Horoscop 1 iulie 2021, trigon Marte - Saturn. Te simți ca și cum ai conduce cu frâna pusă: Rac pică în ispită, iar Săgetător va avea o zi oribilă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop 1 iulie 2021, trigon Marte - Saturn. Te simți ca și cum ai conduce cu frâna pusă: Rac pică în ispită, iar Săgetător va avea o zi oribilă
Horoscop 1 iulie 2021, trigon Marte - Saturn. Te simți ca și cum ai conduce cu frâna pusă: Rac pică în ispită, iar Săgetător va avea o zi oribilă

Horoscopul special pentru ziua de mâine, 1 iulie 2021, este aici! Fiți atenți la semnele Universului întrucât vom avea trigon Marte - Saturn.

„Obstacolul este calea!”. Țineți minte aceste cuvinte înțelepte dacă întâmpinați rezistență pe 1 iulie 2021, pe măsură ce Marte și Saturn formează o opoziție dinamică. Acest fenomen te poate face să te simți ca și cum ai conduce cu frâna pusă. Dar puteți persevera dacă întâmpinați rezistență cu persistență!

Aspectele Marte-Saturn vă pot binecuvânta cu o rezistență remarcabilă. De asemenea, susțin conducerea de încredere, antreprenoriatul hotărât și rezistența sexuală. 

 

Horoscop 1 iulie 2021, trigon Marte - Saturn

 

Berbec

Berbecul caută satisfacție în cuibul conjugal, atât pentru el, cât și pentru partenerul său. El trezește în sine empatie și generozitate. O situație ideală pentru echilibrul pe care trebuie să îl concretizezi. 

Posibilități de creștere economică pentru Berbec, care pe 1 iulie 2021 transformă tot ceea ce atinge în aur. Mediul de lucru va fi mai favorabil ca niciodată.

În sfera emoțională va fi o zi dificilă. Va trebui să te protejezi de toți acei oameni care vor să te vadă scufundat în mizerie.

Taur

În Taur, relevanța socială și întâlnirile cu alte persoane sunt importante. Singuratatea te va ucide și va trebui să ieși în căutarea altor persoane. Obțineți tot ce este mai bun din voi pentru a vă face irezistibili față de ceilalți.

În ceea ce privește afacerea, îi eviți pe cei care vor să-ți vândă lucruri miraculoase și îi preferi pe cei care își țin picioarele pe pământ. Fără fantezii sau aventuri pentru ziua de 1 iulie 2021.

Toate eforturile pe care le-ați făcut pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții vor începe să dea roade. 

Gemeni

Partenerul tău va fi plăcut surprins când îi vei spune că vrei să te vezi cu socrii tăi. Dacă ești singur, vei trăi o cucerire ca și cum ar fi un joc de șah. 

Dacă aveți un zbor rezervat sau trebuie să faceți o călătorie, nu vă faceți griji, stelele vă vor veghea. Cu toate acestea, nu lăsați nimic la voia întâmplării și fiți proactivi în timpul călătoriei.

Ziua favorabilă pentru încheierea contractelor de cumpărare-vânzare imobiliară. Veți ști cum să vă gestionați nervii și să-i transformați în energie pozitivă și productivă.

Rac

Iubirea la prima vedere aterizează în viața Racului și promite o zi extrem de interesantă. În ciuda atitudinii tale reci, nu vei putea evita să cazi în ispită. Ești la un pas de a începe o aventură interesantă.

După o perioadă de mare stres care v-a lăsat epuizat, vă pregătiți să faceți față unei faze de mare liniște. Pe 1 iulie 2021 veți fi foarte punctuali și responsabili.

Trebuie să renunți la stres pentru a duce o viață mai relaxată. Acest lucru vă va ajuta să eliberați stresul și să dormiți bine.

Leu

Te vei simți inconfortabil cu orice și cu toată lumea (inclusiv cu tine). Lipsa voastră de bună dispoziție va lăsa loc unei sincerități extreme, fără filtre. Opiniile dvs. ar putea afecta sensibilitățile altor persoane și ar putea conduce la unele discuții.

La locul de muncă, îți va fi mai bine să nu critici compania pentru care lucrezi sau pe șeful tău, un coleg le va spune celor de mai sus despre părerile tale.

Întârziați o vizită la medicul dentist despre care știți că este necesară. Nu mai așteptați și stabiliți o programare chiar acum.

Fecioară

Romanticismul îți învăluie ființa și ești plin de gânduri fanteziste. Este posibil ca unele idei să nu devină realitate, dar veți avea o mare complicitate cu alte persoane.

Cei din jur îți dau o mână de ajutor, astfel încât să poți realiza un proiect. Distragerea atenției dispare, astfel încât să vă puteți mișca mai repede.

Sporturile colective se vor asigura că pe lângă faptul că ai grijă de fizicul tău, socializezi cu ceilalți. Vor fi activități ideale!

Balanță

În această primă zi a lunii iulie, Balanțele vor începe cu un vibe foarte bun. Cei singuri se vor deschide iubirii fără ezitare. Cei într-o relație vor încuraja dialogul. Alții își vor schimba partenerii, dar întotdeauna din onestitate și empatie.

În ceea ce privește munca, comunicarea cu colegii dvs. va fi esențială. 

Și în sănătate vor exista îmbunătățiri pentru majoritatea nativilor din zodie. Cei bolnavi se vor face bine, iar cei sănătoși se vor îngriji mai bine.

Scorpion

Scorpion, te afli într-o zi în care trebuie să înveți că este mai bine să fii iubit pentru cine ești, decât pentru ceea ce pari a fi. Ai stat în spatele unei persoane de ceva vreme. 

Astrele tale vă recomandă să faceți pasul numai dacă vă simțiți complet cu acea persoană, dacă vă simțiți plini și naturali.

Pe de altă parte, în munca ta totul este stabil. Vor să se bazeze pe tine și nu ar trebui să ai gânduri negative. Esti bun. 

Săgetător

Pe 1 iulie 2021, Săgetătorii din cuplu se vor bucura de erotism și legătură fizică cu partenerii lor. Cei singuri vor fi, de asemenea, foarte activi. De fapt, vor trebui să aleagă între mai multe situații tentante. Cel mai important lucru este că aleg să știe ce vor să trăiască și să experimenteze în dragoste.

În ceea ce privește munca, este probabil să fie o zi proastă. Există tensiune și dificultăți în relaționare. 

În ceea ce privește sănătatea, vor să își sporească bunăstarea, dar și pe cea a familiei lor.

Capricorn 

Începe un proces de schimbare emoțională pentru tine, Capricorn. Cu siguranță nu observați, dar mișcarea stelelor vă schimbă interiorul. Este momentul de a lăsa în urmă tot ce nu te face fericit, care te doare sau care nu are valoare în viața ta.

Când vine vorba de muncă, ar trebui să vă relaxați și să purtați conversația dorită. Dacă nu, vă poate afecta sănătatea.

De asemenea, nu-i lăsați să râdă de voi și să vă împovăreze cu mai multă muncă.

Vărsător

Predicția de pe 1 iulie 2021 pentru Vărsător spune că cu siguranță vor avea o zi tulburată în dragoste. Atitudinea ta nu numai că va fi greșită, dar stelele nu ajută în acest proces. Trebuie să se gândească înainte de a acționa.

La locul de muncă, se simt mulțumiți, deoarece mulți și-au atins obiectivele. Cei care lucrează pe cont propriu au, de asemenea, perspective bune pentru viitor.

În cele din urmă, în sănătate, Vărsătorii vor fi foarte sensibili. Această sensibilitate este mai mult emoțională decât fizică. 

Pești 

Venus protejează cuplurile căsătorite ale nativilor Pești, ajutându-i să-și rezolve toate conflictele într-un mod armonios. O reconciliere cu persoana iubită este chiar posibilă dacă a avut loc recent o ruptură de dragoste.

Mercur îți aduce o schimbare geografică în ceea ce privește munca, dacă vrei să-ți păstrezi slujba, nu vei avea de ales decât să accepți noile condiții. 

Incorporează aportul de legume crude în dieta ta, este o modalitate excelentă de a obține toți nutrienții și mineralele sale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel