Horoscop 25 ianuarie. Vărsător, nu uita: Universul ne oferă tot ceea ce avem nevoie. Berbeci, ascultați mesajul viselor voastre: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop zilnic, 9 februarie 2023: Vin bani din surse suplimentare pentru Fecioare; Săgetătorii vor străluci cu o "lumină proprie": Previziuni complete
Horoscop zilnic, 9 februarie 2023: Vin bani din surse suplimentare pentru Fecioare; Săgetătorii vor străluci cu o "lumină proprie": Previziuni complete

Vezi horoscopul de miercuri, 25 ianuarie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

O zi de miercuri fericită și binecuvântată! Luna va fi în conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor, așa că vom fi scăldați într-o vibrație de fantezie, de încântare și reverie care ne va permite să ne creăm propria bulă și să uităm momentan de problemele pământești. De asemenea, vom fi foarte compătimitori, empatici și ne vom identifica cu ușurință cu sentimentele celorlalți. Ne vom lăsa să curgă și vom fi capabili să ne dăruim celorlalți până la punctul de a uita de propriile interese. 

Dacă astăzi, 25 ianuarie, este ziua ta de naștere...

Dacă doriți să aveți o economie prosperă, lăsați totul să curgă fără a încerca să forțați lucrurile. De asemenea, va fi important să vă urmați intuiția, atât pentru a detecta escrocheriile, cât și pentru a recunoaște afacerile care ar putea funcționa. Relația cu frații, verișorii și vecinii vă va aduce bucurie. 

Horoscop zilnic, 25 ianuarie. Previziuni complete pentru zodii

 

 

Berbec

Luna și Neptun din sectorul misticismului îți aduc protecția lor spirituală. Veți simți că sunteți însoțiți de îngeri și ființe de lumină, iar munca în slujba celorlalți vă va aduce mari recompense. Ascultați mesajul viselor voastre.

Taur

Cu Luna și Neptun în sectorul grupurilor și al prietenilor, în calea ta vor apărea mai mulți oameni spirituali, cărora li te vei alătura în grupuri de meditație sau de auto-ajutorare. Dar, va trebui să fiți atenți, pentru că veți fi abordați și de persoane cu intenții difuze și înșelătoare. 

Gemeni 

Influența planetară vă va determina să aveți performanțe foarte bune în sfera publică. Mai presus de toate, pentru că vă veți aduce contribuția la transformarea lumii într-un loc mai bun. Lucrurile legate de artă, de vindecare, de mare, de pescuit și de băuturi vor fi cele mai favorizate.

Horoscop miercuri, 25 ianuarie: Berbeci, ascultați mesajul viselor voastre

 

Rac

Căutarea voastră pentru transcendență și dorința de cunoaștere vor crește mai mult ca niciodată. S-ar putea să ezitați să vă alegeți o carieră sau să vă continuați studiile pentru că drumul vostru va fi amplificat. Vei fi atras de călătorii în locuri magice și mistice.

Leu

Vă veți dezvolta o capacitate de vindecare și o sensibilitate enormă. Unele confuzii și neînțelegeri pot apărea și în materie de moștenire, împrumuturi sau investiții cu alte persoane. În perioadele de criză și de schimbare, vă sugerez să vă lăsați purtați de val. 

Fecioară

Te vei întâlni cu oameni care îți sunt foarte apropiați la nivel spiritual, ca și cum i-ai cunoaște din altă viață. Cu toate acestea, s-ar putea să te îndrăgostești de prințul sau prințesa fermecătoare și apoi să nu mai fie ceea ce părea a fi. Vă sfătuiesc să vă cunoașteți bine înainte de a vă lua un angajament. 

Nu rata: Horoscop rune 23-29 ianuarie, cu Mihai Voropchievici: Capricornii, sfătuiți să plece într-o călătorie. Săptămână de vis pentru Gemeni. Previziuni complete

 

Balanță

Veți oferi servicii dezinteresate și puterile voastre de vindecare vor fi activate. Acolo unde lucrezi pot exista oameni bârfitori care să semene confuzie, nu-i asculta. În ceea ce privește sănătatea, va trebui să vă purificați organismul cu diete detoxifiante. 

Scorpion 

Corpurile cerești vă vor învălui viața sentimentală cu magie și v-ați putea îndrăgosti ca niciodată. Vei învăța că dragostea profundă vindecă sufletul și că limitările pământești nu îți condiționează esența romantică. De asemenea, vei fi atras de artă, în special de pictură, muzică și dans. 

Săgetător

Luna și Neptun din sectorul familiei vor scoate la lumină multe viziuni, vise, amintiri și mesaje venite din partea strămoșilor tăi. De asemenea, vă veți dori o viață mai liniștită și aveți în plan să vă mutați într-un loc aproape de apă sau în contact cu natura.

Horoscop 25 ianuarie 2023. Vărsător, nu uita: Universul ne oferă tot ceea ce avem nevoie

Capricorn

Scenariul astral vă va aduce sensibilitate și posibilitatea de a studia ceva legat de vindecare, astrologie și științele spiritului. Ești o ființă oarecum rigidă, Capricornule, iar datorită influenței domnești vei învăța să îți exprimi sentimentele cu mai multă blândețe și seninătate. 

Vărsător

Veți verifica una dintre legile esențiale ale creației, și anume că "Universul ne oferă tot ceea ce avem nevoie". Vei reuși să îți materializezi cele mai dragi vise, dar va trebui să fii atent la înșelăciuni și la încurcături în afaceri și probleme bănești.

Pești 

Îți vei canaliza adevărata ta natură care tinde spre bunătate, sensibilitate și umanitarism. Veți arăta lumii că sunteți o ființă spirituală, creativă și iubitoare. Veți fi înconjurați de o aură de magie și încântare care va atrage persoana visurilor voastre.   

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel