Horoscop. Zodiile care au mereu dreptate. Niciodată nu îşi recunosc greşeala!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Îi ştiţi pe acei oameni care au mereu dreptate sau doar au impresia că ştiu ei mai bine? Dacă zodiile lor se regăsesc pe următoarea listă, aveţi răspunsul! Care sunt semnele zodiacale care nu ar renunţa nici în ruptul capului la părerile lor.

1. Fecioară (23 august - 22 septembrie):

Bine, recunoaștem: Fecioarele sunt cam geniale. Conduse de Mercur, planeta intelectului și a schimbului de informații, semnele pământului ne orbesc cu informaţiile lor intrigante și cu inteligența ascuţită. Și, deși pot fi oaspeți de vis atunci când vine vorba de stimularea conversației, observațiile îndrăznețe ale Fecioarelor pot merge un pic prea departe.

Citește și Horoscop weekend 18 - 20 iunie 2021. Zodiile care vor avea un sfârșit de săptămână complicat, mare atenție! Ce pățește fiecare semn

Indicații precum „Dacă ai adăuga oțet la acea apă, florile tale nu ar muri” sau „Ah, lasă-mă să-ți arăt o modalitate mai bună de a face acest lucru” sunt felul Fecioarei de a arăta că le pasă ... și că ei cred că întotdeauna au dreptate. Fecioara nu poate să nu prevadă fiecare rezultat al observaţiilor lor, de la încântător la dezastruos. În timp ce altcineva s-ar putea să te urmărească calm când găteşti, Fecioara vede un potențial accident în felul în care ții cuțitul, o oală aburitoare care ar putea să dea în foc și o lămâie care ar putea adăuga o notă acrişoară tocăniței tale.

Deci da, Fecioara crede că felul lor este cel mai bun mod de a face lucrurile... dar, din moment ce au trecut deja prin alte 40 de idei, acești planificatori ştiu probabil ceva.

 

2. Leu (23 iulie - 22 august):

Pentru mândrii Lei, singurul lucru mai rău decât a greși este să recunoască greşeala. Semnele de foc infuzează pasiune și putere în fiecare domeniu al vieții lor - indiferent dacă aleargă în jurul parcului pentru a-și bate recordul de timp sau angajându-se într-o confruntare politică aprinsă pe reţelele sociale sau în grupurile de prieteni.

Leilor le place să distreze; să-și arate talentul altora. Fiind unul dintre cele patru semne fixe din astrologie, Leii sunt direcți și serioși în credințele lor. Aceste semne loiale sunt fideli prietenilor, familiei dar şi propriilor opinii.

A fi văzut, auzit și înțeles îi aduce Leului o împlinire profundă. La fel și validarea dreptății. S-ar putea ca Leul să fie cea mai impresionantă persoană din cameră, dar nu există nimic mai impresionant decât un ascultător atent.

 

3. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie):

Vărsătorii înțeleg binele și răul dintr-o perspectivă etică. Ca semne de aer, sunt gânditori profunzi care pun la îndoială credințele și practicile pe care alții le urmează instinctiv.

Există întotdeauna un „de ce” atunci când vorbești cu Vărsătorul inteligent. „De ce unele animale sunt animale de companie, iar altele sunt cina?” „De ce societatea prețuiește știința mai mult decât arta?”.

În calitate de inventatori și rebeli ai zodiacului, Vărsătorii doresc să vadă schimbarea în lumea lor. Pentru acești vizionari, oricine nu le împărtășește opiniile inovatoare se înşeală. Dar, respingându-i pe cei care nu sunt de acord cu ei, Vărsătorii pierd oportunitățile de a-i înțelege pe ceilalți.

Înarmate cu un cod moral puternic și un simț al responsabilității de a-i apăra pe alții, aceste semne fixe au impresia despre ceilalţi că sunt fie pentru progres, fie împotriva acestuia. Nu există timp de pierdut, oscilând sau stând în mijloc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel