Horoscop Chinezesc. Ce înseamnă să ai un copil născut în anul Bivolului de Metal

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
horoscop chinezesc 2021, anul bivolului de metal, din 12 februarie
horoscop chinezesc 2021, anul bivolului de metal, din 12 februarie

2021 este anul Bivolului Alb de Metal, bazat pe calendarul chinezesc și pe cele cinci elemente chinezești. Prin urmare, un bebeluș născut în acest an aparține acestui semn zodiacal. Ce înseamnă acest lucru?

Ce tip de Bivol este un bebeluș născut în anul zodiacal chinezesc 2021?

 

Bebelușul născut în Anul chinezesc al Bivolului are un nucleu puternic care îi menține pe o cale pozitivă. Copiii vor petrece ore și ore învățând să lege pantofii pentru că vor să fie independenți. Bivolul este al doilea animal care apare în zodiacul animal chinezesc. În această cultură, Bivol reprezintă o muncă fermă și grea. Când vine Anul Bivolului, copilul născut în această zodie se va concentra asupra școlii și a schimbărilor potențiale. Energia generală a Bivolului este prudentă și răbdătoare. 

Vezi și: Horoscopul femeilor. Secretul personalității româncelor în funcție de zodie și cele 4 elemente din astrologie: De la îngeri la demoni

Conform calendarului chinezesc, 2021 este Anul Bivolului Metalic. Anul acesta începe pe 12 februarie 2021 și se încheie pe 31 ianuarie 2022. Specialiștii în astrologie chinezi cred că anul Bivolului 2021 este un an bun pentru a naşte un copil.

 

Ce luni sunt cele mai bune pentru a naște?

 

Cele mai bune luni din 2021 pentru naștere sunt mai, iunie, iulie, august și septembrie.

Conform înțelepciunii chineze, se pare că cele mai mari șanse de a avea un băiețel sunt dacă este conceput în iulie și dacă mama are 18, 20, 30 și 42 de ani. Cele mai bune șanse de a avea o fetiță apar dacă este concepută în aprilie și mama are 21, 22 și 29 de ani. De asemenea, conform aceluiași grafic chinez, șansele de a concepe un băiat încep de la 54% în toate cazurile, citează The Chinese Zodiac.

În plus, există câteva semne norocoase pentru Bivolul de Metal în 2021:

Numere norocoase: 0, 5

Culori norocoase: galben, maro, auriu, alb

 

Trăsături de personalitate ale Bivolului de Metal 

 

Cei născuţi în 2021 sunt sârguincioși, au o voință fermă și un puternic spirit de luptă. Mai mult, sunt sinceri și au un puternic simț al responsabilității. Sunt plini de simț al dreptății și întotdeauna gata să-i ajute pe ceilalți, așa că sunt foarte populari printre prieteni. Bivolul Metalic are răbdare, așa că, de obicei, pot atinge obiectivele pe care și le-au propus.

Cu toate acestea, sunt introvertiţi, indecişi și suspicioşi. În plus, oamenii din această zodie sunt mai puțin capabili să se adapteze la schimbări bruşte, nu sunt buni în a-și exprima gândurile adevărate. Uneori sunt conservatori și încăpățânați și tind să fie egocentrişti și nu le place să adopte sfaturile altor persoane.

Carieră

În ansamblu, averea în carieră a persoanelor născute în 2021 nu este prea bună. Pentru lucrătorii de birou, este posibil să nu fie mulțumiți de cariera lor din cauza conflictelor și fricțiunilor cu liderii și colegii lor. Este posibil ca aceștia să nu fie promovați în funcție de manager până la vârsta de 35 de ani sau chiar să nu devină manageri de bază pe viață, ci doar angajatul obișnuit.

Se sugerează ca aceștia să fie tactici și să învețe cum să se înțeleagă cu liderii și colegii lor, astfel încât să fie populari la locul de muncă, citează Travel China Guide. Pentru antreprenori, poate fi dificil să aibă mari realizări la începutul afacerii lor. Este recomandat să facă cunoștință cu mai mulți oameni. Poate că pot întâlni din greșeală un client mare.

Bani

Averea Bivolului de Metal în viața lor nu este, de asemenea, prea bună. În comparație cu salariile colegilor lor, salariile lor nu sunt suficient de mari. După vârsta mijlocie, va exista o creștere relativ mică a salariilor lor, iar libertatea lor financiară ar putea să nu se realizeze până la vârsta de 40 de ani.

În plus, nu economisesc bani, astfel încât banii câștigați sunt greu de acumulat. Se sugerează că ar putea cumpăra proprietăți imobiliare atunci când vor avea bani. Înainte de a face investiții, Bivolul de Metal ar trebui să comunice mai mult cu profesioniștii. Niciodată nu ar trebui să ia măsuri fără alte analize și nici nu ar trebui să aibă încredere în alții. Ei trebuie să învețe să evite riscurile.

Sănătate

Oamenii născuți în anul 2021 al Bivolului nu vor suferi de boli grave în viața lor, ci unele boli minore. Prin urmare, ar trebui să-și formeze obiceiuri bune de viață în viața lor de zi cu zi. Ar trebui să facă tot posibilul pentru a evita consumul de alcool deoarece poate cauza boli cardiovasculare și cerebrovasculare. În plus, exerciţiile fizice sunt cel mai bun mod de a menține corpul sănătos și tânăr.

Iubire și compatibilitate

Persoanele născute în zodia Bivolului sunt de obicei serioase în ceea ce privește relaţiile pentru căsătorie. Aceştia urăsc duplicitatea. Sunt calmi și generoşi. Sunt de obicei rezervaţi și timizi. Sunt mai echilibrați în relația lor și, astfel, reduc la minimum perturbările legate de chestiuni financiare.

Compatibilitate maximă cu cei din zodia Şobolan, Şarpe şi Cocoş.

 

Cum să te înţelegi bine cu un Bivol?

 

Majoritatea Bivolilor sunt înclinați să-și mascheze sentimentele reale din intenţia de a fi respectabili, așa că oamenii ar trebui să înțeleagă nevoia de a-i scoate din cochilie. Când apare neînțelegerea, vor avea nevoie de un prieten care să-i convingă să audă povestea de cealaltă parte. Opiniile lor sunt cel mai probabil subiective și, în general, nu au toleranță. Cine încearcă să se împrietenească cu ei va avea nevoie de mult tact. Bivolii înclină să fie în centrul atenţiei, astfel încât oamenii nu ar trebui niciodată să le ia "lumina reflectoarelor" în ocazii publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel