Gozmin Gușă despre dezbaterea propusă de Iohannis: „Operațiunea Klaus fără mască“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cozmin Gușă a vorbit despre decizia lui Klaus Iohannis de a organiza o dezbatere electorală cu stafful său de campanie, dar fără principalul contracandida, Viorica Dăncilă.

Politologul Cozmin Gușă, recent epurat din PSD după doar câteva zile de la înrolarea în partidul condus de Viorica Dăncilă a vorbd despre refuzul lui Klaus Iohannis de a merge la într-o întâlnire 1 la 1 cu Dăncilă. Klaus Iohannis anunță o dezbatere marțea viitoare cu jurnalisști, politologi, formatori de opinie.

„Vor participa de la noi (n.r. de la Realitatea Media), probabil Denise Rifai și alte entități realitatea media și de la alte trusturi. Interesant. E o lovitură de campanie și comportă câteva comentarii.  Operațiunea Klaus fără mască. Era emisiunea aia cu mască, fără mască. Probabil cei din stafful de campanie s-au gandid ca ar fi oportun să îl prezinte pe Klaus Iohannis total deschis în fașa entităților media prezente acolo“, a declarat Cozmin Gușă.

El este de părere că stafful de campanie s-a mobilizat sfătuindu-l să anunțe această dezbatere electorală fără contracandidat din cauza unor „atacuri“.


„Morga asta a lui Iohannis s-ar putea să timoreze o parte a instituțiilor media și, totuși, cred că mass media e posibil să nu ma fie atât de bine pregătită profsional să particie la astfel de chestiuni.

Dezbaterea electorală a început doar azi. Întrebarea pe care o am este cât de mare este atacul la Klaus Iohannis, dacă totuși a desfășurat această strategie. Cine desfășoară acest atac subteran la adresa lui Klaus Iohannis. Mai poate fi o decizie a echipei de campanie a lui Klaus Iohannis de a mobiliza pentru turul doi în la urne.

De la 1 la 0 o notă și un singur adjectiv.

„Adjectivul este Oportun. Iar nota, ca de la un profesor de fizică la alt profesor de fizică, îi dau nota nouă“, a conchis Cozmin Gușă într-o conforbire telefonică în direct la Realitatea Plus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel