Horoscop. Cu ce ​​zodie să nu te întâlnești de Ziua Îndrăgostiților? Gemeni, evitați Capricornul ca să nu iasă dezastru. Leu, ferește-te de Scorpion!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop pentru 18 și 19 aprilie 2022. Rac, e momentul pentru noi planuri. Scorpion, vei vedea rezultatele, nu ai asteptat degeaba
Horoscop pentru 18 și 19 aprilie 2022. Rac, e momentul pentru noi planuri. Scorpion, vei vedea rezultatele, nu ai asteptat degeaba

Ziua Îndrăgostiților este chiar după colț, iar astrologia îți spune cu ce zodie ar trebui să eviți să te întâlnești. Acești nativi sunt prea diferiți pentru a se înțelege la o întâlnire.

14 februarie este Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day și atunci majoritatea cuplurilor caută să fie „înțepate” de săgeata lui Cupidon. Astrologia este un instrument care poate face acest lucru mai ușor și vă poate scuti de bătăi de cap prin dezvăluirea cu ce semn zodiacal nu sunteți compatibil la o întâlnire.

Există trăsături astrologice la oameni care îi fac foarte diferiți ca personalitate, caracter și moduri de gândire. Și este că atracția fizică nu este suficientă pentru ca o relație să funcționeze.

Astfel, zodiile pot fi un factor influent (deși nu decisiv) pentru ca un cuplu să fie stabil și de succes în dragoste.

 

Zodiile cu care nu ar trebui să te întâlnești de Ziua Îndrăgostiților 

 

Berbec

Semnul zodiacal de evitat de Berbec de Ziua Îndrăgostiților este Racul. Atitudinea sa contemplativă, meticuloasă, fragilă și iubitoare este ceva de care nu are nevoie sau nu-și dorește pentru acea zi. Dimpotrivă, își dorește o persoană aventuroasă care să-și urmeze ritmul de viață.

Taur

Vărsătorul este semnul cu care nu ar trebui să te întâlnești pe 14 februarie dacă vrei să eviți eșecul. Taurul caută stabilitate și certitudine, iar Vărsătorii sunt complet opusul.

Gemeni

Ar trebui să evitați întâlnirile cu un Capricorn dacă doriți să evitați dezastrul. Gemenilor le place să socializeze și să-și exprime ideile fără un filtru, iar Capricornul este foarte critic, așa că se pot simți atacați.

Rac

Nu este compatibil la o întâlnire cu Fecioara, deoarece acest semn nu este empatic și tinde să fie foarte critic. Racul caută o întâlnire de înțelegere care să-i ajute cu stările emoționale, iar Fecioara nu este opțiunea.

Leu

Îți dorești un partener care să ofere dragoste și afecțiune. Scorpionul nu este alegerea întâlnirii pentru Leu, deoarece ei tind să fie foarte instabili din punct de vedere emoțional, geloși și manipulatori.

Fecioară

Semnul zodiacal de evitat de Ziua Îndrăgostiților este Săgetătorul pentru că ei văd viața din puncte de vedere total diferite. Fecioarei îi place să planifice și să analizeze, în timp ce Săgetătorul este sporadic și imprevizibil.

Balanță

Dacă vrei să eviți un moment prost, este mai bine să nu ieși cu Taurul. Balanța este un semn nesigur și îi este greu să ia decizii, iar Taurul ar putea profita de această situație și ar putea fi foarte posesiv. 

Scorpion

Berbecul nu este un semn potrivit pentru Scorpion până în prezent. Amândoi sunt foarte mândri, iar reticența Berbecului de a arăta afecțiune va face ca Scorpionul să devină neîncrezător și gelos.

Săgetător

Este o zodie independentă și are nevoie de un partener care să-i respecte spațiul. Capricornul nu este cea mai bună opțiune pentru că vor dori să știe care vor fi următorii pași și planuri.

Capricorn

Balanța este semnul incompatibil pentru Capricorn la o întâlnire de Valentine's Day. Balanța va simți o dorință de îndrumare și protecție față de Capricorn, care nu trebuie să se ocupe de afacerile altora în timp ce se ocupă de ale lor.

Vărsător

Cel mai puțin compatibil semn cu Vărsătorul la o întâlnire este Pești, deoarece emoțiile lor sunt pe două planuri diferite. Vărsătorul este rece, iar Peștii pot fi un semn foarte invaziv și lipicios.

Pești

Viața socială sălbatică a Gemenilor îi poate face pe Pești să se simtă ignorați și anxioși. În plus, Gemenii sunt foarte volubili și pot deteriora neintenționat sentimentele semnului Pești.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel