Guvernul vrea reorganizarea ministerelor Afacerilor Externe şi Finanţelor Publice

Andreea Cosma |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Guvernul se reuneşte, luni, în şedinţă, pe ordinea de zi aflându-se şi două proiecte de hotărâre pentru reorganizarea ministerelor Afacerilor Externe şi Finanţelor Publice.

Potrivit ordinii de zi a şedinţei de Guvern, miniştrii vor dezbate şi vor supune votului un proiect de hotărâre privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Externe. Potrivit proiectului, ministrul Afacerilor Externe este ajutat în activitatea sa de patru secretari de stat şi un subsecretar de stat, iar atribuţiile acestora se stabilesc prin ordin al ministrului.

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi este cel pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice.

În şedinţa de Guvern se va mai discuta un memorandum privind programele operaţionale/naţionale şi arhitectura instituţională de gestionare a fondurilor europene aferente Politicii de Coeziune 2021 - 2027, un proiect de lege pentru ratificarea Acordului de împrumut (Proiect privind îmbunătăţirea rezilienţei şi a răspunsului la situaţii de urgenţă) dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Bucureşti la 10 iulie 2019, precum şi un proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ''Varianta de ocolire Huşi'', judeţul Vaslui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel