Gușă: Realitatea TV este ASALTATĂ. Dragnea şi Coldea sunt implicaţi

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că în spatele legii insolvenței, care lovește direct în postul TV, stau Liviu Dragnea și Florian Coldea.

Realitatea TV este un simbol, dar este şi asupra altor instituţii media care vor să fie corecte şi care au şi jurnalişti şi invitaţi care vor să discute despre ce e rău în România, tocmai pentru a nu se perpetua acest rău. Avem în spatele nostru, pe lângă noi, cei de la Realitatea TV, şi prietenii noştri care sunt invitaţi şi care vin pro-bono şi le multumesc pentru acest lucru. Ei vin pentru că sunt convinşi de ideile care se administrează la noi şi cred că este o tribună liberă unde poţi să te exprimi liber. Dar în afară de noi, cei de la Realitatea TV, există câteva milioane de români, două, trei, patru, dacă punem şi Diaspora poate mai mult, care astăzi se uită cu îngrijorare la ce se întâmplă cu Realitatea TV, cu asaltul asupra noastră de la Orlando minte-puţine, care este titularul asaltului, până la amărâtul de Darius Vâlcov, care este inspiratorul, şi terminând cu Dragnea, care este administratorul acestui asalt. Nişte oameni nocivi, nişte oameni inculţi, oameni primitivi, care cred că aşa s-ar simţi mai bine dacă Realitatea s-ar putea închide", a declrat Gușă la realitatea tv

"Pentru că suntem în toamnă, vreau să le amintesc tuturor un episod de acum 7 ani, când Realitatea, de asemenea, a fost atacată de către statul paralel din care făcea parte din Dragnea şi Coldea, care astăzi sunt în aceeaşi echipă. Realitatea TV, totuşi, a reuşit să existe în continuare. Aparţia RTV a fost, de fapt, creaţia statului paralel, care excedat fiind de atitudinea Realităţii TV la alegerile din 2004, la alegerile din 2009, au dorit să o termine în anul 2011. Şi nu au reuşit. Sediul Realitatea TV a fost atunci furat prin semnătură falsificată sau nefalsificată, vom vedea. Toate bazele de date importante au fost sustrase şi oferite pentru viitorul post al statului paralel care era atunci RTV. Totuşi, Realitatea a existat, chiar dacă a emis câteva luni dintr-un cort. Şi atunci am fost prezenţi, am încercat prima dată prin discuţii să opresc acest demers inutil şi dur împotriva libertăţii de exprimare, nu s-a putut, dar nici atunci Realitatea TV nu a murit şi nici acum nu va muri Realitatea TV", a mai spus Cozmin Guşă.

"Nu vor reuşi nici acum. Şi Coldea şi Dragnea sunt repetenţi, amândoi, îmi pare rău. Cei care ne privesc şi au fost repetenţi la rândul lor să ne primească cu simpatie pentru că nu sunt implicaţi într-un joc de putere de tip superior. Însă, Dragnea şi Coldea sunt implicaţi şi nu ar fi trebuit să fie calificaţi niciodată pentru că sunt nişte repetenţi în facultate. Acest lucru spune multe despre capabilitatea lor. Astăzi suntem sub asalt, într-adevăr, se inventează fel de fel de pretexte, îl folosesc şi pe amărâtul ală de Sorin Ovidiu Vîntul care din puşcărie face pe guru şi încearcă să îi ajute în acest demers. 

"O concluzie la acest capitol: Realitatea TV este asaltată, de săptămâna viitoare vor face gesturi disperate şi ilegale ca să încerce să închidă emisia noastră, dar nu vor putea să facă asta, doar dacă statul a murit în întregime, doar dacă domnul Iohannis crede că atrbuţiile şi obligaţiile sale nu includ şi libertatea de exprimare, numai dacă instituţiile statului sunt dornice de negocieri subterane încât să permite acest gen de excese", a declarat Gușă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel