Grecia. Autoritățile impun noi restricții. Amenzi uriașe dacă se dansează în cluburi și restaurante

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
petrecere
petrecere

Noi restricții sunt impuse de autoritățile din Grecia pentru turiștii care au ales această destinație de vacanță. Nu se mai poate dansa în cluburile de noapte și în restaurante. Măsura se aplica de mâine. În plus, au fost introduse măsuri restrictive și pentru călătoriile cu feribotul.

După săptămâni de scădere a cazurilor de Covid-19, Grecia înregistrează o creștere a infectărilor, 1800 de cazuri noi. Autoritățile au introdus noi restricții. Turiștii care aveau de gând să danseze în cluburi, la restaurante sau în baruri, nu mai au această posibilitate. 

În principiu turiștii trebuie să se așeze la mese în cluburi și în restaurante. Nerespectarea deciziei este sancționată cu amenzi cuprinse intre 5.000 și 10.000 de euro și suspendarea activității localului respectiv pentru o săptămână. Se poate ajunge și la suspendarea licenței de funcționare, relatează Stirile TVR.ro

Au apărut noi reguli și pentru călătoriile cu feribotul în Grecia. Persoanele care circulă cu acest mijloc de transport trebuie să prezinte un test rapid antigen negativ făcut cu 48 de ore înaintea călătoriei sau un test PCR. 38 la sută din populația Greciei este vaccinată. Guvernul a introdus stimulente financiare pentru accelerarea procesului în rândul tinerilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel