HALUCINANT. Liviu Dragnea: Eu aveam INFORMAȚIA că s-a deschis un DOSAR

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a declarat la antena 3 că nu a depus o plângere la Parchetul General pentru că nu are încredere în această instituție.Cu o zi în urmă, Dragnea a spus că patru asasini au vrut sa-l omoare.

Eu aveam informația că s-a deschis un dosar. Informația asta poate să fie corectă sau nu, eu așa am auzit. Nu am dat foarte mare importanță faptului că s-a deschis un dosar și s-a clasat.

Dacă informația mea a fost corectă probabil că o instituție va spune, pentru că eu n-am sesizat pe nimeni. Eu n-am avut încredere să mă duc să fac nicio sesizare.

Vă dau un exemplu: eu i-am făcut o plângere, în 2017, domnului Mircea Marian și până astăzi nu am primit nimic. Păi însemna că fac degeaba. De ce să mai fac eu o sesizare la Parchet? Ei nu mi-au dat până azi niciun răspuns, nici că îi interesează, nici că îi interesează. De ce nu s-a întâmplat nimic cu acea sesizare pe care am depus-o eu la adresa domnului Mircea Marian? În momentul în care eu am făcut o plângere penală împotriva unui om care a făcut publică adresa mea și a incitat oamenii să vină peste mine și ei nu au făcut nimic, atunci ce încredere să mai am eu”, a declarat Dragnea, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel