Horoscop 29 decembrie. Vărsătorii au parte de întâlnire de afaceri a vieții lor. Unele Balanțe ar putea afla un secret vital: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 15 iunie 2022. Fericirea cade pe capul Racului! Peștii primesc o primă sau un bonus: Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop 15 iunie 2022. Fericirea cade pe capul Racului! Peștii primesc o primă sau un bonus: Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 29 decembrie 2021. Luna în Gemeni este o perioadă instabilă emoțional. Abțineți-vă de la a lua decizii serioase sau abordați-le cu atenție. Previziuni pentru toate zodiile

 Berbec (21.III-20.IV)
Ziua luptei active, a luptei pentru principiile proprii, a autoapărării. Opoziția față de lume se va intensifica. Prima jumătate a zilei va fi cea mai reușită și favorabilă rezolvării unor probleme importante, realizării unor achiziții și afaceri comerciale majore. În a doua jumătate a zilei sunt posibile greșeli în muncă și situații stresante, care îți vor consuma multă forță și energie. Trebuie să fii mai critic cu privire la ceea ce faci pentru a gestiona situația.

 Taur (21.IV-21.V)
Influența lui Mercur asupra vieții tale este vizibil mai slabă în această zi. Sunt posibile pierderi financiare, greșeli și calcule greșite în afaceri, neînțelegeri cu superiorii și (colegii de muncă). Dar nu vă descurajați - în cele din urmă, conflictele se vor rezolva în favoarea dumneavoastră. Acțiunile vor avea un impact pozitiv asupra afacerilor și vor contribui la obținerea succesului.

 Gemeni (22.V. - 21.VI.)
Ziua luptei active, a afirmării principiilor tale, a autoapărării. Există șansa unor intrigi din partea detractorilor sau a unei serioase scăpări în muncă din partea dumneavoastră, ceea ce vă va afecta negativ credibilitatea.

Horoscop 29 decembrie. Previziuni complete pentru toate zodiile

 

 Rac (22.VI-22.VII)
Astăzi ar putea apărea un conflict în relațiile cu cei din jur, care se va rezolva foarte repede în favoarea ta. Cu toate acestea, nu vă relaxați - problemele pot apărea oricând. Determinarea dvs. ar trebui să aibă un impact pozitiv asupra rezultatelor finale ale muncii dvs. și vă va permite să obțineți succesul. Nu amânați rezolvarea problemelor pentru mâine. Dacă dai dovadă de discreția cuvenită, sfârșitul săptămânii ar putea aduce succes în rezolvarea a tot felul de probleme litigioase și în încheierea de înțelegeri.

 Leu (23.VII-23.VIII)
Prima jumătate a zilei este favorabilă rezolvării unor probleme importante, luării unor decizii responsabile. Achizițiile majore sau afacerile comerciale vor aduce profituri. În a doua jumătate a zilei, din motive independente de voința ta, situația s-ar putea schimba în mod neașteptat. Trebuie să fiți mai democratic în ceea ce privește inițiativele celor din jurul dumneavoastră.

 Fecioară (24.VIII-23.IX)
Ziua luptei active, a afirmării principiilor tale, a autoapărării. Opoziția față de lumea din jurul tău se va intensifica. Veți fi atât de absorbit de problemele personale încât nu veți fi atent la cei din jur. Nu totul va merge bine acasă și la serviciu. Familia dumneavoastră va dori să petreceți mai mult timp cu ei. Van trebuie să îți evalueze în mod critic acțiunile.

 Balanță (24.IX-23.X)
Zi activă. Inițiativa, spiritul de decizie și diplomația vă vor ajuta în afaceri și în relațiile de familie. Așa că nu amânați rezolvarea problemelor pentru mâine. Ziua este favorabilă pentru procese în instanță, contacte de afaceri, căsătorie, concepție.

 Scorpion (24.X-22.XI)
Zi nefavorabilă pentru atingerea scopului propus. S-ar putea să fiți nevoit să vă afirmați autoritatea la locul de muncă și acasă, deoarece se vor agrava contradicțiile dintre viziunea dvs. asupra lumii și principiile general acceptate. Demonstrează-ți cele mai bune calități astăzi, nu ceda la provocări. Persoanele apropiate au nevoie de simpatia și grija dumneavoastră.

 Săgetător (23.XI-21.XII)
Ziua luptei active, a apărării principiilor tale, a auto-apărării. Probabil că evenimentele de astăzi nu vor evolua așa cum v-ați dori. În această zi, astrele vă recomandă să vă gândiți la acțiunile viitoare legate de partea financiară a activității dumneavoastră. Întreprinderile riscante ar putea duce la pierderi. S-ar putea să existe o lipsă gravă de muncă din partea dumneavoastră, care va avea un impact negativ asupra credibilității dumneavoastră. Astăzi, cel mai bine este să nu fii iritat și să îți stăpânești temperamentul, deoarece afacerile îți vor cere să dai tot ce ai mai bun.

Capricorn (22.XII-20.I)
Ziua este grea, asociată cu lupta activă, cu apărarea principiilor, cu autoprotecția. Sunt posibile probleme în relațiile de familie sau în comunicarea cu partenerul. Opoziția față de lumea exterioară se va intensifica. Discreția dumneavoastră vă va ajuta să evitați problemele și să vă feriți de capcanele celor răuvoitori.

 Vărsător (21.I-19.II)
O zi bună. În această zi, vă puteți ocupa cu curaj chiar și de acele afaceri despre care aveți cea mai vagă idee. Optimismul și tenacitatea ta te vor ridica în ochii celorlalți. Orice reuniune va fi un succes: va fi foarte ușor să se ajungă la o opinie comună. Capacitatea ta de a lua decizii și de a face experimente neașteptate îți va reînnoi senzațiile de viață și va da o nouă formă relațiilor cu cei din jur.

 Pești (20.II-20.III)
O zi de luptă, în care vă apărați interesele și opiniile. Este posibil ca acțiunile și opiniile tale să intre în contradicție cu principiile general acceptate astăzi. Nu cedați influențelor exterioare. Apărați-vă autoritatea la locul de muncă și acasă. Fiți economi, deoarece portofelul dumneavoastră va pierde considerabil din greutate din cauza cheltuielilor neplanificate. Părinții Pești pot fi mulțumiți de succesele copiilor lor.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel