INCREDIBIL. Dăncilă s-a BLOCAT. Dragnea: Răspund eu? VIDEO

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Situație halucinantă: Viorica Dăncilă s-a blocat pur și simplu când jurnaliștii au întrebat dacă există o problemă în PSD având în vedere că Partidul Social Democrat schimbă miniștrii atât de des. Dragnea a întrebat jurnaliștii dacă întrebarea îi este adresată lui și a spus că reporterul i-a încurcat. 

Iată întrebarea care a blocat-o pur și simplu pe Viorica Dăncilă, care a făcut o pauză de câteva secunde, înainte să găsească o explicație:  

Reporter: Media unui ministru în guvernele PSD în acest mandat a fost de șase luni sau chiar mai putin în cazul Ministerului Apărării, acolo unde au fost deja patru miniștri. E o dovadă a faptului că nu a mers ceva, sau pur și simplu aveți o altă explicație?

Liviu Dragnea: Eu trebuie să răspund? 

Reporter: Și dumneavoastră.

Liviu Dragnea: Ne încurcați.

Viorica Dăncilă: ... (pauză n-r-). Am să vă răspund referitor la... ăăă... perioada ianuarie... 29 ianuarie până în prezent, de când sunt ministru. Eu am considerat că fiecare ministru a fost implicat și asta e dovedit de analiza făcută pe fiecare minister în parte. Vrem în anumite domenii o impulsionare a activității. Sunt domenii unde e loc de mai bine și acest lucru l-am avut în vedere atunci când am propus această remaniere guvernamentală. 

Iată imaginile: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel