Horoscop. Luna Nouă în Pești îndeplineşte vise. Ce trebuie să facă fiecare semn

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească
Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească

Luna Nouă din Pești. Una dintre cele mai bune părți ale primăverii este sentimentul de 'reînnoire' în aer. În timpul sezonului Pești, este ușor să te pierzi într-o visare, dar încearcă să nu stai prea mult această fază. Ești încă în curs de trezire dintr-un somn de iarnă. Câteva vești bune: chiar acum, toate planetele sunt directe, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la retrogradare. Cu Luna Nouă în Pești,  dorința ta de a te manifesta va fi la maxim.

Ca semn final al zodiacului, Peștii au o energie care ne încurajează să gândim în afara cutiei. Fiți conștienți de modul în care îi afectați pe cei din jurul vostru - concentrați-vă pe a fi o „vrăjitoare bună” în loc de una rea. Chiar acum, Soarele și Luna din Pești sunt de partea ta. În această lună nouă, îți poți face visele să devină realitate- atâta timp cât poți rămâne și răbdător.

BERBEC

Luați în lucrurile încet pe această Lună Nouă. S-ar putea să simțiți nevoia să fiți afară și să împărtășiți cu alții noile și interesantele dvs. proiecte. În schimb, trageți înapoi și concentrați-vă asupra construirii de legături cu cei mai apropiați de dvs. Este posibil să vă simțiți deosebit de visător în acest timp, motiv pentru care cel mai bine este să treceți prin detalii cu un prieten apropiat sau doi în loc de un grup mare!

TAURUL

Acesta este un moment minunat pentru a vă exersa flirtul sau, cel puțin, pentru a vă extinde orizonturile. Dacă încercați să atrageți un partener de vis, acesta este la doar câteva clicuri distanță. Luați o abordare subtilă, nu vă aruncaţi toată energia în aplicațiile de întâlnire. 

GEMENI

Ești conștient de imaginea pe care o cultivi pentru tine? Încearcă să nu te pierzi în tot ce străluceşte, mai ales dacă nu este aur. Luna Nouă poate deschide o mulțime de oportunități, dar nu ar trebui să săriți pe toate. Obțineți clar cine doriți să deveniți și fiți sinceri cu voi înșivă în ceea ce privește fiecare cale potențială. Apoi, ia o decizie.

RAC

Pur și simplu, nu fi credul. În schimb, înconjoară-te de oameni care te ajută în căutarea învățării. Luna Nouă vă obligă să luați un time-out și să examinați cât de exacte sunt cunoștințele dvs., mai ales dacă provin din ceva ce ați auzit. Faceți-vă o ceașcă de ceai și deschideți o carte. Vă va ajuta să vă îndreptați către ceea ce ar trebui să manifestați.

LEU

Cu siguranță ești pe cale să dai naștere unei forțe interesante și misterioase. (ar putea fi un proiect creativ sau un rol nou.) După luni de muncă, veți începe să vedeți încununarea unei vieți. Amintiți-vă, nu este nimic în neregulă în a vă păstra succesele puțin ascunse, ceea ce înseamnă că probabil ar trebui să vă păstrați intențiile Lunii Noi sub pachet!

FECIOARA

Lăsați loc în rutina zilnică pentru o poveste de dragoste capricioasă. Fecioară, atunci când îți pui mintea să faci ceva, poți fi un muncitor neobosit și dedicat. Încercați să nu lăsați stresul și grijile să vă împiedice să vă bucurați. Aveți voie să vă eliberați din când în când! Dă-ți voie să petreci timp cu cineva drag.

BALANȚĂ

Este timpul pentru destindere, Balanță, mai ales înainte de a avea grijă de altele. Energia Lunii Noi vă poate lăsa să vă simțiți supraîncărcați și plini de viață, cu toate acestea, acum nu este momentul să vă pierdeți din vedere limitele. Puneţi telefonul pe silenţios și lăsați-vă să vă distrați și veți fi revigorat și revitalizat în timpul acestui tranzit lunar.

SCORPIONUL

Ați putea ajunge să găsiți o iubire care are capacitatea de a vă extinde orizonturile și de a transforma viața așa cum o cunoașteți. Fii deschis la depășirea limitelor tale și ieșirea din zona ta de confort. Nu este momentul să regândim viitorul sau să ne pierdem în trecut; a face asta te va încetini. Păstrați o minte deschisă și știți că aveți dreptul la plăcerea pe care o doriți.

SĂGETĂTOR

Ați fost în continuă mișcare? Este posibil ca natura mutabilă a Peștilor să nu vă ofere o cale clară spre care să mergeți, dar asta nu înseamnă că o cale nu se dezvăluie. Fii proactiv în loc de reactiv și clarifică tipul de stil de viață pe care îl prețuiești. Veți vedea oportunități dacă doriți să vă angajați într-una.

CAPRICORNUL

Vorbește despre reinventarea ta! Această Lună Nouă te conduce spre noi metode de exprimare. Începeți să faceți o listă de cuvinte! Înecându-te în podcast-uri și muzică făcută pentru oameni cu minți ca a ta, te va ajuta să acumulezi unelte pentru comunicare eficientă. Păstrați un jurnal de fraze și citate care vă pătrund în minte și vă captează sufletul și veți fi surprins de modul în care vă emoționează.

VĂRSĂTOR

Este posibil să nu fiți clar cu privire la beneficiile pe termen lung ale unei investiții potențiale, dar nu lăsați acest lucru să vă împiedice să profitați la maximum de abilitățile dvs. Această Lună Nouă deschide o ușă care duce la o cameră cu comori. Trebuie doar să fii dispus să treci prin prag. Folosește-ți farmecul și inteligența și te vor conduce la bogăția pe care o poftești.

PEȘTI

Luna Nouă înseamnă un nou tu! Ești o persoană imaginativă, așa că folosește-ți natura creativă și înțelepciunea. Nu este nicio grabă să vorbești sau să faci performanță în timpul acestui tranzit lunar. În schimb, concentrează-te pe ascultare, astfel încât să poți descoperi ceea ce se simte bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel