Horoscop 27 februarie. Duminică fierbinte pentru Raci; Scorpionii și Săgetătorii, schimbări majore în carieră: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 27 februarie. Duminică fierbinte pentru Raci; Scorpionii și Săgetătorii, schimbări majore în carieră: Previziuni complete
Horoscop 27 februarie. Duminică fierbinte pentru Raci; Scorpionii și Săgetătorii, schimbări majore în carieră: Previziuni complete

Vezi horoscopul zilei de duminică, 27 februarie pentru toate semnele zodiacale. În acest articol veți găsi previziuni pentru dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Horoscopul zilei de Duminică, 27 februarie 2022: iată ce prezic astrele și cum influențează toate zodiile pozițiile și mișcările corpurilor cerești în raport cu Pământul.

Horoscop 27 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

 


Berbec

Nu duceți lipsă de oportunități pe care să le valorificați: trebuie să vă aruncați în luptă și să acceptați riscul de a vă schimba în bine scara de priorități. O confruntare constructivă cu șeful tău îți va permite să analizezi clar noile perspective.

Taur

Astăzi, Luna insistă să te privească cu bunăvoință, susținându-ți toate inițiativele. Călătorii, ieșiri în compania cuiva plăcut, plimbări romantice. Prietenii, colegii și rudele vă dau o mână de ajutor, ca să nu mai vorbim de partenerul dumneavoastră care este hotărât să vă ia apărarea.

Gemeni

Nevoia de a vă adapta la noi scenarii profesionale nu ar trebui să fie o mare problemă pentru dumneavoastră, atâta timp cât vă moderați așteptările. Ați demonstrat ocazional că vă puteți mișca cu agilitate și că ajungeți întotdeauna la destinația dorită.

Rac

Iluminată de Jupiter, dragostea strălucește. Dacă doriți să vă întâlniți, mergeți unul spre celălalt și nu așteptați ca celălalt să facă primul pas. Empatia și dialogul topesc aisbergurile, pasiunea încălzește inima. Temperaturi ridicate în mijlocul iernii...

Leu

În activitatea dumneavoastră riscați să nu vedeți lucrurile în dimensiunea corectă și cu atât mai puțin să recurgeți la capacitatea de a media sau de a minimiza. Singura notă veselă este un venit economic neașteptat, rezultat al eforturilor tale.

Fecioară

Anumite alegeri trebuie meditate cu calm și răbdare înainte de a fi luate. Fiți pregătiți să faceți unele schimbări, dacă este necesar. Lăsați-i pe cei dragi să își facă propriile experiențe, cu autonomia pe care o revendicați pentru dumneavoastră.

Balanță

E mai bine să nu te tachinezi astăzi, când Luna te ține sub amenințarea armei și evidențiază aspectele mai puțin plăcute ale caracterului tău. Reacții care nu sunt la locul lor. A pune responsabilitatea pentru problemele tale pe umerii altora nu este o soluție, este treaba ta să le rezolvi.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

 

Scorpion

Perechea Lună-Jupiter funcționează ca o trambulină perfectă pentru cariera ta. Conștient de capacitățile tale, cere ceea ce meriți. Surprize legate de o promovare sau o cerere de transfer. Determinare și perseverență.

Săgetător

Faceți un pas înainte pe calea consolidării situației dumneavoastră profesionale, grație unei abordări concrete și practice. Noi nevoi apar în relațiile stabilite: dacă obișnuința a făcut ca relația să fie cenușie, măturați-o.

Capricorn

Relațiile cu cei dragi capătă profunzime, stimă reciprocă și încredere. Acesta este momentul în care trebuie să tragi cât mai multe săgeți din arcul tău: țintește! Faceți apel la sensibilitatea dumneavoastră pentru a înțelege motivele partenerului: nu ați fost foarte prezent.

Vărsător

Ai farmec și capacitatea de a intra în ton cu cei din jur, chiar dacă ai tendința de a fi nestatornic și agitat. Întrebați-vă de ce. O nerăbdare ciudată face ca dezvoltarea chestiunilor practice și domestice să fie puțin "incompletă".

Pești

Veți putea să vă folosiți profesionalismul pentru a face un salt calitativ sau pentru a face schimbări. Luna deschide calea. Singur? Astrele îți șoptesc la ureche, ai putea avea parte de o întâlnire care îți va pune la îndoială valorile și mentalitatea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel