Horoscop 14 decembrie 2021. Gemeni, te așteaptă multe surprize neplăcute. Capricorn, scene de furie. Previziuni complete pentru toți nativii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop 14 decembrie 2021. Gemeni, te așteaptă multe surprize neplăcute. Capricorn, scene de furie. Previziuni complete pentru toți nativii
Horoscop 14 decembrie 2021. Gemeni, te așteaptă multe surprize neplăcute. Capricorn, scene de furie. Previziuni complete pentru toți nativii

Verifică-ți horoscopul pentru marți, 14 decembrie 2021. Descoperă horoscopul complet despre sănătate, bani și dragoste pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă lucrurile nu merg între tine și partenerul tău, întreabă-te sincer de ce. Astrele subliniază că marți nu vei fi liber să faci greșeli.

Poate nu îți dai seama, dar ai multe gesturi care, acumulate, ajung să pice prost. În multe familii va exista o cheltuială semnificativă legată de sănătate. Fie a ta, fie al unuia dintre copiii tăi sau poate al animalului tău de companie.

Oboseala weekendului va fi în continuare foarte prezentă, dar vei ști să inversezi situația și să obții recuperare.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Umple-ți viața cu mici detalii, acelea care sunt însoțite de un zâmbet larg. De exemplu, pregătește micul dejun pentru partenerul tău și du-l la pat, ca să se poată bucura de el imediat ce se trezește.

Vei descoperi câteva probleme dubioase în cadrul muncii tale, indiferent de etica sau legea dusă la îndeplinire de unii dintre cunoscuții tăi. Ei vă vor invita să vă alăturați părții întunecate cu mari promisiuni de noroc, dar mai bine nu mușcați acel măr.

Fii moderat în consumul de alcool, alternează băuturile cu pahare cu apă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu crede minciunile pe care le spun oamenii care caută doar tristețea ta. Trăiești într-un vârtej astral care ar putea aduce multe surprize neplăcute în viața ta.

Trebuie să vă ocupați de cerințele care vă sunt oferite. Poate că ați așteptat prea mult pentru a vă îndeplini responsabilitățile așa cum era de așteptat. Nu este vorba de reproșuri, ci de a începe să ai mai multă grijă de cei care depind de alegerile sau activitățile tale.

S-ar putea să simți că viața te copleșește, dar nu renunța să-ți manifești comportamentul copilăresc și lipsit de griji.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Pui dragostea pe care o ai pentru partenerul tău și familia ta mai presus de toate lucrurile în această marți. Nimeni nu va putea să se îndoiască de sentimentele tale, chiar dacă starea proastă te face să pari o persoană destul de înfricoșătoare.

Racii care se luptă din greu pentru o promovare își dublează eforturile pentru că de fiecare dată sunt mai aproape. Gândiți-vă nu numai că veți avea mai multă putere, ci și o mai mare stabilitate economică.

Dacă ai avut o alimentație proastă în această marți vei regreta excesele comise, ba chiar ai putea avea grețuri.

Leu (23 iulie - 23 august)

Astrele din această perioadă te vor face să realizezi dacă relația ta este formată din doi indivizi liberi care decid să meargă împreună sau există dependență din partea unuia dintre cei doi.

Veți avea capacitatea de a vedea punctele slabe ale companiilor și vor apărea idei de echipă pentru a rezolva nevoile și nișele de piață nesatisfăcute.

Tensiunea muncii se va încărca pe umerii tăi, un masaj în zonă cu ulei esențial de rozmarin îți va relaxa mușchii.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Îți iubești foarte mult partenerul și faci tot posibilul pentru el. Dar asta nu înseamnă că închei săptămâna cu un gând exagerat de individualist, în care predomină doar propria ta bunăstare. 

Vei ști cum să îndepărtezi din viața ta oamenii care te împiedică din pură invidie. O vei face cu eleganță și diplomație, pentru că nu ai chef de război (deși ai putea să-l câștigi).

Toate problemele tale de sănătate se vor îmbunătăți puțin, mai ales dacă afectează zona șoldurilor.

 

Horoscop 14 decembrie 2021

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astrele prezic evenimente neașteptate, atât la bine, cât și la rău, pentru Balanțele îndrăgostite. Dacă relația ta nu trece printr-o perioadă bună, lucrurile s-ar putea înrăutăți marți.

Predicția pentru economia ta vorbește despre un noroc care ți-ar putea transforma viața într-o clipă. În domeniul profesional, cu siguranță lucrurile se vor îmbunătăți foarte mult de aici încolo.

În ceea ce privește sănătatea ta, probabil că încerci diferite tipuri de alimente sau vrei să schimbi dieta familiei.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Marți este ziua în care poți căuta în fundul dulapului ținuta ta de vampir și poți ieși să-ți cauți prada, Scorpion. Dacă ești singur, poți avea influența astrală care te face să arăți cele mai bune cărți când vine vorba de seducție.

Mai este mult de lucru pentru tine, Scorpion. Modul în care îți ții conturile arată o maturitate care este demnă de bucuria și mândria ta.

În ceea ce privește sănătatea, tot ce ține de drenaj limfatic, acnee, diete sărace în grăsimi și schimbări în rutina ta este binecuvântat de influența astrală.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Horoscopul tău de marți pentru dragoste, Săgetător, spune că acest moment pare a fi favorabil pentru viața ta amoroasă. Jupiter, planeta fericirii și prosperității, îți va aduce noroc în dragoste.

În ceea ce privește predicția economică, trebuie să fii atent, deoarece poți suferi pierderi sau cheltuieli. Freelancerii vor găsi mai multe motive pentru a revizui modul în care își conduc afacerea.

Marți ai putea avea anumite probleme de sănătate, așa că, pentru a scăpa de astfel de afecțiuni, va trebui să faci tratament medical.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea câteva scene de furie în cuplu. Problemele care te deranjează, pentru că sunt probleme recurente, vor atrage atenția partenerului tău. Nu te teme, te va ajuta să te refugiezi în senzualitatea ta. Dacă ești singur, poți apela la capacitatea ta de seducție față de o persoană care nu seamănă deloc cu ceea ce ești obișnuit.

Pregătește-te să primești cele mai bune afluxuri de astre, care îți oferă posibilități de a-ți crește veniturile.

Stelele sunt aranjate în așa fel încât energia fizică și psihică să fie optimă.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Horoscopul tău pentru dragoste de marți Vărsător, prezice că cei care au fost într-o relație recent vor trebui să se stăpânească și să nu vorbească impulsiv despre planuri de viitor.

În ceea ce privește economia ta, trebuie să fii prudent în gestionarea resurselor financiare. În principal datorită conjuncției Soare - Neptun, care încă acționează în semnul tău.

Pentru sănătatea ta, astrele fac aluzie la idei de organizare, planuri și proiecte personale, pe lângă redefinirea conceptului pe care îl ai despre tine. Acest lucru vă va împinge să vă concentrați energiile pe planul psihic.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Romantismul pătrunde în această zi de marți. Totul merge bine și toate semnele indică faptul că ți-ai găsit sufletul pereche.

Dacă ești șomer și ești expert într-un anumit subiect, ai putea lua în considerare discuții sau crearea videoclipurilor pentru a-i învăța pe alții despre ceea ce faci atât de bine. Permite-ți un capriciu care te face deosebit de entuziasmat, îl meriți.

Aspectele și energiile planetare sunt optime dacă doriți să concepeți un copil fie într-o căsătorie, fie ca părinte singur.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel