Horoscop 30 ianuarie. Leu, atenție la vise! Vor fi pline de mesaje și emoții; Peștii plutesc pe nori de iubire și senzualitate: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 30 ianuarie. Leu, atenție la vise! Vor fi pline de mesaje și emoții; Peștii plutesc pe nori de iubire și senzualitate: Previziuni complete
Horoscop 30 ianuarie. Leu, atenție la vise! Vor fi pline de mesaje și emoții; Peștii plutesc pe nori de iubire și senzualitate: Previziuni complete

Vezi horoscopul de luni, 30 ianuarie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

La început de săptămână, Venus, steaua iubirii, își face primii pași prin constelația Peștilor, unde este exaltată. Acest tranzit va dura până pe 20 februarie, așa că fiți atenți.

Horoscop zilnic 30 ianuarie: Previziuni complete pentru zodii

 

Berbec

Venus influențează sectorul secretelor, așa că vei fi tentat să te lansezi în triunghiuri amoroase. Dacă sunteți în cuplu, vor apărea stimuli, dar nu vă stimulați prea mult fanteziile, deoarece acest lucru ar putea duce la confuzie.

Taur

Venus, astrul care vă guvernează, tranzitează sectorul proiectelor, prietenilor și al vieții sociale, așa că presiunile și stresul se vor diminua și vă veți canaliza energia spre activități mai plăcute. Veți întâlni oameni care vă împărtășesc dorințele, idealurile și speranțele.

Gemeni

O femeie empatică vă va ajuta să vă atingeți obiectivele. Imaginea ta publică va fi mai expusă și popularitatea ta va crește, deoarece vei transmite vibrații pozitive. Vă veți descurca foarte bine în activități legate de lumea artei, a modei sau de industria maritimă.

Horoscop luni, 30 ianuarie. Lei, fiți atenți la vise! Vor fi pline de mesaje și emoții

 

Rac

Vibrațiile subtile ale lui Venus vă vor conduce să navigați prin lumi magice. Dacă ești singur, dragostea ar putea fi într-o altă regiune sau cu o persoană de o cultură sau religie diferită; dacă ești însoțit, vei avea nevoie să împărtășești experiențe transcendente cu partenerul tău.

Leu

Venus te va face să-ți legi partenerul de pat și să-l ții vrăjit și atașat de patul tău. Puterile tale mistice vor fi sporite și vei dori să te adâncești mai mult în chestiuni metafizice. Visele vor fi pline de simboluri, mesaje și emoții.

Fecioară

Venus, planeta iubirii, va tranzita în semnul tău opus, așa că vei pluti în efluvii romantice și vei trăi o perioadă foarte armonioasă cu partenerul tău. Dacă ești încă singură, îl vei zări pe prințul sau prințesa fermecătoare și te vei simți ca în mijlocul unui basm.

Nu rata: Horoscop rune 30 ianuarie-5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici: Leu, mare atenție! Rac, ai o surpriză. Previziuni pentru toate zodiile

Balanță

Venus, astrul tău guvernator, va intra în sectorul vieții cotidiene și asta te va face să te bucuri de lucrurile mărunte. O atitudine de acceptare, înțelegere și fluiditate va fi cheia pentru a depăși orice deficiențe fizice. Va exista o atmosferă armonioasă în munca dumneavoastră.

Scorpion

Veți transmite o imagine foarte frumoasă care va ține fascinată persoana iubită. Uneori îți este greu să te dăruiești în sfera sentimentală, dar acum vei renunța la rezistența ta pentru a te lăsa să curgi. Dacă aveți copii, pregătiți-vă pentru că vă vor umple de bucurie.

Săgetător

Veți petrece mai mult timp acasă, așa că stropiți aerul cu parfumuri plăcute și așezați simboluri pozitive în colțuri, cum ar fi o floare de lotus sau Mâna de la Fatima. Veți observa că un curent de armonie plutește, curge și se instalează în universul vostru familiar.

Horoscop luni, 30 ianuarie 2023 Peștii plutesc pe nori de iubire și senzualitate

 

Capricorn

Sectorul complicilor și al micilor farse va fi exaltat de vizita lui Venus. Cineva din anturajul tău apropiat va deveni sursa ta de inspirație și îți va da fluturi în stomac. Dacă sunteți în cuplu, cultivați compania și distracția.

Vărsător

Aceasta va fi o perioadă prosperă pentru parteneriate și pentru crearea de noi alianțe de afaceri. Veți avea o atitudine foarte pozitivă față de bani și de aspectele materiale. Acest lucru vă va ajuta să atrageți bogăția. Răsfățați-vă cu un sejur spa.

Pești

Venus, astrul senzualității și al inspirației, tranzitează semnul tău, așa că în loc să mergi vei părea că plutești, iar cei din jur vor fi fascinați de privirea ta. Vei deveni un simbol al iubirii și mulți oameni își vor proiecta fanteziile asupra ta.

 

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel