Gigi Becali, oprit de poliție, în timp ce era în direct: "Mi-a făcut semn acum"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Foto: Facebook/Polițiștii au umor
Foto: Facebook/Polițiștii au umor

Gigi Becali a fost oprit de poliție în timpul unei intervenții în direct la Pro Arena. 

Gigi Becali se afla în direct la Pro Arena și vorbea despre FCSB și ultimele transferuri pe care le pregătește. Numai că la un moment dat, acesta a fost surprins de poliția rutieră, patronul din Pipera aflându-se la volanul mașinii. Gigi Becali a continuat să vorbească, deși polițistul îi făcea semn să oprească.

"Hai că m-a oprit miliția că de ce vorbesc la telefon... Hai că m-a lăsat... A zis că dacă vorbești la Digi te las. Stai să văd!"

"Dar noi suntem la Pro Arena!" a replicat moderatorul. 

"Mi-a făcut acum semn iar ... Stai să vedem poate dacă mă aude că vorbesc cu voi poate ma lasă. Hai că m-a lăsat. Cică daca vorbesc cu voi și informez publicul, dacă e pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali. 

Gigi Becali a rămas fără permis în luna iunie a anului trecut

 

Gigi Becali a mai avut probleme cu poliția rutieră și în trecut. Acesta a fost surprins de aparatul radar. mergând cu peste 100 km/h în localitate. Gigi Becali a spus că se îndrepta către o înmormântare. 

"Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, se arată în comunicatul Poliției.

Gigi Becali se îndrepta, când a fost oprit de polițiști, către Vâlcea, pentru a participa la înmormântarea preotului Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, decedat înainte de Înviere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel