spirituală va fi de partea ta în acest weekend și că tot ceea ce întreprinzi ți se va oferi în cel mai bun mod. Încercați doar să vă salvați succesele și realizările, astfel încât să nu aveți probleme de invidie. Această carte vă spune că în viața voastră va veni o dragoste care va fi reciprocă și durabilă, evitați doar să vă sabotați singuri relația. În problemele de muncă, evitați să vă certați cu superiorii, pentru ca mai târziu să nu aveți represalii. Cere câteva zile libere pentru a pleca într-o călătorie în acest weekend. 

Pești

„Roata Norocului” este cartea ta de tarot în acest weekend și înseamnă că norocul va fi de partea ta, dar trebuie să pui deoparte gândurile negative, astfel încât să nu te sabotezi. Aceste zile vor fi cu multe surprize plăcute. Nu vă mai faceți griji cu privire la ce cred alții despre voi, singura opinie care contează este a voastră. O nouă afacere vă va veni și va trebuie să o acceptați pentru a avea mai multe venituri. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel