Horoscop. Care sunt zodiile ghinioniste în dragoste și cele norocoase, în data de 4 octombrie 2022

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop zilnic 13 august. Bat clopote de nuntă pentru o zodie; Pești, încearcă să nu cheltui prea mult - previziuni pentru toate zodiile
Horoscop zilnic 13 august. Bat clopote de nuntă pentru o zodie; Pești, încearcă să nu cheltui prea mult - previziuni pentru toate zodiile

Nu toată lumea poate fi mulțumită tot timpul, iar astăzi 3 zodii se remarcă în special ca fiind ghinioniste în dragoste, iar trei norocoase. Citește mai departe pentru a afla din care categorie faci parte și vezi previziunile complete ale astrelor. 

Chiar dacă nu sunt cele mai bune vești, trebuie să fim mereu pozotivi și să vedem partea plină a paharului din orice. Mai ales că după furtună vine și curcubeul, așa că zodiile următoare vor avea parte cu siguranță și de zile mai bune.

Cele trei semne zodiacale ghinioniste în dragoste din 4 octombrie 2022, ar putea fi:

 

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

Ai crezut cu adevărat în relația din care tocmai urmează să te desparți și nu te-ai gândit niciodată că se va sfârși ca o relație la distanță și, totuși, s-a întâmplat, iar tu tot ai rezistat. Te-ai gândit că, mai devreme sau mai târziu, chestia asta se va face "pe bune" și tot nu s-a întâmplat.

Se pare că persoana cu care te-ai implicat nu este atât de dornică să vă întâlniți, deoarece continuă să vină cu scuze peste scuze de ce nu se poate întâlni cu tine. Nu este ceea ce v-ați dorit și, cu toate acestea, nu vă puteți abține să nu-i compătimiți.

Acest lucru se va schimba după ce Luna în sextil cu Jupiter te va influența pe 4 octombrie, pentru că vei ajunge să realizezi că această relație nu duce nicăieri rapid.

Nu va exista nicio "prezentare în familie" și nici nopți calde și confortabile petrecute în jurul focului în timpul lunilor reci de iarnă. Relația voastră la distanță se destramă pentru că, din fericire, v-ați venit în fire.

Vezi și: Horoscop 5 octombrie 2022. Taur, atenție la ce informații divulgi; Leii se pot pregăti pentru victorii răsunătoare: Previziuni complete

 

2. Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

Adori ideea de mare iubire și romantism și ai găsit pe cineva care îți poate oferi exact asta, dar este departe și, în momentul de față, se pare că nu există planuri realiste de a te întâlni cu el.

Poate că de aceea a fost întotdeauna atât de amețitor și romantic; este frumos să flirtezi nebunește cu cineva cu care nu trebuie să ai prea mult de-a face în realitate și, totuși, suntem oameni și tânjim după o companie în carne și oase și chiar nu se pare că vei obține acest lucru de la această persoană "îndepărtată".

Chiar și tu ai limitele tale; romantismul merge doar până la un anumit punct înainte de a avea nevoie de condimentul schimbării, iar ceea ce ai cu această persoană la distanță este o mulțime de uniformitate. Ca să nu mai vorbim de faptul că depinzi complet de telefon sau de videochat. A devenit plictisitor și redundant, iar în timpul Lunii în sextil cu Jupiter, își va vedea sfârșitul.

 

3. Leu (23 iulie - 22 august)

 

Există doar atât de multă iubire la distanță pe care o poți tolera înainte de a începe să te simți ca și cum ai fi tachinat și mințit, iar în timpul Lunii sextil Jupiter, vei descoperi că, până la urmă, chiar nu te interesează toată această chestie cu distanța.

A fost drăguț la început, dar ești mult prea plină de viață și vigoare pentru a-ți petrece întreaga poveste de dragoste la telefon, pretinzând că discuția este suficientă. Este clar că nu este suficient pentru tine și începi să te întrebi de ce ESTE suficient pentru ei.

Ce este în neregulă cu ei de nu vor să se arate în fața ta? De ce continuă să mintă în legătură cu faptul că vin să te vadă și ce naiba obțin din toate acestea? Dacă mă gândesc mai bine, deja ți-ai pierdut interesul. Astăzi devine oficial.

Vezi și: Horoscop 4 octombrie. Gemenii întâlnesc pe cineva care le schimbă viața; Vărsătorii au o energie imensă: Previziuni pentru toate zodiile

 

Zodiile care au noroc în dragoste, marți 4 octombrie 2022

 

Astăzi, astrograma de dragoste ne aduce cunoștințe despre trigonul Lunii cu Venus și despre cum funcționează pentru a îmbunătăți aproape tot ceea ce facem când vine vorba de dragoste și parteneriat.

Acesta este un tranzit al naibii de special, și cade pe 4 octombrie, în timpul Soarelui în Balanță întreaga ecuație înseamnă succes în dragoste.

Aceasta este ziua în care sănătatea relației noastre iese din birou cu un 10 plus.

Care sunt cele trei semne zodiacale care vor fi cele mai norocoase în dragoste pe 4 octombrie 2022?

 

1. Balanță (21 iunie - 22 iulie)

 

Fie că ești cu cineva, fie că ești în căutarea unui partener, ziua de astăzi aduce vești bune: în orice caz, te vei simți plină de speranță și entuziasmată.

Starea de spirit de astăzi este contagioasă și s-ar putea să te cuprindă și să te facă să fii în centrul atenției. Pentru că te simți atât de bine în legătură cu viața și dragostea, vei fi văzut ca o persoană accesibilă și amabilă, în această zi.

În timpul trigonului Lunii cu Venus, lucrurile par să se potrivească la locul lor.

Dacă ești cu cineva, acesta va vedea ceva în tine pe care poate nu l-a văzut până acum - și îl va emoționa.

Persoanele noi din viața ta vor simți la fel; pur și simplu strălucești astăzi și toți cei cu care intri în contact te vor percepe ca și cum ai fi un fel de ființă magică.

Ziua de astăzi scoate la iveală tot ce e mai bun din tine și, ca urmare, tu scoți la iveală tot ce e mai bun din ceilalți. Este o situație în care toată lumea câștigă astăzi.

Vezi și: Horoscop 3 octombrie 2022. Taur, vei avea succes în carieră. Balanță, ai încredere în intuiția ta - Previziuni complete

 

2. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 

Vei înțelege foarte bine acest lucru, Fecioară: ziua de astăzi îți aduce un noroc extraordinar în dragoste, pur și simplu pentru că te simți atât de bine, atât de ușor, încât îți dorești să îți faci partenerul fericit.

Iată care este partea interesantă: nu întotdeauna vrei să faci această persoană fericită, deoarece de cele mai multe ori simți că nu este treaba ta să o dădăcești și să o faci să se simtă bine în viață.

În general, ești destul de egoistă în viața ta amoroasă, dar asta nu înseamnă că nu ești o minge de terci atunci când un tranzit precum Luna trigon Venus vine în oraș.

Pregătește-te pentru scenarii mush ball, cum ar fi să gătești pentru partenerul tău, să te asiguri că se simte confortabil și să vii cu idei pentru viitorul vostru împreună.

Îl vei șoca de moarte, ceea ce îl va pune într-o dispoziție divină și, practic, poți presupune că această zi, 4 octombrie 2022, va intra în istoria "zilelor tale bune în dragoste".

 

3. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Aceasta se adresează tuturor Vărsătorilor singuri, deoarece ziua de astăzi te pune pe hartă și îți oferă încurajările potrivite pentru a ști că ești pe drumul cel bun, în ceea ce privește dragostea. Ai avut nevoie de acest timp liber pentru a te gândi, a te perfecționa și a înțelege totul.

Ai decis că a fi singur este foarte bine și, cu Luna în trigon cu Venus pe cer, s-ar putea să vrei să mai rămâi singur pentru o vreme.

Cu toate acestea, ziua de astăzi are o surpriză pentru tine; există cineva care vine spre tine și, deși momentul nu este încă potrivit, roțile au început să se învârtă, iar statutul tău de "singur" s-ar putea să trebuiască să se schimbe mai devreme decât crezi.

Totul este bine, Vărsătorule, deoarece se simte ca și cum natura lucrează cu tine, mai degrabă decât împotriva ta. Ziua de astăzi te face să te simți sănătos și sigur; singur, sau în parteneriat, întreaga zi este dedicată să te simți bine și să știi că există întotdeauna speranță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel