INCREDIBIL. Dăncilă s-a BLOCAT. Dragnea: Răspund eu? VIDEO

Narcis Popa / 19 noi 2018, 18:59 Salveaza PDF Comentarii

Situație halucinantă: Viorica Dăncilă s-a blocat pur și simplu când jurnaliștii au întrebat dacă există o problemă în PSD având în vedere că Partidul Social Democrat schimbă miniștrii atât de des. Dragnea a întrebat jurnaliștii dacă întrebarea îi este adresată lui și a spus că reporterul i-a încurcat. 

Iată întrebarea care a blocat-o pur și simplu pe Viorica Dăncilă, care a făcut o pauză de câteva secunde, înainte să găsească o explicație:  

Reporter: Media unui ministru în guvernele PSD în acest mandat a fost de șase luni sau chiar mai putin în cazul Ministerului Apărării, acolo unde au fost deja patru miniștri. E o dovadă a faptului că nu a mers ceva, sau pur și simplu aveți o altă explicație?

Liviu Dragnea: Eu trebuie să răspund? 

Reporter: Și dumneavoastră.

Liviu Dragnea: Ne încurcați.

Viorica Dăncilă: ... (pauză n-r-). Am să vă răspund referitor la... ăăă... perioada ianuarie... 29 ianuarie până în prezent, de când sunt ministru. Eu am considerat că fiecare ministru a fost implicat și asta e dovedit de analiza făcută pe fiecare minister în parte. Vrem în anumite domenii o impulsionare a activității. Sunt domenii unde e loc de mai bine și acest lucru l-am avut în vedere atunci când am propus această remaniere guvernamentală. 

Iată imaginile: 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27