Horoscop chinezesc săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Luna Porcului de Pământ aduce mari câștiguri: Previziuni generale pentru toate semnele

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Luna Porcului de Pământ aduce mari câștiguri: Previziuni generale pentru toate semnele
Horoscop chinezesc săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Luna Porcului de Pământ aduce mari câștiguri: Previziuni generale pentru toate semnele

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021, o săptămână care dă startul lunii Porcului de Pământ și odată cu asta începe iarna chinezească. Energia Pământului aduce aduce mari câștiguri pentru unele semne din zodiacul chinezesc. Iată previziunile generale pentru perioada care urmează.

Energiile săptămânii sunt de așa natură încât cinci zile din șapte sunt recomandate pentru odihnă și contemplarea naturii. Spațiul din luna Câinelui este prea saturat de energii grele și nefavorabile.  De luni începe luna Porcului de Pământ și odată cu asta iarna chinezească. Luna Porcului va adăuga mișcare, comunicare, va oferi mai multe manevre de afaceri, dar va exacerba și temerile și panica în cazul multora. Va exista o dorință din ce în ce mai mare din partea celor aflați la putere de a controla populația, iar populația va dori să scape undeva de acest control. 

Astrologul Natalia Guryanova a realizat o prognoză conform calendarului chinezesc, dezvăluind la ce să se aștepte semnele din zodiacul chinezesc în săptămâna următoare - de la 1 la 7 noiembrie 2021. Iată cum va fi această perioadă, ce trebuie să faci și de ce ar trebui să te temi.

Horoscop chinezesc săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Previziuni generale pentru toate semnele

 


Săptămâna 1-7 noiembrie 2021 va trece sub semnul comuniunii, al noilor întâlniri și al cunoștințelor interesante și utile. Este important să te autodepășești și să te afirmi, să acționezi rapid și asertiv. Aceasta este o perioadă de dezvoltare profesională și de carieră. Urmăriți-vă cu curaj cele mai ambițioase obiective, dar, în același timp, fiți realist în ceea ce privește capacitățile dumneavoastră și opoziția adversasrilor.

Este important să vă respectați regimul alimentar, ținând cont de particularitățile organismului dumneavoastră.

Călătoriile se vor dovedi a fi foarte interesante și plăcute, dar numai cu un itinerar bine gândit și cu un climat favorabil în familie.

Dacă nu știi ce semn ești în horoscopul chinezesc, verifică acum care este acesta: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

 

 

Horoscop chinezesc Luni, 1 noiembrie


Luni va fi o zi de conversații și o cantitate uriașă de sarcini, inclusiv treburi casnice. Este un moment bun pentru planificare și venituri suplimentare. Poate fi vorba de un bonus, o mărire de salariu, un onorariu sau de o moștenire.

Ziua este nefavorabilă pentru Capră.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc noiembrie 2021. Luna iubirii și a bucuriei pentru Șerpi. Vin bonusuri și recompense pentru Cai: Previziuni pentru toate semnele

 

Horoscop chinezesc Marți, 2 noiembrie


Afacerile de marți vor fi dintre cele mai constructive și de succes. Acesta este un moment bun pentru a schimba circumstanțele în favoarea ta. Fiți atenți la copiii dumneavoastră, încercați să le înțelegeți grijile și nevoile. Faceți o plimbare în natură, mergeți în parc cu familia dumneavoastră. Este mai bine să nu mergeți la un medic în această zi, precum și să efectuați proceduri terapeutice și profilactice.

Ziua este nefavorabilă pentru Maimuță.

 

Horoscop chinezesc Miercuri, 3 noiembrie


Ziua de miercuri nu este potrivită pentru nicio acțiune activă, pentru că va sfârși prin a fi inutilă și în zadar. Acesta este un moment excelent pentru rutină, calm, acțiune măsurată și odihnă. Este o zi bună pentru a petrece timp cu copiii și animalele de companie, pentru a citi, a viziona filme și a găti. Nu mergeți la medici și evitați călătoriile și drumurile în general. Este mai bine să mergeți mai mult pe jos.

Ziua este nefavorabilă pentru Cocoș.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

 

 

Horoscop chinezesc Joi, 4 noiembrie


O zi bună pentru comunicare. Puteți demara proiecte comune și vă puteți face noi conexiuni. Distrugerea, prăbușirea planurilor, respingerea, pierderea banilor și a documentelor vor urma în tot restul. În viața personală lucrurile stau mult mai bine. Mergeți la întâlniri, la întâlniri romantice și purtați conversații sincere. O zi bună pentru a face profit și a cumpăra proprietăți imobiliare.

Ziua este nefavorabilă pentru Câine și Dragon.

 

Horoscop chinezesc Vineri, 5 noiembrie

Vineri este cea mai bună zi pentru a o lua mai ușor. Dacă este posibil, dedicați ziua relaxării. Mergeți la film, ascultați muzică. Un moment excelent pentru practici spirituale, inclusiv yoga sau meditație. Fără asumarea de riscuri, sporturi extreme sau planuri de călătorie. Ziua este destul de instabilă.

Ziua este nefavorabilă pentru Porc.

 

Horoscop chinezesc Sâmbătă, 6 noiembrie


O zi de bun augur pentru multe activități. Aveți o petrecere, vă întâlniți cu prietenii, puteți face mișcare sau puteți începe un tratament medical. Un moment excelent pentru a construi relații personale. Armonioase vor fi și întâlnirile romantice, cunoașterea rudelor persoanei iubite. Cu toate acestea, nu vă faceți prea multe speranțe pentru a nu fi dezamăgiți. Nu este o zi favorabilă pentru semnarea unor contracte și acorduri importante.

Ziua este nefavorabilă pentru Șobolan.

 

Horoscop chinezesc Duminică, 7 noiembrie


Presiunea și incertitudinea îl vor consuma pe individ. Planurile vor fi perturbate, timpul va trece fără sens, deoarece veți pierde timp, răbdare și bani. Nu aveți niciun eveniment important în această zi, nu planificați călătorii sau tranzacții imobiliare.

Ziua este nefavorabilă pentru Capră și Bivol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel