Horoscop 20 martie, echinocțiu de primăvară. Ziua noilor începuturi: Taurii, schimbări benefice la locul de muncă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop Chinezesc August 2021 Carieră. Munca va deveni mai uşoară şi mai profitabilă pentru aceste zodii
Horoscop Chinezesc August 2021 Carieră. Munca va deveni mai uşoară şi mai profitabilă pentru aceste zodii

Horoscop pentru 20 martie, ziua echinocțiului de primăvară. O zi specială care marchează nu doar începerea primăverii astronomice și finalul iernii, ci o zi de o încărcătură aparte, care aduce provocări celor 12 semne ale zodiacului.

Sâmbătă, 20 martie, este prima zi astronomică de primăvara. Fenomenul are însă o puternică încărcătură și pentru fiecare zodie a horoscopului și va aduce schimbări pentru toate cele 12 semne.

Sâmbătă, 20 martie 2021, Soarele este în Pești, iar Luna în Gemeni. Astrologii au un sfat general pentru toate zodiile astăzi:  găsiți timp pentru meditație și reflecție asupra vieții voastre.

Astăzi este echinocțiul de primăvară. Horoscopul din 20 martie 2021 amintește că aceasta este una dintre cele mai bune zile ale anului pentru a-ți pune dorințe și a face planuri. Deci trezește-te devreme pentru a curăța casa și a scăpa de gunoi. Este mai bine să scrieți dorințele într-un jurnal sau să întocmiți o hartă a dorințelor. 

Horoscop 20 martie Berbec

 

Horoscopul din 20 martie 2021 avertizează Berbecii: confuzia și incertitudinea vă vor bântui. În a doua jumătate a zilei, totul se va îmbunătăți, dar există o mare probabilitate de apariție a unor nori negri în gândurile voastre.

Horoscop 20 martie Taur

 

Taurii arată interes și obstinație în munca lor. Aceste calități garantează succesul. Ascultați sfaturile celor dragi și ale colegilor. Vă vor ajuta să evitați greșelile. În viitorul apropiat nu vor exista schimbări în viața personală.

Horoscop 20 martie Gemeni

 

Horoscopul din 20 martie 2021 îi sfătuiește pe Gemeni: Așteptați consolidarea situației financiare, ceea ce le va permite să facă o achiziție mare. Luați ceva timp pentru dvs.: faceți o baie fierbinte, vizionați un film sau citiți o carte. Trebuie să vă relaxați bine și să uitați de treburile zilnice.

Horoscop 20 martie Rac

 

Rac, pierde-te în gânduri și decide ce vrei cu adevărat. Nu vă suprasolicitați cu munca. Mergeți la cumpărături cu familia. Acest lucru vă va ajuta să vă luați mintea de pe treburile zilnice și să vă oferiți plăcere.

Horoscop 20 martie Leu

 

Horoscopul din 20 martie 2021 este sigur că opera lui Lviv va merge în sus. Așteptați încurajarea din partea conducerii. În a doua jumătate, arătați calm și răbdare acasă, deoarece există probabilitatea certurilor cu oamenii apropiați.

Horoscop 20 martie Fecioara

 

Ziua de astăzi pentru Fecioare va fi plină de necazuri și situații dificile. Ascultați sfaturile celor dragi pentru rezolvarea problemelor. Fii în gardă. Poate cineva vrea să te păcălească.

Horoscop 20 martie Balanță

 

Horoscopul din 20 martie 2021 avertizează Balanța - nu intrați în conflicte cu colegii, deoarece acestea vă pot strica în mod semnificativ relația de lucru în continuare. Seara, încearcă să te relaxezi și să nu te împovărești cu treburile casnice.

Horoscop 20 martie Scorpion

 

În viața personală a Scorpionilor, totul nu este încă atât de lin, totuși, ar trebui să ne așteptăm la schimbări în bine. Fii atent la locul de muncă. Greșelile în responsabilitățile de serviciu pot duce la nemulțumiri față de management, de care cu siguranță nu aveți nevoie acum.

Horoscop 20 martie Săgetător

 

Conform horoscopului din 20 martie 2021, Săgetătorul este acum epuizat emoțional și fizic. Ar trebui să vă alocați timp pentru a vă umple vitalitatea. Cea mai bună soluție ar fi să vă luați câteva zile de vacanță și să mergeți la natură.

Horoscop 20 martie Capricorn

 

Astăzi, energia și activitatea Capricornilor ar trebui direcționate către exerciții fizice. Încercați să petreceți mai mult timp în aer liber alături de persoane plăcute. Astăzi, noi orizonturi, noi perspective neobișnuite se pot deschide în fața ta.

Horoscop 20 martie Vărsător

 

Horoscopul din 20 martie 2021 avertizează Vărsătorul - nu fi prea încrezător în relația cu oamenii din jurul tău. Ar trebui să vă acordați atenție sănătății. Astăzi, pot apărea noi cunoștințe care vor curge în relații pe termen lung.

Horoscop 20 martie Peşti

 

Astăzi, majoritatea planurilor Peștilor sunt implementate cu rezultate cuvenite. Încercați să vă schimbați mediul. Poate că cineva vă va arăta simpatie. Nu refuzați semnele de atenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel