Horoscop 2 martie pentru toate zodiile: Balanțele vor avansa în carieră, iar în viața Vărsătorilor apare o veche iubire

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Horoscop 2 martie 2021 -  un an care poate aduce multe schimbări în sănătate, bani și dragoste. Iată previziunile acestei zile.

Horoscopul zilei de 2 martie vine cu provocări noi pentru fiecare zodie. Iată ce vă rezervă astrele astăzi.

 

Horoscop 2 martie BERBEC

 

( 21 martie - 20 aprilie): Lucrurile care ți se întâmplă sunt dintr-un motiv, încearcă să scoți din toate partea pozitivă. În ceea ce privește sănătatea, veți avea probleme cu stomacul, din cauza alimentelor în exces.

Horoscop 2 martie TAUR

 

( 21 aprilie - 20 mai): Există multe așteptări cu privire la un loc de muncă sau o afacere pe care aveți în vedere să le puneți în practică și vă va fi foarte benefic. În sănătate, nu-ți neglija controalele, deoarece se resimt afecțiunile mai vechi.

Horoscop 2 martie GEMENI

 

( 21 mai - 21 iunie): Nimic din ceea ce faceți sau spuneți nu vă va face partenerul să se simtă mai bine, pentru că în momentul de față tot ce au nevoie este timp pentru a fi liniștiți. Este o perioadă excelentă în toate problemele de sănătate.

Horoscop 2 martie RAC

 

( 22 iunie - 22 iulie): Insecuritățile tale în planul iubirii te conduc să ai întotdeauna probleme cu partenerul tău, îți sugerez să fii mai tacticos în ceea ce privește discuțiile cu el/ea. În sănătate, nu neglija tensiunea arterială.

Horoscop 2 martie LEU

 

( 23 iulie - 22 august): Gelozia nu duce la nimic bun, problema ta de bază este lipsa comunicării. În ceea ce privește finanțele, există multe suișuri și coborâșuri pe care le vei putea depăși treptat și cu multă răbdare.

Horoscop 2 martie FECIOARĂ

 

( 23 august - 22 septembrie): Se creează un context magnific pentru a intra într-o nouă relație de dragoste. În tot ceea ce este legat de bani există vești bune, un loc de muncă în așteptare sau studii pe care le finalizați cu succes.

Horoscop 2 martie BALANȚĂ

 

( 23 septembrie - 22 octombrie): Începe o nouă etapă la locul de muncă, ce va da un impuls impresionant și care te va face să te simți foarte bine, încrezător. Veți primi vești bune de la un membru al familiei sau un prieten din străinătate cu privire la recuperarea sănătății lor.

Horoscop 2 martie SCORPION

 

( 23 octombrie - 21 noiembrie): După câteva zile de inactivitate începând de astăzi veți reveni la viață asemenea păsării Phoenix. Cu fiecare zi care trece vă revitalizați mai mult și mental vă depășiți mai bine anxietatea.

Horoscop 2 martie SĂGETĂTOR

 

( 22 noiembrie - 21 decembrie): Nervii tăi te trădează, așa că trebuie să rămâi calm și să te refugiezi în sânul familiei tale. În plan economic, lucrurile funcționează și se preconizează că vor continua să se îmbunătățească.

Horoscop 2 martie CAPRICORN

 

( 22 decembrie - 20 ianuarie): Există probleme sensibile în planul iubirii pe care ar trebui să le discuți cu partenerul tău și să încerci să le rezolvi. Feriți-vă de dispute inutile, aveți grijă pe ce căi mergeți. Veți primi un telefon care vă va bucura.

Horoscop 2 martie VĂRSĂTOR

 

(Din 21 ianuarie până în 19 februarie): În dragoste, cineva se întoarce în viața ta și acest lucru te va face să devii confuz și să ai câteva piedici în relația pe care o ai în prezent. Dacă sunteți fără partener, veți avea ocazia să începeți din nou o relație plăcută.

Horoscop 2 martie PEȘTI

 

( 20 februarie - 20 martie): Dragi Pești, îndoielile vă copleșesc cu privire la încheierea contractului de muncă, pentru că nu ai tot capitalul de care ai nevoie și ar trebui să te pui pe picioare. În sănătate, aveți grijă la răceli, îmbrăcați-vă mai gros.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel