Gușă: Poze BOMBĂ cu Dragnea, în zona locuinței sale

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Cozmin Gusă spune că există fotografii și chiar filmări bombă cu Liviu Dragnea, în apropierea locuinței sale din apropierea Mănăstirii Cașin. 

Cozmin Gușă spune că Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Florian Coldea în apropierea locuinței sale și în acest sens există fotografii și filmări. Gușă spune că Dragnea ar fi fost consiliat de Coldea în privință cu lovitura care i s-a pregătit astăzi de înlăturare din funcția de președinte al Camerei Deputaților și doar așa a putut să reziste. 

"Pe 1 decembrie după amiaza sau seara, dacă ați fi fost curioși să vă plimbați prin zona Mănăstirii Cașin, aproape de locuința lui Dragnea, l-ați fi observat pe Liviu Dragnea cum se plimba discutând cu domnul Coldea. Eu n-am fost curios, am auzit în schimb că alții au fost curioși. Au făcut și poze, au și filmări legate de asta și spun acest lucru tocmai pentru ca să explicăm această inexplicabilă dispariție a lui Carmen Mihălcescu din postura ei de vicepreședinte al Camerei Deputaților care putea să conducă în mod corect o ședință în urma căreia Dragnea ar fi fost detronat după un model mai vechi care s-a aplicat la Blaga, la Roberta Anastase și la alții. Ce tot spunem noi este că fostul stat paralel reprezentat de Coldea încă acționează și astăzi a acționat în beneficiul lui Dragnea ca un ultim colac de salvare. A fost un plan care probabil a fost pus la cale exact în seara de 1 decembrie, atunci când cu celebra pălărie și fular, se plimbau pe la Arcul de Triumf. Cei din studio înțeleg ce înseamnă asta, " a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel