Grupul de prietenie România-Vietnam, primit cu fast la Ho Și Min

Mihai Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
Parlamentarul român Simion Lucian Eduard (st.) împreună cu Pham Duc Hai, înalt oficial al statului vietnamez
Parlamentarul român Simion Lucian Eduard (st.) împreună cu Pham Duc Hai, înalt oficial al statului vietnamez

Un grup parlamentar din România a efectuat o vizită oficială în Vietnam, unde deputații au fost primiți de reprezentanții Republicii Socialiste Vietnam pentru a discuta planuri de investiții.

Ediția online a ziarului Dang Cong San, organul de presă al Partidului Comunist din Vietnam, relatează despre vizita în orașul Ho Și Min a delegației parlamentare din România, condusă de Simion Lucian Eduard, deputat PSD de Tulcea și fost prefect al municipiului din delta Dunării. Vietnamezii doresc o colaborare mai strânsă cu Bucureștiul.

România, reprezentată de cinci oficiali

Din delegația română în orașul de peste șapte milioane de locuitori din delta fluviului Mekong au mai făcut parte deputații Sorin Băiseanu, vicepreşedinte al grupului și membru ALDE, Eugen Neaţă (PSD) și Vasile Gudu, secretar al grupului și membru PNL. La vizita de lucru a participat și ambasadorul României în Vietnam, Valeriu Arteni.

Proiectul de cooperare Dunăre-Mekong

Președintele grupului de prietenie cu Vietnamul din Parlamentul României a declarat că dorește să contribuie la promovarea unei dinamici active a dialogului parlamentar bilateral la toate nivelurile, inclusiv pe linia susținerii unor proiecte concrete de colaborare. În expunerea de motive pentru bugetarea cheltuielilor detinate deplasării parlamentarilor se menționează proiectul Dunăre-Mekong.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel