Horoscop 20 - 26 septembrie 2021. Fecioară, săptămâna aceasta ar trebui să o luați ușor. Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 20 - 26 septembrie 2021. Fecioară, săptămâna aceasta ar trebui să o luați ușor. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop 20 - 26 septembrie 2021. Fecioară, săptămâna aceasta ar trebui să o luați ușor. Previziuni pentru toate zodiile

Ce vă rezervă horoscopul pentru săptămâna 20 - 26 septembrie 2021. Verificați cele 12 semne ale zodiacului în horoscopul nostru, unde veți putea afla ce vă așteaptă în materie de bani, dragoste, noroc și la locul de muncă, precum și alte previziuni importante pentru dvs.

Berbec

În această săptămână veți avea o dispoziție foarte creativă. Creierul tău funcționează cu 100km/h și nu te oprești din a veni cu idei noi. Berbec, vei vedea cum șeful tău va fi foarte fericit. Cu toate acestea, ar trebui să încercați să le testați unul câte unul înainte de a trece la următorul. Imaginația ta iubitoare va fi, de asemenea, foarte fertilă. Fără îndoială, sentimentele care te vor înveseli ar putea fi destul de gri și tulbure. Adevărul este că nu veți putea pune o etichetă liniștitoare pe fiecare dintre ele și acest lucru vă poate destabiliza un pic. Deci, în această călătorie nu ar trebui să încercați să vă adânciți în emoții. Mai bine așteptați câteva zile pentru ca lucrurile să se rezolve.

Taur

Sensibilitatea voastră mare, reprimată voluntar sub masca unui Taur gotic, ar putea să apară bine pe tot parcursul acestui nou ciclu lunar. Te vei surprinde pentru că te vei vedea dorind să ți se dea îmbrățișări și tandrețe, vei dori să ai momente de relaxare cu familia, să ai conversații intime. Pe scurt, ceva care ar putea să-i surprindă pe cei dragi foarte obișnuiți cu puterea infailibilă. Ar trebui să te lași să pleci, pentru că te vei simți bine. De-a lungul acestei săptămâni ați putea primi și un vizitator. Poate că câțiva prieteni de-ai tăi au probleme acum și au nevoie de sfatul tău de expert. Și nu vor fi singurii care îți cer puțină atenție.

Gemeni

Sunteți în ajunul de a face descoperiri surprinzătoare de către partenerul dvs. Poate că nu v-ați dat seama încă cât de departe ajung toată dragostea și așteptările ei. Prin urmare, săptămâna aceasta va trebui să depuneți un efort pentru a fi la înălțimea așteptărilor de la el. Dacă ești încă singur, ar trebui să te bucuri sau să te resemnezi, dar această stare va fi doar temporară. Din teama de a răni sau de a supăra pe cineva, Gemenii nu ezită să-și ascundă adevăratele sentimente. Ar trebui să fii atent, deoarece această distorsiune ar putea sfârși prin pervertirea relațiilor tale. Artificiul ucide sinceritatea. Ar trebui să profitați de noul ciclu lunar pentru a acoperi decalajul dintre ceea ce simțiți și ceea ce exprimați.

Rac

Nu sunteți obișnuiți cu efuziunile romantice și pentru voi, viața afectivă este mai presus de toate o valoare dobândită și reconfortantă. Rac, indiferent de punctul dvs. de vedere, ar trebui să acordați mai multă importanță și atenție dorințelor și aspirațiilor cuiva care are curajul să vă împărtășească viața de zi cu zi cu o asemenea discreție. Prin urmare, săptămâna aceasta ar trebui să fiți mai sensibil și să nu ezitați să acordați o atenție specială dorințelor lor. Perioada prin care treci te invită să faci un bilanț al situației tale personale. În prezent, o sinteză a ceea ce ți s-a întâmplat, îți permite să vezi că, în ultimele luni, viața ta a fost destul de intensă și bogată în emoții noi. Ar trebui să păstrezi această linie și foarte curând vei atinge obiectivul pe care ți l-ai stabilit.

Leu

Superego-ul tău social va avea prioritate asupra oricărui alt aspect al caracterului tău. Veți dori să seduceți. Uimiți și încântați pe ceilalți. Leu, niciun suflet nu îți va putea rezista, singura ta dificultate va fi să găsești cadrul ideal. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent și la ceea ce spun alții. Pe de altă parte, săptămâna aceasta va trebui să aveți o viziune extraordinară pentru viitor. De fapt, în această perioadă oarecum conflictuală prin care treci, vei avea senzația că fiecare dintre încercările pe care le faci este sortită eșecului și vei constata că armele tale actuale sunt destul de învechite. Deci, ar trebui să vă lustruiți instrumentele actuale și să fiți mai creativi, în special în contextul dvs. sentimental.

Fecioară

Pentru numele lui Dumnezeu, săptămâna aceasta ar trebui să o luați ușor. Fecioară, va fi necesar să analizezi evenimentele și relațiile de cauză și efect, dar prea multă analiză ucide analiza și vei ajunge să nu vezi clar și să nu înțelegi nimic deloc. Așadar, ar trebui să lași loc și intuițiilor și sentimentelor tale. Pe de altă parte, vă puteți întreba dacă sunteți gata pentru un nou început. De fapt, s-ar putea să vă simțiți obosit de rutina zilnică. Schimbarea obiceiurilor ar trebui să vă poată reda forța și bucuria necesare pentru a vă face să vă simțiți în formă maximă. Ar trebui să încercați diverse posibilități și veți fi uimiți de voi înșivă.

 

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 

 

Balanță

Pe parcursul acestei săptămâni ar trebui să aveți grijă să nu exagerați cu lucrurile. Balanță, purtat de entuziasmul tău și de energia nemărginită, riști să te exagerezi și, prin urmare, să-ți pierzi complet obiectivele. Excesul de orice fel este mai probabil să facă rău decât să servească o cauză. De asemenea, este foarte probabil că veți avea un schimb de opinii cel mai instructiv cu partenerul dvs. Fără îndoială, te va conduce să abordezi probleme legate de viitorul tău și vei fi foarte fericit în legătură cu asta, ceea ce este încă un semn bun. Dacă sunteți singur, această stare de probă poate să nu dureze mult.

Scorpion

În această săptămână viața ta amoroasă va fi într-o formă bună. Scorpion, ești într-o dispoziție fericită și afectuoasă și vrei să-ți sărbătorești dragostea într-un mod special. Ai putea să-ți iei partenerul la cină la un restaurant bun sau să pregătești singur o masă delicioasă acasă. Ascultă-ți inima și lasă-te purtat de suflarea generozității tale. Abilitatea voastră imensă de a-i seduce pe ceilalți și gustul pentru rețea foarte rapid ar trebui să vă permită să extindeți cercul relațiilor voastre. Cu toate acestea, obiceiul pe care l-ați dobândit de a vă justifica mereu nu vă permite să vă dezvoltați pe deplin. Ar trebui să profitați de ocazie pentru a face o examinare sinceră și productivă a conștiinței.

Săgetător

Ar trebui să vă amintiți că există o prezență divină undeva și că el vă iubește, Săgetător, indiferent de ceea ce faceți, veți ști întotdeauna la cine să apelați pentru confort. Chiar și în cele mai întunecate momente, nu vei fi niciodată singur. În această săptămână veți avea acea credință adânc înrădăcinată în voi. Simțiți-vă liber să îl împărtășiți cu alții. Pe de altă parte, un fel de dorință de călătorie sau, cel puțin, senzația că ar fi bine să scapi o vreme din universul tău zilnic va pluti în mediul înconjurător. Prietenii tăi te-au căutat întotdeauna pentru sfaturi înțelepte. Acum tu ești cel care ar avea nevoie de unul sau poate doar să faci un pas înapoi pentru a înfrunta vicisitudinile vieții dintr-un alt unghi.

Capricorn

Întreaga săptămână va fi sub semnul emoțiilor afective și al iubirii. De fapt, Capricorn, vei avea mai multă inimă decât de obicei. Ar trebui să renunți la toată acea energie sentimentală sănătoasă, fără a cădea în clișeul că toată lumea este bună și drăguță. Seducător obișnuit să fluture din floare în floare, mai degrabă vei încerca să treci neobservat printre oamenii din jurul tău. Chiar acum, ceea ce ai cel mai mult nevoie este să ai timp să te retragi în tine însuți, să gândești, să faci bilanț și să iei în considerare, cu o dorință mereu nesatisfăcătoare de libertate, oportunitățile care ți se vor oferi.

Vărsător

Nu trebuie să subestimezi abilitățile sau puterea oamenilor din jurul tău. Chiar dacă au un aspect frivol și dacă par a fi împrăștiate, vei descoperi sub acele aparențe înșelătoare că au o mare înțelepciune de împărtășit cu tine. Acest lucru va necesita puțină atenție și perspicacitate pentru a deveni conștient de asta, dar odată ce ați înțeles-o, o mulțime de învățături bogate în experiență vă vor veni. Încă îți este greu să îți accepți copilăria. Semnul Vărsător este așa, mereu atât de dornic de perfecțiune. Ar trebui să știi că oamenii din jurul tău adoră copilul pe care îl detectează în tine. Când îl acceptați, veți dezvolta adultul care astăzi este doar rodul imperfecțiunilor corectate ale acelui copil care ați fost.

Pești

În cadrul cercului tău social, ești, fără îndoială, mai puțin atașat de aspectele materiale ale vieții decât rudele tale cele mai apropiate. Dar, Pești, pe parcursul acestei săptămâni veți încerca să-i scoateți de pe calea bătută pentru a-i propulsa spre idealuri mai puțin pragmatice. Poate că veți întâlni o persoană neobișnuită și nu foarte banală care vă va atrage pentru originalitatea sa și pentru libertatea cu care acționează împotriva convențiilor. O perspectivă excelentă asupra a ceea ce trăiești și unde te afli în viața ta îți permite să pui în perspectivă diferitele ipoteze disponibile pentru a putea evolua. Această conștientizare ascuțită și privirea pertinentă te fac și mai atrăgător și îți înmulțește de zece ori farmecul și seducția.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel