Godină, despre cei care îi donează bani lui Mălin Bot: Cum v-a PROSTIT în halul ăsta, un vlăjgan apt de muncă?

Narcis Popa |
Data publicării:

Marian Godină a lansat un atac la adresa lui Mălin Bot. Acesta spune că ar primi nedrept bani din donații, deși de aceste donații ar putea beneficia copii cu boli grave. 

 "Chiar nu ar trebui să vă aducă nimeni argumente pentru a vedea cât de ușor sunteți de dus de nas. Ar trebui să vedeți asta singuri. Într-o țară în care zilnic sunt mediatizate cazuri grave de copii bolnavi cu nevoie urgentă de bani, stați și donați bani unui vlăjgan în puterea vârstei și apt de muncă. Cum v-a prostit în halul ăsta? Cum să stai să ningă pe tine? Aș crăpa de rușine să mă aburească cineva în așa hal încât să mă facă să îi donez bani ca să mă uit la circul ieftin pe care îl face.
Uitați-vă numai la printul de mai jos, comentariu lăsat aseară la mine pe pagină, în care spune că sunt controlat de Dragnea prin șefii DIPI. Trist e că unii chiar vor crede ce a vomitat ipochimenul ăsta aici.
De aceea vă rog să mă mai comparați cu acest personaj atunci când mă veți vedea pe mine cocoțat pe vreun indicator cu câțiva jandarmi trăgând de mine sau când voi posta eu vreun cont unde să vă cer să îmi faceți mie donații.
Până atunci, vă rog să eliberați pagina, încolonați frumos către al vostru guru," este mesajul lui Marian Godină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel