Horoscop. Care este cel mai mare secret pe care îl ascunzi de toată lumea, în funcție de semnul tău zodiacal

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Care este cel mai mare secret pe care îl ascunzi de toată lumea, în funcție de semnul tău zodiacal / Foto: Unsplash
Care este cel mai mare secret pe care îl ascunzi de toată lumea, în funcție de semnul tău zodiacal / Foto: Unsplash

Află care este cel mai mare secret pe care îl ascunzi de toată lumea, în funcție de semnul tău zodiacal. Previziuni complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Toată lumea are idei preconcepute despre fiecare semn zodiacal. De exemplu, știm că Taurul este un taur încăpățânat, în timp ce prietenii tăi Leu sunt cei cărora le place să fie în centrul atenției. 

Cu toate acestea, în astrologie, fiecare semn zodiacal este mai mult decât ceea ce vezi la suprafață. Cu toții avem secretele noastre și lucrurile cu care ne luptăm în fiecare zi.


Berbec (21 martie - 19 aprilie) - Zodiac


Ești cunoscută ca deschizătorul de drumuri, cea care luptă pentru convingerile sale și se pune în evidență. Asta este ceea ce vede lumea, pentru că asta este ceea ce îi arăți tu lumii. Dar ai un secret.

Iar acel secret este că nu te simți la fel de încrezător precum arăți lumii.

De fapt, te simți ca cel mai mare impostor din lume. Și în fiecare noapte te rogi ca mâine să te trezești în sfârșit realizând că ești un adevărat deschizător de drumuri, pentru că te-ai trezit și ai spus: "Astăzi voi arăta lumii cine sunt cu adevărat; astăzi voi fi în sfârșit stăpân pe cine sunt".


Taur (20 aprilie - 20 mai) - Zodiac


Sunteți un furnizor perseverent. Ajutați să găsiți și să oferiți siguranță. Te bucuri de viață și îți faci treaba.

Dar marele tău secret este că te preocupă faptul că nu faci suficient pentru a oferi așa cum ar trebui, iar zâmbetul de bucurie pe care îl porți în fața celorlalți este mai mult pentru spectacol.

Deși faci tot ce poți atât pentru a oferi cât și pentru a te bucura de viață la maxim, nu te simți niciodată satisfăcut și te gândești că nu este suficient; că trebuie să faci mai mult. Arzi lumânarea la ambele capete în cea mai mare parte a timpului pentru a compensa ceea ce crezi că lipsește. Dar este imposibil să fii mereu la înălțime. Să cauți perfecțiunea tot timpul este imposibil. Taur, tu cauți să te bucuri de viață, dar nu te bucuri de ea dacă cauți mereu să faci și să fii mai mult.


Gemeni (20 mai - 20 iunie) - Zodiac

 

Sunteți sufletul petrecerii și încurajați oamenii să se adune și să comunice. Și, de asemenea, încurajați pe oricine să îmbrățișeze ceea ce îi face să fie cine sunt.

Dar când vine vorba de tine, simți că viața ta este în bucăți și cu cât încerci mai mult să o pui cap la cap și să îmbrățișezi cine ești, tot se destramă.

Continuă să încerci și nu-ți fie rușine să ceri ajutor. Așa cum ai fost acolo pentru a-i încuraja pe alții, există și alții care sunt acolo pentru tine în schimb.

 

Rac (21 iunie-22 iulie) - Zodiac

 

În timp ce ești un crescător înnăscut și crezi cu tărie în construirea unor rădăcini puternice în familie, poate fi o provocare, dar merită.

Însă, secretul pe care îl porți este că nu îți dorești copii. Gardul alb nu este pentru tine.

 

Leu (23 iulie-22 august) - Zodiac

 

Deși poți fi văzută ca o regină a dramei, în realitate, te exprimi cu îndrăzneală și îți porți inima pe mânecă.

Secretul pe care îl porți este că pur și simplu îți dorești o viață cu mai puține greutăți, drame și dificultăți.

Ești cu adevărat o persoană simplă, cu dorințe și nevoi simple. Și pur și simplu vrei să împărtășești asta cu cineva care, eventual, își poartă și el inima pe mânecă.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie) - Zodiac

 

Fecioara și ajutorul magistral.

Secretul pe care îl porți cu tine este că, deși ești "maestru" în a-i ajuta pe alții, ai dificultăți extreme în a-i lăsa pe alții să te ajute sau să te ajuți pe tine însuți fără să te simți jenat sau vinovat pentru asta.

Faptul că ceri ajutor nu te face să fii văzut ca fiind mai puțin, ci doar te face la fel ca toți ceilalți, uman.

 

Balanță (23 septembrie-22 octombrie) - Zodiac

 

Sunteți pentru căutarea echilibrului și a armoniei. Nu doar cu tine însuți, ci și printre ceilalți. Iar dacă poți realiza acest lucru cu grație și stil, atunci este doar un alt plus.

Dar marele tău secret este că ești departe de a avea totul la un loc. Și că viața ta este orice altceva decât echilibrată și armonioasă.

În schimb, constați că lucrezi mai bine printre dezordinea organizată. Și că în timpul unei perioade de haos și agitație strălucești cel mai mult. Chiar dacă te simți ca un fals pentru cei din jurul tău. Întotdeauna îți faci treaba.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) - Zodiac

 

Chiar dacă ești cea mai intensă și concentrată dintre toate semnele și îi încurajezi pe cei care fac legături durabile cu ceilalți, secretul tău este că te bucuri de timpul petrecut singur.

Îți alegi cercul cu prudență și atenție. Și nu ai timp pentru prostii. Preferi să fii singur decât să stai în preajma unor oameni care au ales să nu-și pună ordine. Preferați să mergeți pe propriul drum decât să îi urmați pe alții. Întotdeauna ai urmat ritmul propriei tale tobe, iar în acest moment, te bucuri de sunetul pe care îl poți face pe cont propriu.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) - Zodiac

 

Ești cunoscut ca fiind cel care își asumă riscuri mari, cel care visează, cel care iubește aventura. Secretul tău este că ești o fricoasă.

Îți este atât de teamă de ceea ce ar putea merge prost tot timpul, încât nu te gândești la ceea ce ar putea merge bine. Ți-e prea frică de cât de înalt și de greu va fi saltul, încât nu faci niciodată acel salt de credință. Nu realizezi că totul în viață este temporar, iar regretele sunt pentru totdeauna.

 

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie) - Zodiac

 

Sunteți cu totul despre structură și despre obiectivele și planificarea pe termen lung. Dar, în realitate, îți dorești în secret ca viața ta să îți ceară să fii mai spontană.  

Deși obiectivele și structura sunt trăsături perfect bune de avut, ți-ai dori să poți să te lași mai mult în voia sorții.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) - Zodiac

 

În timp ce ești căutătorul suprem al adevărului și lupți pentru dreptate pentru cei din jurul tău, tu ascunzi un secret de toată lumea.

Adică faptul că lupta pentru toți ceilalți tot timpul este epuizantă și copleșitoare.

Adevărul este că, din cauză că lupți pentru toți ceilalți, nu știi să lupți pentru tine cu la fel de multă energie, ambiție, determinare și putere. Și uneori, când ești într-o mulțime care protestează pașnic pentru drepturile semenilor tăi, speri ca într-o zi să te uiți în acea mulțime, cu speranța de a te regăsi pe tine însuți.

 

Pești (19 februarie - 20 martie) - Zodiac

 

Sunteți visătorul și vindecătorul. Visezi măreț, iar dacă cineva este rănit, prima ta reacție este întotdeauna să vindeci rana.

Dar secretul pe care îl ascunzi de toată lumea este presiunea imensă pe care o simți pentru a face din fiecare vis pe care îl ai o realitate și pentru a vindeca pe cineva la care ții și pe care îl iubești de durere și de suferință.

Este complexul supereroului mărit de 10 ori. Iar dacă un vis nu se împlinește, ți-e greu să renunți la el, atât de mult încât te învinovățești pentru că nu ai făcut suficient pentru ca visul tău să se împlinească. Dacă nu ești atent, Pești, asta ar putea crea cu ușurință un cip foarte mare pe umărul tău.

Și cu greutatea nevoii, simți că trebuie să visezi mare sau să pleci acasă, precum și să îi vindeci pe toți cei care suferă. Asta te poate lăsa rănit și extrem de dezamăgit. La fel cum nu poți ajuta să vindeci pe toată lumea de durerea lor, nu toate visele, pe care le ai pentru tine însuți se vor împlini. Unele vise rămân vise și nimeni care se joacă tot timpul de-a eroul nu este un erou adevărat. Toți suntem cu adevărat ființe umane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel