Horoscop Chinezesc 2021. Intrăm în anul Bivolului de Metal din 12 februarie: La ce să ne așteptăm după această zi specială

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
horoscop chinezesc 2021, anul bivolului de metal, din 12 februarie
horoscop chinezesc 2021, anul bivolului de metal, din 12 februarie

Pe 12 februarie începe Anul Nou Chinezesc și Intrăm în anul Bivolului de Metal alb, ieșind din anul Șobolanului. Cum se configurează horoscopul chinezesc pentru anul 2021 și cu ce energii vine Bivolul, vă invităm să aflați în cele ce urmează. 

După care au fost  primele previziuni  ale horoscopului chinezesc pentru acest 2021, s-ar putea spune că bivolul metalic este deja printre noi. În termeni generali, acesta este un an în care  raționalul  va fi mai presus de ceea ce este emoțional și în care va fi important să înțelegem că de multe ori lucrurile necesită  timp.

Vezi și: Horoscop Chinezesc 2021. Începe anul Bivolului de Metal din12 februarie: Cum a fost stabilită ordinea semnelor din zodiac și care este zodia ta

Dacă nu știi ce semn ești în horoscopul chinezesc, verifică AICI care este acesta.

De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că acest An Nou Chinezesc nu este doar despre semnul Bivolului, ci aduce și elementul metal. Potrivit lui Edgar Carias, expert în  astrologia chineză  „este un bivol ceva mai rece, mai calculat”. 

Citește și: Horoscop. Care ar trebui să fie meseria ta în funcție de zodie, în anul 2021. Scorpionii, succes în științe oculte

Horoscop Chinezesc 2021, anul Bivolului de Metal, din 12 februarie



Conform celor exprimate de specialistul sud-emerican în Feng Shui, acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra îngrijirii personale legate de covid-19, deoarece oamenii vor avea tendința de a sta la o oarecare distanță unii față de alții.

„Anul acesta de Bivol vine cu aspecte bune în mare parte. Bivolul ne va oferi certitudine, stabilitate, dar din păcate pașii pentru a o obține nu sunt atât de rapizi pe cât ne-am dori. Vor fi progrese, dar este un progres lent, este un progres treptat”.

Cu alte cuvinte, pentru această perioadă care debutează pe 12 februarie, după ce se încheie Anul Șobolanului de Metal, va trebui să fim foarte  răbdători. Acest lucru poate fi văzut în mod clar în caracteristicile acestui animal, deoarece bivolul este un animal cu o forță mare, dar nu are o viteză mare.

Ce recomandă Edgar Carias pentru acest nou an al Bivolului de metal? În primul rând, mișcare sporită, atât fizică, cât și mentală. Faceți exerciții fizice  și mențineți-vă corpul activ. Potrivit acestui expert, este și un an bun pentru activitatea economică, pentru a îmbunătăți acest aspect și, de asemenea, pentru a face afaceri.
 

Anul Nou Chinezesc: care sunt semnele care trebuie să fie mai „atente”?

 


Édgar Carias spune că cele mai afectate semne vor fi chiar Bivolul, precum și Câinele și Capra. Acest lucru nu înseamnă neapărat un lucru rău. Dimpotrivă, oamenii care sunt aceste animale în horoscopul chinezesc vor simți energia dominantă a perioadei cu o intensitate mai mare. „Bivolul ne va lămuri ce avem. E urât, e trist. Vom începe, în anul Bivolului, să primim multe știri despre realitatea a ceea ce am trăit”, spune el.

Cât despre  momentele dificile, se estimează că lunile iulie 2021 și ianuarie 2022 vor fi cele în care trebuie acordată o atenție sporită pe toate planurile. Dar nu e momentul pentru a intra în panică, deoarece este mai degrabă o invitație la sporirea măsurilor de precauție, în special în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Vor fi, de asemenea, luni în care trebuie să fii foarte atent la luarea deciziilor riscante, oricare ar fi acestea. Și în rest, trebuie să ai răbdare și să înțelegi că totul durează: „în anul bivolului lucrurile sunt  lente, dar constante”, a mai spus Carias.

Dacă ți-a plăcut materialul despre Horoscopul Chinezesc 2021 în anul Bivolului de Metal, s-ar putea să te intereseze și informațiile despre ziua de 12 februarie, cea mai magică zi din acest an și cum să atragi bogăția și succesul   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel